MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ελον Μασκ: Γιατί δίνει 41,39 δισ. δολάρια για το Twitter και τι σημαίνει το «θέλω να το ξεκλειδώσω»

Ποιες είναι οι δεύτερες σκέψεις πίσω από την κίνηση του Ελον Μασκ να κάνει πρόταση – μαμούθ για την αγορά του Twitter; Τι απάντησε η εταιρεία και ποιος είναι ο βασικός στόχος του λέγοντας «θέλω να ξεκλειδώσω την πλατφόρμα»;

Πηγή: AP
Monopoli Team

«Επένδυσα στο Twitter, καθώς πιστεύω στη δυνατότητά του να αποτελέσει την πλατφόρμα για την ελευθερία του λόγου σε όλο τον κόσμο και πιστεύω ότι η ελευθερία του λόγου είναι μια κοινωνική επιταγή για μια λειτουργική δημοκρατία». Με αυτά τα λόγια ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, Ελον Μασκ, κατέθεσε πρόταση για να αγοράσει το Twitter για 41,39 δισ. δολάρια, και συνόδευσε την επίσημη και τελική πρόταση μαμούθ, με μια επιστολή προς τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της πλατφόρμας, Μπρετ Τέιλορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Έλον Μασκ είναι το πρόσωπο της χρονιάς του περιοδικού TIME – Γιατί τον επέλεξαν12.09.2018

Ειδικοί αναφέρουν πως ο Ελον Μασκ δίστασε να ανοίξει δική του πλατφόρμα, επειδή είδε την αποτυχία του «Truth Social» του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ οι καχύποπτοι αναφέρουν πως η «ελευθερία λόγου» που επικαλείται είναι ένας τρόπος ώστε να αποκτήσουν ξανά πρόσβαση «επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία» άνθρωποι, όπως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTelegram: Η εφαρμογή που έφτιαξαν δύο Ρώσοι, έγινε το αγαπημένο social media στην Ουκρανία12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b