MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 9 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

"Μετά την Καταστροφή" του James Kent
"Μετά την Καταστροφή" του James Kent
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Σαββατοκύριακο στο σπίτι; Σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις ταινιών που μπορείς να βρεις στην τηλεόραση και τις online πλατφόρμες για να μη βαρεθείς ψάχνοντας και καταλήξεις να μη δεις τίποτα.

Τηλεόραση

“Ο Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες” των Thomas Langmann και Frédéric Forestier: Star στις 17:15, Σάββατο 02/04

Ο Αστερίξ με τον Οβελίξ μπλέκουν σε μια ακόμη περιπέτεια φτάνοντας μέχρι την Aρχαία Ολυμπία όπου θα πρέπει να νικήσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχουν όμως να αντιμετωπίσουν τον πανούργο γιο του Καίσαρα, τον Βρούτο που επιθυμεί να νικήσει πάση θυσία. Το κωμικό δίδυμο των Gérard Depardieu και Clovis Cornillac δεν απογοητεύει ποτέ, κάνοντας την συγκεκριμένη ταινία μια ευχάριστη επιλογή για μικρού και μεγάλους.

“Ο Εγωιστής Γίγαντας” της Clio Barnard: Βουλή στις 23:00, Σάββατο 02/04

Δύο μικροί φίλοι, ο Arbor και ο Swifty έχουν αποξενωθεί από το κοινωνικό σύνολο και προσπαθώντας να επανενταχθούν, θα συναντήσουν τον Kitten, έναν ρακοσυλλέκτη και θα αρχίσουν να δουλεύουν για εκείνον, μαζεύοντας μεταλλικά αντικείμενα. Σύντομα οι ισορροπίες στην φιλία τους θα κλονιστούν όταν θα μπει ανάμεσά τους η απληστία και η εύνοια του Kitten. Μια ιστορία που σε καθηλώνει και σε βάζει μέσα στο περιβάλλον της, είναι σίγουρα μια πολύ αξιόλογη επιλογή.

“Air Force One” του Wolfgang Petersen: Alpha στη 1:30, Σάββατο 02/04

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο James Marshall ταξιδεύει πίσω στην Αμερική με το ιδιωτικό του αεροπλάνο μαζί με τη γυναίκα του, την κόρη του και διάφορους αξιωματούχους. Για κακή τους τύχη, γίνεται αεροπειρατεία από έναν τρομοκράτη, τον Ivan Korshunov, ο οποίος απειλεί πως θα τους σκοτώσει όλους αν δεν αφεθεί ελεύθερος ο δικτάτορας της χώρας του. Ο Marshall θα πρέπει να προσπαθήσει να τους σώσει όλους, μαζί και τον εαυτό του. Ένα πολιτικό θρίλερ αγωνίας με ένα εξαιρετικό καστ που περιλαμβάνει τον Harrison Ford, τον Gary Oldman και την Glenn Close.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Απρίλιος με πολυαναμενόμενες πρεμιέρες και επιστροφή αγαπημένων σειρών12.09.2018

“Οι Διαβολογυναίκες” του Henri-Georges Clouzot: COSMOTE TV Cinema 2 στις 20:00, Κυριακή 03/04

Ο Michel Delasalle, ένας βίαιος διευθυντής σχολείου, δολοφονείται από τη σύζυγο και την ερωμένη του. Ωστόσο, το πτώμα του εξαφανίζεται μυστηριωδώς, κινώντας υποψίες για το αν είναι στα αλήθεια νεκρός. Πρόκειται για ένα από τα πιο κλασικά ψυχολογικά θρίλερ που γυρίστηκαν ποτέ και ένα διαμάντι του γαλλικού κινηματογράφου! Σε αυτήν την ιστορία εκδίκησης, ο Clouzot κορυφώνει την αγωνία, όπως τόσο δεξιοτεχνικά ήξερε να κάνει.

“Μετά την Καταστροφή” του James Kent: Alpha στις 21:30, Κυριακή 03/04

Μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η Rachel θα βρεθεί στο Αμβούργο, το οποίο ο άντρας της έχει αναλάβει να ανοικοδομήσει. Θα φιλοξενηθούν στο σπίτι του Stephen Lubert, ο οποίος έχασε τη γυναίκα του στον πόλεμο. Στο τεταμένο μεταπολεμικό κλίμα της Γερμανίας, το πάθος πρόκειται να γεννηθεί. Η Keira Knightley μας προσφέρει έναν ακόμη σαγηνευτικό ρόλο σε ταινία εποχής ενώ στο πλευρό της βρίσκουμε έναν γοητευτικό και πληγωμένο Alexander Skarsgard.

“Ελεύθερος Σκοπευτής” του Clint Eastwood: Star στις 23:15, Κυριακή 03/04

Ο Chris Kyle είναι ο καλύτερος ελεύθερος σκοπευτής της Αμερικής και πηγαίνει στο Ιράκ για να βοηθήσει. Επιστρέφοντας από τον πόλεμο δεν μπορεί να αφήσει πίσω του την τραγωδία, γεγονός που επηρεάζει την σχέση του με την οικογένειά του. Η συγκεκριμένη ταινία είναι βιογραφική και αφορά τη ζωή του Kyle, ο οποίος πράγματι ως ο καλύτερος σκότωσε στα χρόνια υπηρεσίας του 255 ανθρώπους, εκ των οποίων οι 160 είναι επιβεβαιωμένοι. Τον Kyle ενσάρκωσε ο Bradley Cooper, παίρνοντας υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό Nirvana μέχρι Harry Styles: Οι πιο συναρπαστικές διασκευές που ακούσαμε στη νέα σεζόν του Bridgerton12.09.2018

Online Πλατφόρμες

“The Departed” του Martin Scorsese: Netflix

Ένας μυστικός πράκτορας εισέρχεται στην ιρλανδική μαφία με αρχηγό τον  Frank Costello ενώ ταυτόχρονα ένας νεαρός μπαίνει στο αστυνομικό σώμα, παρέχοντας πληροφορίες στον Costello. Αρχίζει ένα ανθρωποκυνηγητό στο οποίο αμφότεροι προσπαθούν να μην αποκαλυφθούν και να φέρουν εις πέρας τις αποστολές τους. Το διαμαντάκι του Scorsese που δεν σε αφήνει να πάρεις στιγμή τα μάτια σου από την οθόνη, μόλις κατέφθασε στην πλατφόρμα του Netflix. Και ας μη ξεχνάμε το εκπληκτικό καστ με Leonardo DiCaprio, Matt Damon και φυσικά Jack Nicholson!

“Η Έβδομη Σφραγίδα” του Ingmar Bergman: Ertflix έως 06/04

Ένας ιππότης γυρνώντας από τις Σταυροφορίες συναντά τον Θάνατο. Θέλοντας να κερδίσει χρόνο για να σώσει τους φίλους του και να δώσει απαντήσεις στα υπαρξιακά του ερωτήματα, του προτείνει να παίξουν μια παρτίδα σκάκι. Το αριστούργημα του Bergman, που κλείνει φέτος 65 χρόνια από την πρεμιέρα του, είναι must για σινεφίλ και μη! Πέραν των ασύλληπτων κάδρων στις σκηνές του σκάκι, που ακόμη μνημονεύονται, η ταινία κάνει ένα υπαρξιακό ταξίδι και συνομιλεί πράγματι με τον Θάνατο, κερδίζοντας τελικά τη δική της αθανασία.

“Ανθρώπινος Παράγοντας” του Ronny Trocker: Cinobo

Μια οικογένεια επισκέπτεται το εξοχικό της σπίτι για λίγες μέρες όπου μια προσπάθεια διάρρηξης θα τους αναστατώσει και θα κλονίσει ριζικά της σχέσεις τους, βγάζοντας στην επιφάνεια κρυμμένα προβλήματα. Η συνεχής αποκάλυψη της ιστορίας από διαφορετικές οπτικές γωνίες, μιας ιστορίας που θυμίζει κάτι από το σινεμά του Michael Haneke, έστρεψε τα βλέμματα πάνω της στα μεγάλα φεστιβάλ -του Βερολίνου, του Sundance αλλά και των δικών μας Νυχτών Πρεμιέρας.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b