MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV News

Από Nirvana μέχρι Harry Styles: Οι πιο συναρπαστικές διασκευές που ακούσαμε στη νέα σεζόν του Bridgerton

Όπως και η πρώτη σεζόν, έτσι και η νέα σεζόν του Bridgerton είναι γεμάτη συναρπαστικές διασκευές. Ποια είναι τα 10 τραγούδια που ακούγονται στη δεύτερη σεζόν – και πού μπορείτε να τα ακούσετε;

Monopoli Team

Η δεύτερη σεζόν του “Bridgerton” συνεχίζει την τεράστια επιτυχία της σειράς-φαινομένου που συγκέντρωσε εκατομμύρια θεάσεις στο Netflix, σημειώνοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Την Παρασκευή 25 Μαρτίου, μαζί με τη 2η σεζόν, κυκλοφόρησε και η μουσική του Bridgerton, μέσα από δύο albums. Το πρώτο είναι το Bridgerton Season Two (Covers from the Netflix Series) που συμπεριλαμβάνει διασκευές πολυαγαπημένων κομματιών, που μάλλον ποτέ δεν περιμέναμε ότι θα ακούσουμε σε μία σειρά εποχής. Το δεύτερο έχει τίτλο Bridgerton Season Two (Soundtrack from the Netflix Series), με original καινούργια μουσική από τον Kris Bowers.

Η μουσική του Bowers, που μεταξύ άλλων έχει συνθέσει μουσική για τα “Inventing Anna”, “Η Μέθοδος των Γουίλιαμς” και το οσκαρικό “Πράσινο Βιβλίο”, είναι πάντα αξιοπρόσεκτη και “ντύνει” υπέροχα το ρομάντσο ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές -και όχι μόνο.

Όπως και στην πρώτη σεζόν, όμως, την προσοχή μάλλον κλέβουν οι διασκευές, που είναι πιο συναρπαστικές από ποτέ -ναι, ακόμη και από το “thank u next!”.

Από το χιτ του Bollywood “Kabhi Khushi Kabhie Gham” προς τιμήν της ινδικής καταγωγής της πρωταγωνίστριας, Simone Ashley, μέχρι και το “Material Girl” της Madonna, αυτές είναι όλες οι διασκευές που θα ακούσαμε στη 2η σεζόν του Bridgerton.

Το “Stay Away” των Nirvana από το Vitamin String Quartet


Μάλλον ούτε εσείς περιμένατε ποτέ ότι θα ακούσετε Nirvana στο Bridgerton. Κι όμως, οι συντελεστές της σειράς το κατάφεραν κι αυτό, μέσα από μία ορχηστρική φυσικά διασκευή των Vitamin String Quartet. Μπορείτε να το ακούσετε στην αρχή του πρώτου επεισοδίου, όταν ο Άντονι συναντά όλο και περισσότερες γυναίκες για να βρει την κατάλληλη σύζυγο.

Το “Material Girl” της “βασίλισσας” Madonna δια χειρός Kris Bowers

Τι κάνει ένα από τα μεγαλύτερα hits των 80s σε μία σειρά εποχής; Ο Kris Bowers και η καταπληκτική διασκευή του έχουν την απάντηση. Το κομμάτι ακούγεται στον πρώτο χορό της σεζόν -σε μία καθοριστική στιγμή για τον Άντονι και την Κέιτ.

Και ο χορός συνεχίζεται με… “Diamonds” της Rihanna


Μετά το Material Girl, αλλος ένας γνώριμος ρυθμός κάνει την εμφάνισή του και αυτός είναι της τεράστιας επιτυχίας της RiRi “Diamonds”, σε μία διασκευή των Hannah V & Joe Rodwell. Ακούγεται επίσης στο πρώτο επεισόδιο, εκεί που η Βασίλισσα Σάρλοτ ανακοινώνει το… διαμάντι της χρονιάς.

“Dancing On My Own” της Robyn

Ο πρώτος χορός του Άντονι και της Κέιτ στο 4ο επεισόδιο δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη μουσική υπόκρουση. Ακόμη μία υπέροχη διασκευή από το Vitamin String Quartet.

“You Oughta Know” της Alanis Morissette από τους Dome

Σε μία από τις πιο φορτισμένες στιγμές της δεύτερης σεζόν, όταν ο Άντονι αναλογίζεται καθισμένος στην μπανιέρα του, αν έχουν όλα χαθεί με την Κέιτ -με την Lady Whistledown να αφηγείται “Είναι πολύ αργά για να επιστρέψει στο καθήκον και να αφήσει το πάθος;” ακούμε αυτή την καταπληκτική διασκευή. Μπορείτε να το βρείτε στο 5ο επεισόδιο, περίπου στο 52ο λεπτό.

Kabhi Khushi Kabhie Gham σε διασκευή του Kris Bowers


Σε μία συγκινητική σκηνή, στο 6ο επεισόδιο, οι αδερφές Sharma και η μητέρα τους συμμετέχουν στην παραδοσιακή τελετή haldi και από πίσω ακούγεται το τραγούδι του blockbuster του Bollywood, “Kabhi Khushi Kabhie Gham”, σε μία από τις πιο όμορφες στιγμές της σεζόν, όπου δίνεται έμφαση στην ινδική καταγωγή των αδερφών Sharma.

“Sign of the Times” του Harry Styles


“Μία από τις πιο δύσκολες διασκευές της σεζόν” σύμφωνα με τον επιμελητή της μουσικής του Bridgerton, αυτό το τραγούδι ακούγεται σε μία από τις πιο καθοριστικές σκηνές της σεζόν -που δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε χωρίς να κάνουμε spoiler. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ταίριαζε απόλυτα με τα συναισθήματα που προκαλεί η συγκεκριμένη στιγμή.

“What About Us” της P!nk

Παραμένουμε στο επεισοδιακό 6ο επεισόδιο, όπου η διασκευή των Duomo “ντύνει” μερικές καθοριστικές σκηνές για πολλούς από τους πρωταγωνιστές της σειράς.

“How Deep Is Your Love” του Calvin Harris


Ίσως στην πιο… αισθησιακή σκηνή της σεζόν, τη στιγμή που όλοι περιμέναμε, ακούγεται και η διασκευή του τεράστιου αυτού hit του Calvin Harris, σε διασκευή του Kiris. Θα το ακούσετε στο 7ο επεισόδιο στο 49ο περίπου λεπτό.

Φινάλε με το “Wrecking Ball” της Miley Cyrus

Στο 8ο επεισόδιο, στον τελευταίο και καλύτερο χορό της Κέιτ με τον Άντονι ακούγεται το χορευτικό αυτό hit της Miley Cyrus σε μία διασκευή του Midnight String Quartet.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Και τα δύο soundtrack albums κυκλοφορούναπό την Minos EMI, a Universal Music Company

Περισσότερα από Χωρίς κατηγορία
VIMA_WEB3b