MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 8 ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση αυτή την εβδομάδα

Αυτές είναι οι προτάσεις μας για ταινίες που μπορείτε να δείτε είτε σε τηλεόραση, είτε σε πλατφόρμες έως την Τρίτη 22/02.

"Φόβος και Παράνοια στο Λας Βέγκας"
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Το Σαββατοκύριακο επιτέλους ήρθε και αν σας βρίσκει εξουθενωμένους από την προηγούμενη εβδομάδα, αρκεί μια καλή ταινία για να χαλαρώσετε και να φορτίσετε μπαταρίες. Ακολουθούν οι προτάσεις μας για ταινίες στο σπίτι από την τηλεόραση και τις online πλατφόρμες για έως και την Τρίτη 22/02.

“Βαϊάνα” των Ron Clements και John Musker: Star στις 21:00, Σάββατο 19/02

Η Βαϊάνα ζει σε ένα τροπικό νησί, του οποίου τα φυτά και τα ψάρια αρχίζουν να πεθαίνουν. Για να τα σώσει, θα πρέπει να βρει τον ημίθεο που ευθύνεται για την κατάρα για να αποκαταστήσει τα πράγματα. Μια ταινία κινουμένων σχεδίων, η οποία έλαβε πολύ θετικές κριτικές.

“Aliens: Η επιστροφή” του James Cameron: Alpha στη 1:15, Σάββατο 19/02

Στη δεύτερη ταινία του franchise, η Ellen Ripley επιστρέφει στον πλανήτη LV-426 μαζί με μια ομάδα, έχοντας ως αποστολή να βρουν μια αποικία που βρίσκεται εκεί και δεν έχει δώσει σημάδια επαφής. Ωστόσο, δεν γνωρίζουν πως πρόκειται να αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη έως τώρα απειλή. Μια άξια συνέχεια της πρώτης ταινίας που άφησε εποχή…

“Φόβος και Παράνοια στο Λας Βέγκας” του Terry Gilliam: Μακεδονία TV στις 23:00, Σάββατο 19/02

Ο Raoul, ένας δημοσιογράφος, κατευθύνεται στο Λας Βέγκας με τον δικηγόρο του για να καλύψει έναν αγώνα μοτοσυκλετιστών. Ωστόσο, τα πράγματα βγαίνουν σύντομα εκτός ελέγχου, όταν οι δύο συνεργάτες παραδίδονται στον κόσμο των ναρκωτικών. Μια σουρεάλ, ψυχεδελική περιπέτεια όπως μοναδικά την αποδίδει ο Terry Gilliam με πρωταγωνιστή τον Johnny Depp.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ24ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Αυτά είναι τα ελληνικά ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν φέτος12.09.2018

“Ένταση” του Michael Mann: COSMOTE TV Cinema 2 στις 22:00, Κυριακή 20/02

Ο υπαστυνόμος Vincent Hanna έχει βάλει σκοπό να πιάσει έναν πολύ ευφυή εγκληματία, τον Neil McCauley, ο οποίος ετοιμάζεται να εκτελέσει την τελευταία του ληστεία πριν αποσυρθεί οριστικά. Σε αυτήν την διαχρονική crime ταινία των 90s, συναντιούνται για πρώτη φορά δύο θρύλοι της υποκριτικής, ο Robert De Niro και ο Al Pacino, ένας συνδυασμός με ολοφάνερη επιτυχία.

“Συνήγορος Υπεράσπισης” της Courtney Hunt: Star στις 23:15, Δευτέρα 21/02

Ο δικηγόρος Richard Ramsey αναλαμβάνει την υπεράσπιση ενός 17χρονου νεαρού που κατηγορείται ότι σκότωσε τον πατέρα του. Ωστόσο, η βοηθός του καθώς η υπόθεση προχωρά, αρχίζει να ανακαλύπτει διάφορα ανησυχητικά νέα δεδομένα. Με Keanu Reeves και Renée Zellweger, η ταινία έχει ήδη πολλές καλές προδιαγραφές.

“Sniper: Η απόλυτη αποστολή” του Claudio Fäh: Mega στις 00:10, Τρίτη 22/02

Ένας βαρόνος ναρκωτικών προσλαμβάνει έναν ελεύθερο σκοπευτή για να σκοτώσει τους αντιπάλους του. Έτσι, αποκτά παντοδυναμία αλλά μπαίνει και στο μάτι της αστυνομίας που ξεκινά αποστολή για να εξοντώσει τον σκοπευτή και να πιάσει τον βαρόνο. Η ταινία θα προβληθεί σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ72ο Φεστιβάλ Βερολίνου: Οι μεγάλοι νικητές των βραβείων και όσα μάς έκαναν εντύπωση στη φετινή διοργάνωση12.09.2018

“Το Παιχνίδι με τη Φωτιά” του Lee Chang-dong: Ertflix διαθέσιμο έως 11/05

Ο Jong-soo συναντά μια παλιά γνωστή του, την Hae-mi, η οποία του ζητά να προσέξει τη γάτα της όσο εκείνη θα λείπει. Όταν επιστρέψει, θα φέρει μαζί της τον Ben και οι τρεις τους θα κάνουν αρκετή παρέα, ώσπου ο Ben θα του αποκαλύψει το χόμπι του. Μια κορεάτικη ταινία ενός εξαιρετικού σκηνοθέτη, με δυνατή ατμόσφαιρα και έντονη κλιμάκωση.

“Mother!” του Darren Aronofsky: Netflix

Ένας ποιητής με την γυναίκα του ζουν μια ήρεμη ζωή ενώ περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Όμως, όλα διαταράσσονται όταν καταφθάνουν επισκέπτες προκαλώντας χάος. Μια αλληγορική ταινία, αντάξια αυτών του Aronofsky, με πρωταγωνιστές την Jennifer Lawrence και τον Javier Bardem.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b