MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Χρυσέλλα Λαγαρία: Η συνιδρύτρια της Black Light που μάχεται για έναν κόσμο πιο συμπεριληπτικό

Η Χρυσέλλα Λαγαρία, συνιδρύτρια της Black Light, χτίζει μέσω της επιχείρησης, γέφυρες ανάμεσα σε ανθρώπους, τυφλούς και βλέποντες για έναν κόσμο πιο συμπεριληπτικό για όλους.

Monopoli Team
{Αναπηρία είναι αυτό που συμβαίνει στους άλλους, ενώ εμείς πίνουμε καφέ και κάνουμε σχέδια για την «κανονική» ζωή μας}. Όσο ο μέσος Έλληνας υποστηρίζει αυτό, η Χρυσέλλα Λαγαρία, συνιδρύτρια της Black Light, χτίζει μέσω της επιχείρησης, γέφυρες ανάμεσα σε ανθρώπους, τυφλούς και βλέποντες για έναν κόσμο πιο συμπεριληπτικό για όλους, σε πείσμα «της κοινωνίας μας που δυσκολεύεται να αφομοιώσει το γεγονός πως δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι ίδιοι για να “της χωράμε”».

Έχεις παρατηρήσει ποτέ τον δρόμο καθώς περπατάς; Σχεδόν κάθε βήμα έχει κι ένα εμπόδιο. Απότομες λακκούβες, καθιζήσεις, ρωγμές, αυλακώσεις. Για πρώτη φορά περπάτησα χωρίς βιασύνη, έχοντας την προσοχή μου στραμμένη μόνο στο έδαφος. Λίγα λεπτά ήταν αρκετά για να «ψηλαφίσω» όλη την ατέλεια του ελληνικού οδικού δικτύου σε μία από τις κεντρικότερες λεωφόρους της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑKadeeja Sel Khan: Η influencer που δεν φοβάται να ποστάρει τη δική της «αλήθεια» στο Instagram12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr. 

Περισσότερα από Πρόσωπα
VIMA_WEB3b