MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΔΡΑΜΑ

Ανάμεσα στα ερείπια των Ελεύθερων Πολιορκημένων, του Διονύσιου Σολωμού, στο Θέατρο Φούρνος

Το Θέατρο Φούρνος παρουσιάζει το έργο “Ανάμεσα στα ερείπια των Ελεύθερων Πολιορκημένων”, το οποίο είναι βασισμένο στο κείμενο του Διονύσιου Σολωμού “Ελεύθεροι Πολιορκημένοι”.

Monopoli Team

Το Θέατρο Φούρνος παρουσιάζει το έργο “Ανάμεσα στα ερείπια των Ελεύθερων Πολιορκημένων”, το οποίο είναι βασισμένο στο κείμενο του Διονύσιου Σολωμού “Ελεύθεροι Πολιορκημένοι”. Μια περιπλάνηση στο κείμενο του Διονυσίου Σολωμού, ένα μουσικό έργο στο Ανάμεσα του τραγουδιού και της κενής σιωπής. Από 6 Νοεμβρίου έως 12 Δεκεμβρίου κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:00 στο Θέατρο Φούρνος, σε σκηνοθεσία της Ρηνιώς Κυριαζή.

Ανάμεσα στα ερείπια των Ελεύθερων Πολιορκημένων: Ένα μουσικό έργο για το κείμενο του Διονύσιου Σολωμού στο Θέατρο Φούρνος

«Το ποιητικό σώμα του Σολωμού φανερώνεται να θέλει και να μπορεί να αποφύγει τη συντριβή με την οδύνη των λέξεών του που δεν δύνανται να υποστηρίξουν τον εαυτό τους, ριγμένες στο Ανάμεσα, και μένοντας εκεί ακροβατώντας… Ο Σολωμός έχει σπαράγματα λέξεων, και ένα έργο επικινδυνότατο, το οποίο επιτελεί στο Ανάμεσα του τραγουδιού και της κενής σιωπής» -Στέφανος Ροζάνης.

Ανάμεσα στα ερείπια των Ελεύθερων Πολιορκημένων: Ένα μουσικό έργο για το κείμενο του Διονύσιου Σολωμού στο Θέατρο Φούρνος

Οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι – αυθύπαρκτα λουλούδια που συνθέτουν ένα ποιητικό αριστούργημα γεμάτο ρωγμές από όπου ξεπηδάει η ψυχή του ποιητή και μας οδηγεί στα ουσιώδη της ύπαρξης. Το αλωνάκι, η πεταλούδα, το σκουληκάκι, η μάνα, ο πολεμιστής, η απόφαση, η αγάπη για ζωή, η ανάγκη για ελευθερία.

Ανάμεσα στα ερείπια των Ελεύθερων Πολιορκημένων: Ένα μουσικό έργο για το κείμενο του Διονύσιου Σολωμού στο Θέατρο Φούρνος

Ο μικρός τόπος, η μικρή κίνηση, η προσωπική στάση, νοηματοδοτούν το πέρασμά μας, υμνούν το εφήμερο, διαμορφώνουν το όλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚανένα Κοινό: Stand-up comedy παράσταση στο Θέατρο Ελιάρτ12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Ρηνιώ Κυριαζή

Μουσική: Νίκος Βελιώτης
Φωτισμοί: Στέβη Κουτσοθανάση
Χορογραφία: Άλκηστις Πολυχρόνη

Παίζουν: Ειρήνη Κουμπαρούλη, Μιχάλης Κουτσκουδής, Ρηνιώ Κυριαζή

Διάρκεια: 60'
Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό: 12€, Φοιτητικό- Άνω των 65: 10€, Ανέργων-ατέλειες: 8€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από Σάββατο 6 Νοεμβρίου έως Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021
Πληροφορίες: Μαυρομιχάλη 168, Αθήνα 114 72 Τηλέφωνο: 21 0646 0748
Παραστάσεις: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:00
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/festivalanamesa-sta-ereipia-twn-eleutherwn-poliorkhmenwn/
Πληροφορίες Χώρου: Μαυρομιχάλη 168, Αθήνα 114 72 Τηλέφωνο: 21 0646 0748
Φωτογραφίες: Βλαδίμηρος Γιαννακάκος
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b