MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

You: Aνανεώθηκε για 4η σεζόν λίγο πριν την πρεμιέρα της 3ης

Λίγο πριν την κυκλοφορία της τρίτης σεζόν του You στις 15 Οκτωβρίου, το Netflix προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση της τέταρτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς.

Ο Πεν Μπάντζλι στον ρόλο του "σκοτεινού" Τζο Γκόλντμπεργκ. Photo Credits: Netflix
Ο Πεν Μπάντζλι στον ρόλο του "σκοτεινού" Τζο Γκόλντμπεργκ. Photo Credits: Netflix
Monopoli Team

Είναι επίσημο: Το You θα επιστρέψει για μία τέταρτη σεζόν στο Netflix, σύμφωνα με την ανακοίνωση της πλατφόρμας, μία μέρα πριν από το ντεμπούτο της τρίτης σεζόν στο Netflix, αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

Η σειρά, που βασίζεται στα βιβλία You και Hidden Bodies της Κάρολαϊν Κέπνες, σε παραγωγή Γκρεγκ Μπερλάντι και Σέρα Γκαμπλ, με την Σέρα να είναι και δημιουργός της σειράς, έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

«Διαβάζοντας το μυθιστόρημα της Καρολάιν, ο Γκρεγκ και εγώ είχαμε άμεση εμμονή με τον Τζο Γκόλντμπεργκ και τη στρεβλή κοσμοθεωρία του», δηλώνει η Γκαμπλ. «Και ήταν συναρπαστικό να βλέπεις τον Πεν Μπάντζλι να φέρνει τον Τζο σε μια ανατριχιαστική αλλά συναρπαστική ζωή. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες που το Netflix μας έδειξε τέτοια μνημειώδη υποστήριξη και που οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο απόλαυσαν να βλέπουν τον Τζο να τα κάνει όλα πολύ λάθος στις τελευταίες 3 σεζόν. Όλη η ομάδα του You είναι ενθουσιασμένη που θα εξερευνήσει νέες, σκοτεινές πτυχές της αγάπης στην 4η σεζόν».

Δείτε κι εσείς το βίντεο με το οποίο το Netflix αποφάσισε να ανακοινώσει την ανανέωση της αγαπημένης μας σειράς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5η σεζόν «The Crown»: Νέα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα με την «Lady Di» και τον «Charles» στο σκάφος του Ωνάση12.09.2018

Τι ξέρουμε μέχρι τώρα για την τρίτη σεζόν;

Η 3η σεζόν του You θα δει τους Πεν Μπάντζλι (Τζο Γκόλντμπεργκ), Βικτόρια Πεντρετί (Λοβ Κουίν) και Σάφρον Μπάροους (Ντόττι Κουίν) να επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς τους ρόλους, με τους Σαλίτα Γκραντ, Τράβις Βαν Γουίνκλ, Ντίναλ Άρνολντ και Τάτι Γκαμπριέλ να τους πλαισιώνουν.

Στην 3η σεζόν, ο Τζο και η Λοβ είναι παντρεμένοι και μεγαλώνουν το μωρό τους. Έχουν μετακομίσει στη Βόρεια Καλιφόρνια και ζουν σε μία πλούσια γειτονιά, η οποία δεν αρέσει καθόλου στον Τζο. Παρόλα αυτά, θα παραμείνει αφοσιωμένος στον νέο ρόλο του ως σύζυγος και πατέρας, το σκοτεινό του παρελθόν όμως δύσκολα θα τον αφήσει να αλλάξει σελίδα στην ζωή του, καθώς μία νέα εμμονή θα γεννηθεί- η νέα του γειτόνισσα.

Μετά το σοκαριστικό κλείσιμο της δεύτερης σεζόν, οι φαν της σειράς περιμένουν με αγωνία την τρίτη σεζόν, μετά από δύο χρόνια καθυστέρησης, και πλέον έχουν να περιμένουν και μία τέταρτη σεζόν με τις περιπέτειες του δολοφονικού αυτού διδύμου. Προς το παρόν, η πρεμιέρα της νέας σεζόν θα γίνει αύριο στο Netflix.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑScream 5: Όλα όσα ξέρουμε για τη μεγάλη επιστροφή του Ghostface12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b