MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

5η σεζόν «The Crown»: Νέα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα με την «Lady Di» και τον «Charles» στο σκάφος του Ωνάση

Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «The Crown» του Netflix μόλις κυκλοφόρησαν για να καθησυχάσουν λίγο τους fans της δημοφιλούς σειράς που έχουν να δείξουν λίγη υπομονή ακόμη μέχρι την πρεμιέρα της 5ης σεζόν τον Νοέμβριο του 2022.

Monopoli Team

Στη νέα, πέμπτη σεζόν του «The Crown» θα δούμε την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον πρίγκιπα Κάρολο σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία αλλά και τα γεγονότα της δεκαετίας του ’90 – μια ιδιαίτερα ταραχώδη περίοδο για τη βασιλική οικογένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: Η νέα «βασίλισσα» Ιμέλντα Στόντον αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας της 5ης σεζόν (βίντεο)12.09.2018

Τα νέα στιγμιότυπα δείχνουν την Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι ως πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον Ντόμινικ Γουέστ ως πρίγκιπα Κάρολο – που ανέλαβαν τη συνέχιση των ρόλων της Έμα Κόριν και του Τζος Ο’Κόνορ, αντίστοιχα – να «ζωντανεύουν» ξανά το περιβόητο ταξίδι του πριγκιπικού ζεύγους στη Σεβίλλη, το 1992, μαζί με τους γιους του πρίγκιπα Ουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι, με αφορμή τη 10χρονη επέτειο του γάμου τους.  Αυτό ήταν και ένα από τα τελευταία ταξίδια που έκαναν μαζί η Νταϊάνα και ο Κάρολος, πριν την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Τα πλάνα του ζευγαριού τραβήχτηκαν στο σκάφος «Christina O», το οποίο ανήκε στην Τζάκι Κέννεντυ και τον Αριστοτέλη Ωνάση και το οποίο νοίκιασε η παραγωγή για τα γυρίσματα και την αναβίωση της συγκεκριμένης σκηνής. Στην πραγματική ζωή, το σκάφος ονομαζόταν Alexandra και ήταν το μοναδικό που χρησιμοποιούσαν οι Ουίνδσορ για τις μετακινήσεις τους.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rainhas Trágicas (@rainhastragicas)

Μάλιστα, μέσα από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα μπορεί κανείς να διαπιστώσει τη μεγάλη ομοιότητα της Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι με την πριγκίπισσα – κάτι που κάνει τους fans της σειράς να ανυπομονούν περισσότερο για τη πολυαναμενόμενη πρεμιέρα σε περίπου έναν χρόνο από τώρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: Θα δούμε τον Σπύρο Μπιμπίλα στη δημοφιλή σειρά του Netflix;12.09.2018

Υπενθυμίζεται ότι στο καστ του νέου κύκλου θα δούμε επίσης την Ιμέλντα Στόντον στον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ, την Λέσλι Μάνβιλ στον ρόλο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, τον Τζόναθαν Πράις ως πρίγκιπα Φίλιππο και τον Τζόνι Λι Μίλερ στον ρόλο του Τζον Μέιτζορ.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b