MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

You: Η 3η σεζόν έρχεται στο Netflix – Κυκλοφόρησε το teaser

Μετά από δύο χρόνια αναμονής για την τρίτη σεζόν του You, επιτέλους ξέρουμε πότε θα ξανά δούμε τον Τζο να επιστρέφει στις οθόνες μας, αυτή τη φορά όμως παντρεμένο, με παιδί και με την υπόσχεση να αλλάξει. Προσοχή: Spoilers από την προηγούμενη σεζόν!

Έρχεται η 3η σεζόν του You. Photo Credits: Netflix
Έρχεται η 3η σεζόν του You. Photo Credits: Netflix
Monopoli Team

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από το φινάλε-σοκ της δεύτερης σεζόν του You και η σειρά του Netflix είναι επιτέλους έτοιμη να επιστρέψει. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου.

Ο Πεν Μπάντζλι θα επαναλάβει τον ρόλο του ως κοινωνιοπαθής Τζο Γκόλντμπεργκ και η Βικτόρια Πεντρετί τον ρόλο της κοπέλας του, Λοβ Κουίν. Στη νέα σεζόν, το “δολοφονικό” αυτό ζευγάρι είναι πλέον παντρεμένο και περιμένει τον πρώτο τους γιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝία ΝταΚόστα: Η σκηνοθέτις του Candyman γίνεται η πρώτη μαύρη γυναίκα που κατακτά το αμερικανικό box office12.09.2018

Σε ένα teaser βίντεο που μοιράστηκε στις 31 Αυγούστου, ο μελλοντικός «μπαμπάς» Τζο, φαίνεται να απευθύνεται στο μωρό του, ενώ μάλιστα αποκαλύπτει το όνομά του: Χένρι. «Οι άνθρωποι αυτές τις μέρες θα ονομάσουν τα παιδιά τους με οποιοδήποτε όνομα για να τραβήξουν την προσοχή», αφηγείται στο δυσοίωνο βίντεο καθώς φτιάχνει μια τούρτα. «Παρά το ιστορικό της μητέρας σου και την αποφασιστικότητα της γιαγιάς σου να σε φωνάζουν «μετενσάρκωση του Φόρτι», εγώ ξέρω καλύτερα». Ο Φόρτι ήταν ο αδελφός της Λοβ, ο οποίος σκοτώθηκε από έναν αστυνομικό και είχε κατηγορηθεί για δολοφονίες που είχαν διαπράξει ο Τζο και η Λοβ.

«Ένα αγόρι δεν είναι αυτό που περιμέναμε», συνεχίζει ο Τζο στο βίντεο, «και θα ήταν ψέματα αν έλεγα ότι η σκέψη του εαυτού μου σε μικρότερη εκδοχή θα ήταν καθαρά συναρπαστική και χωρίς προκλήσεις. Ας πούμε ότι ελπίζω να κάνεις όσα λέω και όχι ό,τι κάνω. Αλλά για σένα, μπορώ να αλλάξω. Θα είμαι ο άντρας που θα θαυμάζεις. Ένας άντρας που θα είσαι περήφανος να τον αποκαλείς μπαμπά».

«Η επιλογή του ονόματός σου θα είναι η πρώτη, από μία σειρά αποφάσεων που θα πάρω για να σου προσφέρω την καλύτερη δυνατή ζωή, να σε προστατέψω, να διαμορφώσω το ποιος θα γίνεις. Ποιος θα είσαι, Χένρι;» τελειώνει και βλέπουμε ένα κομμάτι από την τούρτα, που φέρει με κόκκινο γλάσο την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας σεζόν.

Τι αναμένουμε να δούμε

Το τέλος της δεύτερης σεζόν μάς αποκάλυψε μια καινούρια εμμονή που θα γεννηθεί στον Τζο – τη νέα του γειτόνισσα. «Ο Τζο είναι αφοσιωμένος στον νέο του ρόλο ως σύζυγος και μπαμπάς, αλλά φοβάται την θανατηφόρα παρορμητικότητα της Λοβ. Και μετά είναι και η καρδιά του. Θα μπορούσε η γυναίκα που ψάχνει τόσο καιρό να ζει ακριβώς δίπλα;» γράφει μια επίσημη σύνοψη της νέας σεζόν.

«Το να βγεις από ένα κλουβί σε ένα υπόγειο, είναι κάτι», συνεχίζει η ανακοίνωση. «Αλλά η φυλακή ενός τέλειου γάμου, με μια γυναίκα που ξέρει όλα σου τα κόλπα; Λοιπόν, αυτό θα αποδειχθεί μια πολύ πιο περίπλοκη απόδραση».

Η πρεμιέρα του στο Netflix αναμένεται στις 15 Οκτωβρίου.

Πηγή: Dazed Digital

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b