MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Άμπου Ντάμπι: Κορεάτικο πολιτιστικό κέντρο διοργανώνει ένα πραγματικό… Squid Game

Ένα κορεάτικο κέντρο πολιτισμού στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα επέλεξε 15 τυχερούς υποψήφιους που θα πάρουν μέρος σε ένα… διαφορετικό Squid Game.

Squid Game, credits: Netflix
Squid Game, credits: Netflix
Monopoli Team

Αν έχετε κολλήσει με το νέο κορεάτικο θρίλερ-δράμα του Netflix, Squid Game, δεν είστε οι μόνοι. Αυτή τη στιγμή, πρόκειται για την πιο επιτυχημένη σειρά στην πλατφόρμα, συγκεντρώνοντας views και φανατικούς θαυμαστές πιο γρήγορα από οποιαδήποτε άλλη πρωτότυπη σειρά του Netflix. Μάλιστα, σύμφωνα με προβλέψεις πρόκειται να γίνει η πιο επιτυχημένη σειρά στην ιστορία της πλατφόρμας.

Όσο λοιπόν ο κόσμος βυθίζεται όλο και περισσότερο στην λεγόμενη “μανία” του Squid Game, ένα κορεάτικο κέντρο πολιτισμού στο Άμπου Ντάμπι αποφάσισε να διοργανώσει ένα event με θέμα το Squid Game, όπου οι συμμετέχοντες θα πάρουν μέρος σε κορεάτικα παιχνίδια, όπως εκείνα που έπαιζαν οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες στη σειρά.

Φυσικά, δεν θα παίξουν μέχρι… θανάτου, ούτε θα κερδίσουν έπαθλο αξίας 38 εκατομμυρίων δολαρίων. Αντιθέτως, θα παίζουν μέχρι να χάσουν και να βγουν εκτός, ενώ το έπαθλο θα είναι η διάσημη πλέον πράσινη φόρμα που φορούν οι πρωταγωνιστές του Squid Game – οι οποίες όπως διαπιστώσαμε πρόσφατα έχουν γίνει ανάρπαστες ενόψει του Halloween.

Τι θα παίξουν όσοι παρευρεθούν στο event;

Οι ενδιαφερόμενοι έπρεπε να συμπληρώσουν μία φόρμα με ερωτήσεις σχετικές με τη σειρά. Από εκείνους που δήλωσαν συμμετοχή, το Korean Cultural Centre (KCC) επέλεξε 15 άτομα για τα παιχνίδια, που θα πραγματοποιηθούν σήμερα 12 Οκτωβρίου.

Οι συμμετέχοντες θα φορούν μπλουζάκια με το λόγκο της σειράς, ενώ το προσωπικό του event φορά τα διάσημα κοστούμια που φορούν οι “διοργανωτές” στην σειρά, με την χαρακτηριστική μάσκα με το ροζ κύκλο, τρίγωνο και τετράγωνο.

Οι συμμετέχοντες θα παίξουν παιχνίδια, όπως το “κόκκινο φως-πράσινο φως”, το πρώτο παιχνίδι που είδαμε στη σειρά (ναι, εκείνο με την τρομακτική γιγάντια κούκλα), το Dalgona candy challenge με το ψήσιμο του διάσημου πλέον μπισκότου, το παιχνίδι με τις μπίλιες και το Ddakji Game, όπου οι παίκτες πρέπει να ανατρέψουν το origami του αντιπάλου.

Οι διοργανωτές σημείωσαν ότι η ζήτηση ήταν μεγάλη, και όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσουν πολλά ανάλογα event σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSquid Game: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την hit κορεατική σειρά του Netflix12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b