MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
15
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση;

Ταινίες για όλη την οικογένεια, κινηματογραφικά διαμάντια και φυσικά θρησκευτικά έπη συνθέτουν το Home Cinema της εβδομάδας (29/04 – 03/05)

Monopoli Team

Daliland στο COSMOTE CINEMA 2HD, Δευτέρα 29/04 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Μέρι Χάρον , Ηθοποιοί: Μπεν Κίνγκσλεϊ,Μπάρμπαρα Σούκοβα,Κρίστοφερ Μπράιν

ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Νέα Υόρκη, δεκαετία του ’70: Θέλοντας να ανελιχθεί στον χώρο της τέχνης, ένας νεαρός αναγκάζεται να βοηθήσει τον Σαλβαδόρ Νταλί στην προετοιμασία μιας έκθεσης… και βυθίζεται στον αντισυμβατικό κόσμο του εκκεντρικού καλλιτέχνη.

Οι 300 στο STAR, Δευτέρα 29/04 στις 23:00

Σκηνοθεσία: Ζακ Σνάιντερ,Πρωταγωνιστές Τζεράρντ Μπάτλερ, Ντόμινικ Γουέστ, Ροντρίγκο Σαντόρο

Έτος 480 π.Χ. Η πολυάριθμη στρατιά του Ξέρξη έχει ήδη εισβάλλει στην Ελλάδα σπέρνοντας τον τρόμο, το θάνατο και την καταστροφή. Σκοπός του Πέρση βασιλιά είναι να εντάξει την Ελλάδα στις περσικές αποικίες και δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα καθώς διαθέτει έναν στρατό που αριθμεί πάνω από 100.000 στρατιώτες. Ο Λεωνίδας, βασιλιάς της Σπάρτης, διαθέτει μόνο 300 Σπαρτιάτες πολεμιστές και 700 Θεσπιείς. Παρόλα αυτά, είναι αποφασισμένος να αναχαιτίσει τα περσικά στρατεύματα. Το σχέδιο που καταστρώνει είναι πανούργο και το στενό πέρασμα των Θερμοπυλών αποτελεί την ιδανική τοποθεσία καθώς εκεί ο Ξέρξης δεν θα μπορέσει να εκμεταλλευθεί την αριθμητική υπεροχή του και οι ορδές του δεν θα αναπτυχθούν επαρκώς για να δράσουν ευέλικτα και αποτελεσματικά.

Ιωάννα της Λωραίνης στο COSMOTE CINEMA 2HD, Τρίτη 30/04 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Λικ Μπεσόν , Ηθοποιοί: Μίλα Γιόβοβιτς,Τζον Μάλκοβιτς,Βενσάν Κασέλ

Αφιέρωμα: Λικ Μπεσόν. Το 1429, μια αγράμματη κοπέλα από την επαρχία ισχυρίζεται πως έλαβε ένα μήνυμα από τον Θεό: να ηγηθεί του γαλλικού στρατού και να απελευθερώσει τη χώρα της, δίνοντας τέλος στον πολιτικό και θρησκευτικό αναβρασμό που επικρατεί.

Δανία στην ΕΡΤ3, Τρίτη 30/04 στις 23:00

Σκηνοθεσία: Άντριαν Σέργκολντ, Πρωταγωνιστούν: Ρέιφ Σπολ, Σιμόν Λίκε, Στιβ Σπίαρς,Τζόελ Φράι,Τόμας Γκάμπριελσον

Η ζωή του Χερμπ πάει από το κακό στο χειρότερο, είναι άνεργος εδώ και χρόνια, ο γιος του τον αγνοεί και η πόλη που ζει δεν του προσφέρει την παραμικρή ευκαιρία. Όταν βλέπει στην τηλεόραση μία εκπομπή για τις άριστες συνθήκες διαβίωσης στις φυλακές της Δανίας αποφασίζει ότι ο μόνος τρόπος να ξεφύγει από την αθλιότητα που τον περιβάλει είναι να ταξιδεψει και να βρει τρόπο ώστε να φυλακιστεί… Μία γλυκόπικρη κωμωδία για την απογοήτευση αλλά και τις δεύτερες ευκαιρίες.

Μιράι, η Μικρή μου Αδελφή στο COSMOTE CINEMA KIDS, Τετάρτη 01/05 στις 21:20

Σκηνοθεσία: Μαμόρου Χοσόντα

Ο 4χρονος Κουν αισθάνεται παραμελημένος από την οικογένειά του μετά τον ερχομό της μικρής του αδελφούλας. Ένα περιπετειώδες ταξίδι στον χρόνο, όμως, θα τον κάνει να δει τη ζωή με άλλο μάτι. Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ.

Μαϊσάμπελ στην ΕΡΤ3, Τετάρτη 01/05 στις 23:00

Σκηνοθεσία: Ισιάρ Μπολάιν, Πρωταγωνιστούν: Μπλάνκα Πορτίγιο, Λουίς Τοσάρ, Μπρούνο Σεβίγια,Γιούρκο Ολαθάμπαλ, Μαρία Θερεθουέλα

To 2000 o πολιτικός Χουάν Μαρία Χορέκι δολοφονείται από Βάσκους αυτονομιστές (την βασκική αυτονομιστική οργάνωση ΕΤΑ), αφήνοντας χήρα την αγαπημένη του γυναίκα, και μια μικρή κόρη. Καθώς τα χρόνια περνούν, κάποιοι από τους καταδικασμένους Βάσκους μαχητές αρχίζουν να αναθεωρούν τη στάση τους στη φυλακή, αποκηρύσσοντας την ένοπλη βία, με αποτέλεσμα να απομονωθούν από τους πρώην συντρόφους τους. Ένας από αυτούς, έχοντας μετανοήσει ριζικά για τα εγκλήματα που είχε διαπράξει, ζητά να συναντηθεί με την Μαϊσάμπελ, τη χήρα του Ισπανού που ο ίδιος, μαζί με έναν σύντροφό του, σκότωσε πριν 11 χρόνια . Ενώ η κόρη της αρνείται κατηγορηματικά, προσπαθώντας να αποτρέψει τη μητέρα της από το να συναντήσει τον τρομοκράτη και φονιά του πατέρα της, η Μαϊσάμπελ τελικά δέχεται να δει τον άνθρωπο που της στέρησε τον αγαπημένο της σύντροφο, με τον οποίο ήταν μαζί από τα 16 της χρόνια, σε μια παράτολμη προσπάθεια να ανακαλύψει μια δική της προσωπική δικαίωση για όσα βίωσε με αφορμή αυτόν τον θάνατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Νέος Γκουαντανίνο αλλά και η πρώτη ταινία των «Unboxholics» στις αίθουσες12.09.2018

Θλιμμένη Τζάσμιν στο COSMOTE CINEMA 2HD, Πέμπτη 02/05 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν , Ηθοποιοί: Κέιτ Μπλάνσετ,Άλεκ Μπόλντουιν,Πίτερ Σάρσγκαρντ

Η απότομη ‘ελεύθερη πτώση’ μιας μέχρι πρότινος πλούσιας και καλομαθημένης γυναίκας, από την υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης στο φτωχικό διαμέρισμα της αδερφής της στο Σαν Φρανσίσκο… Η ταινία τιμήθηκε με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα.

Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι στην ΕΡΤ1, Πέμπτη 02/05 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Γιάννης Σμαραγδής, Πρωταγωνιστούν: Σεμπάστιαν Κοχ, Ευβγένι Στίτσκιν, Χουάν Ντιέγκο Μπότο, Όλγκα Σουτούλοβα, Λάκης Λαζόπουλος, Μαρίσα Τριανταφυλλίδου, Άκης Σακελλαρίου Με την Κατρίν Ντενέβ ως Μεγάλη Αικατερίνη και τον Τζόν Κλιζ ως Μακόρμικ.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Ιωάννη Βαρβάκη, του Έλληνα πειρατή που εξελίσσεται σε ζάπλουτο εξαγωγέα χαβιαριού, έχοντας «σύμμαχο» στο πλευρό του την Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας. Ωστόσο, η δύναμη και ο πλούτος δεν του δίνουν την αναμενόμενη ικανοποίηση, ενώ η υπέρμετρη φιλοδοξία του τον φέρνει αντιμέτωπο με απανωτές συμφορές. Το ξέσπασμα της ελληνικής Επανάστασης τον οδηγεί στην απόφαση να χαρίσει όλη του την περιουσία και, στο τέλος, τον ίδιο του τον εαυτό στην αναγεννημένη Ελλάδα.

Ο Ιησούς Από Τη Ναζαρέτ στον ΑΝΤ1, Πέμπτη 02/05 στις 21:00 και Παρασκευή 03/05 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Φράνκο Τζεφιρέλι, Παίζουν: Ρόμπερτ Πάουελ, Αν Μπάνκροφτ, Ολίβια Χάσεϊ, Έρνεστ Μποργκνάιν, Κλαούντια Καρντινάλε, Τζέιμς Μέισον,Τζέιμς Φαρεντίνο, Λόρενς Ολίβιε, Άντονι Κουίν, Ρόντ Στάιγκερ Ντόναλντ Πλέζανς, Κρίστοφερ Πλάμερ, Πίτερ Ουστίνοβ, Μάικλ Γιόρκ

Η πιo κοσμαγάπητη και μεγαλoπρεπής θρησκευτική παραγωγή στηv ιστoρία της τηλεόρασης “Ο Iησoύς από τη Ναζαρέτ” είvαι έvα oγκώδες και oλoκληρωμέvo έργo, σκηvoθετημέvo με μαεστρία και απλότητα απo τov κoρυφαίo δημιoυργό Φράvκo Τζεφιρέλι. Ο Iταλός σκηvoθέτης απέδωσε με ευλάβεια και θρησκευτική πρoσήλωση τα Πάθη τoυ Κυρίoυ, αvαπαριστώvτας τα γεγovότα με πίστη στις Γραφές και απόλυτo σεβασμό στηv ιερότητα τoυ θέματoς. Ο σπουδαίος Ιταλός σκηνοθέτης πραγματοποίησε τα γυρίσματα στoυς αυθεvτικoύς χώρoυς και χρησιμoπoίησε έvα εξαιρετικό επιτελείo ηθoπoιώv όπως o Σερ Λόρεvς Ολίβιε, η εκφραστική Αvv Μπάvκρoφτ, η πανέμορφη Ολίβια Χάσεϊ, ο Άντονι Κoυίv, o Μάικλ Γιoρκ και φυσικά o εξαϋλωμέvoς Ρόμπερτ Πάoυελ με τo θεϊκό γαλαvό βλέμμα – τέλεια επιλoγή για τov ρόλo τoυ Iησoύ.

Αργοναύτες: Η Οργή του Ποσειδώνα στο COSMOTE CINEMA KIDS, Παρασκευή 03/05 στις 21:20

Σκηνοθεσία: Νταβίντ Αλό,Ερίκ Τοστί,Ζαν-Φρανσουά Τοστί

Η ζωή κυλά ήρεμα στην Ιωλκό, την ακμάζουσα πόλη της αρχαίας Ελλάδας. Όταν, όμως, ο οργισμένος Ποσειδώνας απειλήσει να την καταστρέψει, ένα ποντίκι και ένας γάτος θα βοηθήσουν τον ηλικιωμένο Ιάσωνα και τους αργοναύτες να τη σώσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA KIDS: Πάσχα με 50 μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες στο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b