MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
15
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Backstage Stories με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου (video)

Η ηθοποιός που δεν επιλέγει να κινείται σε ασφαλείς ζώνες στα επαγγελματικά της, αλλά απολαμβάνει την ησυχία στην προσωπική της ζωή, ποζάρει σ' ένα άκρως ανοιξιάτικο σκηνικό.

Από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και από την Αθήνα στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αφήνει ασταμάτητα να την κινητοποιεί το αρχικό κίνητρο που την έφερε στο θέατρο. Και πίστευε ακράδαντα από τότε, όταν πήρε για πρώτη φορά την απόφαση να γίνει ηθοποιός, πως στη ζωή δεν γίνεται να θέλεις κάτι τόσο πολύ και να μην είσαι καλός σε αυτό.

Το αν θα ήταν καλή ηθοποιός μπορεί να μη το γνώριζε, όμως ήταν απόλυτα σίγουρη πως ήθελε ν’ αφιερώσει και το τελευταίο της κύτταρο στην προσπάθειά της αυτή. Με αυτή την εμπιστοσύνη στον εαυτό της ξεκίνησε και πορεύτηκε φτάνοντας στο σήμερα και υπηρετώντας με συνέπεια όσα είχε σχεδιάσει για την ίδια και μετακινούμενη πλέον πιο κοντά στις επαγγελματικές και εσωτερικές αναζητήσεις της.

Αγαπάει πολύ την τηλεόραση και αναγνωρίζει το ότι εκείνη την έφερε κοντά στο μεγάλο κοινό – αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» – ενώ μετά από χρόνια θεατρικής αποχής επέστρεψε με την παράσταση «Burn this» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

Είναι διατεθειμένη να κάνει ωραίες δουλειές, επιθυμεί βαθιά να είναι ευτυχισμένη, υγιής, δημιουργική, να εξελίσσεται, να αγαπά και να αγαπιέται και να μη σταματά να γίνεται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

Tα ρούχα της φωτογράφισης είναι της εταιρίας MARKS & SPENCER

Φως και χρώμα για ένα «φωτεινό» κορίτσι

Όλα αυτά τα ιδανικά που εύχεται για τον εαυτό της η Ιωάννα «ντύθηκαν» με τα πιο φωτεινά χρώματα και μπλέκοντας με τα λαμπερά χρώματα της άνοιξης, η χαρά, η φωτεινότητα, η αισιοδοξία και η δυναμικότητα που αποπνέει αυτό το κορίτσι εκτοξεύονται!

Και κάπως η άνοιξη επιβάλλει τους πειραματισμούς και το παιχνίδι με τα χρώματα στους συνδυασμούς στο μακιγιάζ και στα ρούχα, με τη MARKS & SPENCER να βάζει το «χεράκι» της για να γίνει αυτό πραγματικότητα στο νέο Art Meets Fashion με πρωταγωνίστρια – ποια άλλη; – την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Με όχημα τη φωτεινή διάθεση και μέσα σε ένα ολάνθιστο σκηνικό, η ηθοποιός φόρεσε τις πιο χρωματιστές επιλογές σε ρούχα: από βαμβακερά πουλόβερ και πουκάμισα σε έντονα ανοιξιάτικα χρώματα, συνδυασμένα είτε με μίντι φούστα σε γραμμή Α, είτε με crop παντελόνια σε colour blocking συνδυασμούς που ανεβάζουν τη διάθεση, σε πιο… τολμηρούς συνδυασμούς χρώματος με σακάκι σε χαλαρή γραμμή και τα metallics να κυριαρχούν σε όλο το υπόλοιπο look. Βαμβακερή μπλούζα crop με κέντημα συνδυασμένη με την αντίστοιχη μίντι πλεκτή φούστα σε nude αποχρώσεις κι ένα pop of pink στο καλσόν, για ένα διαφορετικό, κομψό μεν look που όμως έρχεται να γίνει πιο σύγχρονο!

Τα looks συμπληρώνουν παπούτσια επίσης σε έντονα χρώματα, με τα κίτρινα πέδιλα με το στιλέτο τακούνι και το λουράκι και τα δερμάτινα ροζ εξώφτερνα φλατς – όλα από τη συλλογή των MARKS & SPENCER – να τα απογειώνουν!

Και αφού δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα χρώματα και τους συνδυασμούς έξω από τα συνηθισμένα, από αξεσουάρ επιλέχθηκαν μόνο SWATCH ρολόγια από τη συλλογή BIOCERAMIC WHAT IF? με το τετράγωνο καντράν, το ενσωματωμένο λουράκι βιολογικής προέλευσης και τα παστέλ χρώματα.

Ομάδα παραγωγής

Assistant Photographer/ video editor: Πέτρος Μακρής
Production Director: Μάρη Τιγκαράκη
Make up & Hair Styling: Σπύρος Δασκάλου / D-TALES
Commercial team: Unique Era Agency
Περισσότερα από Longreads
VIMA_WEB3b