MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

4 tips για να διατηρήσετε το μαύρισμά σας μετά τις διακοπές

4 απλοί, εύκολοι και οικονομικοί τρόποι να διατηρήσετε το καλοκαιρινό σας μαύρισμα περισσότερο, ακόμα και μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών.

Monopoli Team

Το καλοκαίρι τελειώνει και ένα από τα ωραία πράγματα που αποκτήσαμε είναι το μαύρισμα μας. Βέβαια, το δυσάρεστο είναι πως το μαύρισμα αυτό κάποια στιγμή ξεθωριάζει. Ωστόσο, παρακάτω σας δίνουμε 4 τρόπους να διατηρήσετε το μαύρισμα σας περισσότερο.

#1 Ενυδάτωση

Κάτι πολύ σημαντικό για τη διατήρηση του μαυρισμένου δέρματος, είναι η συχνή ενυδάτωση. Όσο πιο συχνή ενυδάτωση κάνετε στο δέρμα σας, τόσο το καλύτερο. Εάν δεν ενυδατώνεστε, το δέρμα σας θα αρχίσει να ξεφλουδίζει και έτσι το μαύρισμα θα φύγει γρήγορα!

#2 Πείτε όχι στο ντους με καυτό νερό

Ακόμα ένας εχθρός του μαυρίσματός σας είναι το πολύ ζεστό νερό. Αποφύγετέ τα ντους με καυτό νερό, καθώς αφυδατώνουν το δέρμα σας. Προτιμήστε το δροσερό νερό και, φυσικά, την ενυδάτωση με κρέμες, λάδια και άλλα προϊόντα μετά το μπάνιο σας.

#3 Απολέπιση

Ναι, η απολέπιση των νεκρών κυττάρων του δέρματος βοηθά. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να γίνεται ήρεμα και με προσοχή στο μαύρισμα. Ιδανικά, θα μπορούσατε να είχατε κάνει μια καλή απολέπιση πριν τις διακοπές σας και με την επιστροφή σας να κάνετε απλά μία επανάληψη. Χρησιμοποιήστε μία ξηρή βούρτσα σώματος και κάντε την απολέπισή σας με απαλές κινήσεις. Αποφύγετε τα προϊόντα που περιέχουν σαλικυλικό ή γλυκολικό οξύ, διότι το μαύρισμα σας θα ξεθωριάσει γρηγορότερα.

#4 Πίνετε πολύ νερό

Το νερό βοηθά παντού, ακόμα και στη διατήρηση τους μαυρίσματος σας. Κρατά το δέρμα σας ενυδατωμένο, εύκολα και…οικονομικά. Έτσι, το δέρμα σας δεν θα είναι ξηρό και θα μπορέσετε να απολαύσετε το μαύρισμα σας περισσότερο!

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b