MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Annette: Το υπέροχο soundtrack των Sparks για την νέα ταινία του Λεός Καράξ

Tο Annette του Λεός Καράξ με τους Άνταμ Ντράιβερ και Μαριόν Κοτιγιάρ, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 2 Σεπτεμβρίου και μπορείτε να μπείτε στο κλίμα με το soundtrack της ταινίας από τους Sparks.

Monopoli Team

Το Annette του Λεός Καράξ με τους Άνταμ Ντράιβερ και Μαριόν Κοτιγιάρ, η πολυσυζητημένη ταινία με την μαγευτική μουσική που άνοιξε το φετινό Φεστιβάλ των Καννών και τιμήθηκε με το Βραβείο Σκηνοθεσίας, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 2 Σεπτεμβρίου.

Όσοι προμηθευτούν το εισιτήριό τους μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, θα κερδίσουν την αυθεντική αφίσα της ταινίας, που πριν μερικές εβδομάδες έκλεψε τις εντυπώσεις στις Κάννες.

Στο Annette, ο Λεός Καράξ, δημιουργεί ένα παραμυθένιο σύμπαν ρομαντικών παθών. Ένας αντισυμβατικός και αυτοκαταστροφικός stand-up κωμικός και μια διεθνούς φήμης σοπράνο ζουν έναν παθιασμένο έρωτα, αποκτούν ένα μυστηριώδες κοριτσάκι μ’ ένα ξεχωριστό πεπρωμένο, την Ανέτ, αλλά η σχέση τους αρχίζει να καταρρέει όταν η καριέρα του πρώτου παίρνει την κάτω βόλτα.

Tρυφερό και παθιασμένο, σέξι και σπαρακτικό, ένα love story που εγγράφεται στο νου, επενδεδυμένο με μια συγκλονιστική μουσική που εντυπώνεται στην καρδιά, το Annette θα συναρπάσει με τον ρομαντισμό, το αίσθημα αλλά και τον εκπληκτικό πρωταγωνιστή του, τον Άνταμ Ντράιβερ, σε έναν απρόσμενο ρόλο που απογειώνει το εκρηκτικό ταλέντο του.

Την μουσική της ταινίας υπογράφουν οι Sparks και μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το soundtrack εδώ.

Λίγα λόγια για τους πρωταγωνιστές και την ταινία:

Έχοντας τη στόφα του σταρ, ο Ντράιβερ βρέθηκε πρόσφατα, για άλλη μια φορά, στο προσκήνιο, πρωταγωνιστώντας στη νέα καμπάνια για το νέο αντρικό άρωμα πασίγνωστης φίρμας. Η διαφήμιση, που έγινε viral, τον δείχνει, ημίγυμνο, να βουτά στη θάλασσα για να πιάσει και να δαμάσει ένα άγριο άλογο και τελικά να αναδύεται ως Κένταυρος. Προσεχώς θα ενσαρκώσει και τον Γκούτσι στο «House of Gucci» του Ρίντλεϊ Σκοτ. Στο πολυαναμενόμενο Annette θα ικανοποιήσει με το παραπάνω τους θαυμαστές του, καβαλώντας την μηχανή του σαν ένας σύγχρονος κάουμποι…

Αξίζει να αναφέρουμε πως το Annette είναι η πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Καράξ, βασισμένη σε μια ιστορία γραμμένη από τους Sparks. Η ταινία είναι αφιερωμένη στην κόρη του σκηνοθέτη, η οποία εμφανίζεται στο πλευρό του στην αρχή της ταινίας, στο στούντιο: στη συνέχεια, όλοι μαζί, παρέα με τους πρωταγωνιστές και το δίδυμο των Sparks (τα αδέλφια Ράσελ και Ρον Μάελ), ξεχύνονται στους δρόμους του Λος Άντζελες, τραγουδώντας, εισάγοντάς μας στο κλίμα της ταινίας.

Στο πλευρό του Άνταμ Ντράιβερ και της Μαριόν Κοτιγιάρ, συναντάμε τον Σάιμον Χέλμπεργκ, ευρέως γνωστό από την τηλεοπτική σειρά The Big Bang Theory και υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα Β’ ανδρικού ρόλου για τον ρόλο του στην ταινία Florence: Φάλτσο σοπράνο.

Από τον γάλλο Λεός Καράξ, δημιουργό των Εραστών στη γέφυρα και του Holy Motors, μια ακόμα εμβληματική ταινία που σε δέκα χρόνια από σήμερα θα είναι κλασική…

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b