Photo by Jana Leu on Unsplash
Monopoli Team
17.07.2021
A
A
Τα υποκατάστατα του κρέατος με φυτική προέλευση δεν συγκρίνονται ως προς τα θρεπτικά στοιχεία με το κρέας, λέει μελέτη από το Duke University. Για τις ανάγκες της μελέτης εξετάστηκαν 36 δείγματα τροφίμων, 18 φυτικής προέλευσης και 18 προϊόντα από μοσχάρι από ια φάρμα στο Αϊντάχο. Σύμφωνα με τη μελέτη, το κρέας περιείχε 22 μεταβολίτες που δεν είχαν τα φυτικά υποκατάστατα.
Ποιες ακριβώς οι διαφορές ανάμεσα στο κρέας και τα υποκατάστατά του;
TAGS:
έρευνα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Γιώρκο Ονησιφόρου, ποιοι είναι αυτοί οι «Ζωντανοί» που ανεβάζεις στο H.ug;
25 χρόνια ACCESS Fashion με ένα επετειακό privé dinner party στη Θεσσαλονίκη
InterMed & Be-Live: Μια σύμπραξη για την ενίσχυση της γονιμότητας
Θεατής: “Το τέλος του έρωτα” στο ΚΘΒΕ
Φεστιβάλ Σύγχρονου Ελληνικού Έργου: Τριήμερο αφιέρωμα στη μητρότητα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Οι Les Αrts Florissants ερμηνεύουν το Ορατόριο των Χριστουγέννων του Μπαχ στο Μέγαρο
Ουρανία Γκάσιου – Ελένη Κεβεντσίδου: Ρεσιτάλ εκκλησιαστικού οργάνου στο Μέγαρο
Χριστούγεννα με φωτιστικές εγκαταστάσεις, μουσική και σινεμά στο ΚΠΙΣΝ
Αγωνία Ιερή: Εύα Palmer Σικελιανού στο θέατρο ΕΛΕΡ
Η «Ζιζέλ» του Μαριύς Πετιπά σε νέα παραγωγή από το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής