Photo by Jana Leu on Unsplash
Monopoli Team
17.07.2021
A
A
Τα υποκατάστατα του κρέατος με φυτική προέλευση δεν συγκρίνονται ως προς τα θρεπτικά στοιχεία με το κρέας, λέει μελέτη από το Duke University. Για τις ανάγκες της μελέτης εξετάστηκαν 36 δείγματα τροφίμων, 18 φυτικής προέλευσης και 18 προϊόντα από μοσχάρι από ια φάρμα στο Αϊντάχο. Σύμφωνα με τη μελέτη, το κρέας περιείχε 22 μεταβολίτες που δεν είχαν τα φυτικά υποκατάστατα.
Ποιες ακριβώς οι διαφορές ανάμεσα στο κρέας και τα υποκατάστατά του;
TAGS:
έρευνα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Polar bear trend: Η λευκή οικολογική γούνα είναι το αξεσουάρ των γιορτών
Αναζητώντας την Ελένη, της Νατάσας Νταϊλιάνη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Ξεκίνα από την Αρχή και συνέχισε μέχρι Να φτάσεις στο Τέλος, από την ομάδα κι όμΩς κινείται στο Θέατρο Ροές
Μάρθα Φριντζήλα: Στο Κύτταρο και τον Ιανουάριο – Με το Kubara Project Reloaded
Οι Garbage στο Release Athens 2026 – Μαζί με τον Moby
Jazz στο Μουσείο: Το Sunny Side Trio στο Ίδρυμα Γουλανδρή
Το Ξενοδοχείο Η Νύχτα που Πέφτει, του Νάνου Βαλαωρίτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
50 χρόνια Θεσσαλικό Θέατρο: Ο «Μισάνθρωπος» της Ιόλης Ανδρεάδη σε Λάρισα και Αθήνα
Χριστούγεννα στο θέατρο #3: Έργα Ελλήνων συγγραφέων
Χριστούγεννα στο θέατρο #2: Έργα κλασικών & σύγχρονων ξένων δημιουργών