
Photo by Jana Leu on Unsplash
Monopoli Team
17.07.2021
A
A
Τα υποκατάστατα του κρέατος με φυτική προέλευση δεν συγκρίνονται ως προς τα θρεπτικά στοιχεία με το κρέας, λέει μελέτη από το Duke University. Για τις ανάγκες της μελέτης εξετάστηκαν 36 δείγματα τροφίμων, 18 φυτικής προέλευσης και 18 προϊόντα από μοσχάρι από ια φάρμα στο Αϊντάχο. Σύμφωνα με τη μελέτη, το κρέας περιείχε 22 μεταβολίτες που δεν είχαν τα φυτικά υποκατάστατα.
Ποιες ακριβώς οι διαφορές ανάμεσα στο κρέας και τα υποκατάστατά του;
TAGS:
έρευνα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ξαναχτυπά επιδημία ιλαράς στις ΗΠΑ: 1 στους 6 γονείς αρνείται τα παιδικά εμβόλια
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου
8 στους 10 Έλληνες ανησυχούν ότι δεν αμείβονται δίκαια
«Η Γάζα καίγεται»: Το Ισραήλ ξεκίνησε χερσαία επιχείρηση για την κατάληψη της Γάζας
Animasyros 2025: Όλα όσα θα δούμε στη μεγάλη γιορτή του animation
Καρδιακή ανεπάρκεια: Τι αλλάζει στη διαχείρισή της;
Γιάννα Γραμματοπούλου: Η Art Athina αποτυπώνει τον παλμό της εποχής
Συν & Πλην: «Ανδρομάχη» στο Θέατρο Βριλησσίων
Οι “Κακές Ιδέες” των Ατζαράκη – Ζάμπρα είναι μια από τις καλύτερες ιδέες στην ελληνική TV αυτή τη στιγμή
Τι είναι αυτό;, της Στέλλας Σερέφογλου στο Θέατρο Σταθμός