
Photo by Jana Leu on Unsplash
Monopoli Team
17.07.2021
A
A
Τα υποκατάστατα του κρέατος με φυτική προέλευση δεν συγκρίνονται ως προς τα θρεπτικά στοιχεία με το κρέας, λέει μελέτη από το Duke University. Για τις ανάγκες της μελέτης εξετάστηκαν 36 δείγματα τροφίμων, 18 φυτικής προέλευσης και 18 προϊόντα από μοσχάρι από ια φάρμα στο Αϊντάχο. Σύμφωνα με τη μελέτη, το κρέας περιείχε 22 μεταβολίτες που δεν είχαν τα φυτικά υποκατάστατα.
Ποιες ακριβώς οι διαφορές ανάμεσα στο κρέας και τα υποκατάστατά του;
TAGS:
έρευνα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Όλα όσα θα κάνουμε την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου
Sold out μέσα σε λίγες ώρες η συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη
Tο καλοκαίρι έφυγε, η ακμή έμεινε – Τι μπορούμε να κάνουμε;
Πρεμιέρες: Το τελικό κάλεσμα του τρόμου
Animasyros 2025: Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του φετινού διεθνούς φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων
Χάσαμε τη Θεία Στοπ: Τελευταίες παραστάσεις στον «Ελληνικό Κόσμο»
Η δεξιά, η αριστερά και ο κυρ-Παντελής: Eπιστροφή στο Μικρό Παλλάς για δεύτερη χρονιά
Μένγκελε, του Θανάση Τριαρίδη στο ΠΛΥΦΑ
Οι Καρέκλες του Ε. Ιονέσκο για δεύτερη σεζόν στο θέατρο Αλκμήνη
Πρόσεχε ποιον σκοτώνεις!: Η νέα παράσταση των Ρέππα – Παπαθανασίου ανεβαίνει στο θέατρο Πειραιώς 131