MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Groove, της Εύας Γεωργιτσοπούλου, στην Πειραιώς 260

Η ταλαντούχα χορεύτρια Εύα Γεωργιτσοπούλου έρχεται στην Πειραιώς 260 με την παράσταση «Groove/Γκρουβ», στα πλαίσια του φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2021.

Groove-Eva-Georgitsopoulou @Petros_Poulopoulos
Groove-Eva-Georgitsopoulou @Petros_Poulopoulos
Monopoli Team

Την Δευτέρα 5 και Τρίτη 6 Ιουλίου, η ταλαντούχα χορεύτρια Εύα Γεωργιτσοπούλου έρχεται στην Πειραιώς 260 με την παράσταση «Groove/Γκρουβ», στα πλαίσια του φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2021.

Groove ίσον ρυθμός. Η καινούργια δημιουργία της ανερχόμενης χορογράφου Εύας Γεωργιτσοπούλου είναι αφιερωμένη στα παιδιά που γεννήθηκαν τη δεκαετία του ’90. Το Groove. μια «γιορτινή σύγχυση», όπως την αποκαλεί η δημιουργός, εστιάζει στη γενιά εκείνων που έκλεισαν τα δεκαοκτώ σε μια χρεοκοπημένη Ελλάδα και τριαντάρισαν την εποχή του κορωνοϊού. Ένα ταξίδι στα διαψευσμένα όνειρα της γενιάς των σέλφις. Ένας ύμνος «στον ρυθμό που δεν βρήκαμε ακόμη».

Groove-Eva-Georgitsopoulou @Petros_Poulopoulos

Groove-Eva-Georgitsopoulou @Petros_Poulopoulos

Η Εύα Γεωργιτσοπούλου γεννήθηκε στην Ελλάδα και κατοικεί στο Βερολίνο. Αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί με τους Noa Zuk, Shlomi Bitton και Kibbutz Contemporary Dance Company. Έχει επίσης συνεργαστεί με το Χοροθέατρο Οκτάνα, την Hellenic Dance Company της ΚΣΟΤ και τους Cia Sonia Rodriguez, Inside The Body Performing Arts, Frantics Dance Company, Judith Sanchez Ruiz, Edivaldo Ernesto, ενώ από το 2016 συνεργάζεται με την ομάδα χορού Αερίτες της Πατρίσιας Απέργη. Οι χορογραφίες της παρουσιάζονται στην Ελλάδα και τη Γερμανία από το 2015.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κοστούμια: Νεφέλη Περιφάνου
Μουσική: Νεφέλη Λυσιμάχου
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος
Χορογραφία: Εύα Γεωργιτσοπούλου

Παίζουν: Εύα Γεωργιτσοπούλου

Τιμές Εισιτηρίων: Διακεκριμένη Ζώνη 15€ • Ζώνη Α΄ 10€ • Φοιτητικό / 65+ / Καλλ. Σωματείων 8€ • ΑΜΕΑ / Ανέργων / Σπουδαστικό Καλλ. Σχολών 5€
Διάρκεια Παραστάσεων: 5-6 Ιουλίου 2021
Παραστάσεις: Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00
Link Εισιτηρίων: aefestival.gr tickets.aefestival.gr ticketservices.gr
Πληροφορίες Χώρου: Πειραιώς 260, Καλλιθέα, Πειραιώς, 260, 183 46, Τηλ. 21 0928 2900
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b