Κινούμενα σχέδια
Psarokokalo Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους – Εθνικό διαγωνιστικό 3
To 13o Psarokokalo Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους επιστρέφει με προβολές στην μεγάλη οθόνη με ανεξάρτητο σινεμά από όλο τον κόσμο.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ 107'

Monopoli Team
27.05.2021
A
A
To 13o Psarokokalo Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους επιστρέφει με προβολές στην μεγάλη οθόνη με ανεξάρτητο σινεμά από όλο τον κόσμο, με ανατρεπτικές ταινίες που θα μας ταξιδέψουν 27 Μαΐου με 2 Ιουνίου στο ιστορικό Θερινό κινηματογράφο Τριανόν και στο Stellar Gastro Cinema το pop-up diner – θερινό σινεμά που εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν οι καταξιωμένοι σεφ Ιωάννης Μαρκαδάκης και Πάνος Ιωαννίδης.
Το κινηματογραφικό πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει εκατό δυο συνολικά επιλεγμένες ταινίες από σαράντα δυο χώρες.
Το διεθνές διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει περισσότερες από 50 ταινίες με έμφαση στην μυθοπλασία αλλά και ντοκιμαντέρ και κινούμενα σχέδια.
Το εθνικό διαγωνιστικό τμήμα, παρουσιάζει επιλεγμένες ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ:Pashka / BadLand / The Parrot Lady / The Stair / Dakar / Mare Nostrum / Bella.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Θέλγια Πετράκη, Στέλιος Μωραϊτίδης, Χρήστος Πυθάρας, Δημήτρης Αναγνώστου, Όλτιον Λίπε, Μιχάλης Καλοπεδής, Αντρέας Δημητρίου
Διάρκεια: 107'
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Θραύσματα Μνήμης: Ατομική έκθεση της Ελένης Μελά στο Κολωνάκι
Η Αλίκη στη χώρα των Ψαριών του Γιάννη Ξανθούλη στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος
Μέχρι να σβήσουν τ’ άστρα, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου στο Θέατρο Χώρα
Αντώνης Μπενάκης: Ένα συλλεκτικό λεύκωμα, οι ιστορίες του και οι περιπέτειές του
«Αποχρώσεις: Ημερολόγια Θέρους» – Ομαδική έκθεση στην Sotiropoulos Art Gallery
Seventeen: Με την πρωτοβουλία Celebrate your Scars υποστηρίζει γυναίκες που έχουν βιώσει τον καρκίνο του μαστού
Έρχεται η Γιορτή του Σινεμά 2025, με εισιτήριο 2 ευρώ
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τετάρτη 15 Οκτωβρίου
The Life of a Showgirl: Η Τέιλορ Σουίφτ επηρεάζει και πάλι τα fashion trends
Mankind’s Folly: Η ταινία του Γιώργου Αυγερόπουλου βραβεύτηκε στο Prix Europa