MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Ο Χιθ Λέτζερ ως… Batman; 10 φορές που αγαπημένοι μας ηθοποιοί προορίζονταν για άλλους ρόλους

Πώς θα ήταν άραγε αν ο Χιθ Λέτζερ υποδυόταν τον Batman; Συγκεντρώσαμε 10 ηθοποιούς που προορίζονταν για διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τελικά πήραν, και διέπρεψαν.

Monopoli Team

Πως θα ήταν άραγε αν στις αγαπημένες μας ταινίες και σειρές πρωταγωνιστούσαν άλλοι ηθοποιοί; Φανταστείτε σε ένα παράλληλο σύμπαν τον Χιθ Λέτζερ στον ρόλο του Batman ή τον Τομ Φέλτον στον ρόλο του Χάρι Πότερ! Tα πράγματα θα ήταν σίγουρα διαφορετικά.

Πολλές φορές στο Χόλιγουντ τα πρώτα κάστινγκ είναι πολύ διαφορετικά από αυτό που βλέπουμε τελικά στην οθόνη μας. Πολλοί είναι οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί που έκαναν οντισιόν για ρόλους που τελικά δεν τους ταίριαζαν τόσο και έτσι τους δόθηκε η ευκαιρία να δώσουν ζωή σε ακόμα πιο εμβληματικούς χαρακτήρες.

Ο ειδικός στα κάστινγκ Mike Sington ανάφερε πρόσφατα σε μία συνέντευξη του πως οι σκηνοθέτες κατά την διάρκεια των casting αναζητούν «πoλλά χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες». “Το ωμό υποκριτικό ταλέντο είναι φυσικά σημαντικό, αλλά επίσης σημαντική είναι η ικανότητα να φέρεις έναν χαρακτήρα στη ζωή και έτσι να εκπληρώσεις το όραμα του σκηνοθέτη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς θα έμοιαζαν τα παιδιά εμβληματικών κινηματογραφικών ζευγαριών;12.09.2018

Εμείς συγκεντρώσαμε 10 ηθοποιούς που προορίζονταν για διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τελικά πήραν, και τελικά διέπρεψαν.

#1 O Χιθ Λέτζερ στον ρόλο του… Batman
Πώς θα ήταν άραγε αν ο Χιθ Λέτζερ υποδυόταν τον Batman;

Πώς θα ήταν άραγε αν ο Χιθ Λέτζερ υποδυόταν τον Batman;

Κι όμως ο Χιθ Λέτζερ αρχικά επιθυμούσε να υποδυθεί τον Μπάτμαν στην ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν “Batman Begins”. Φυσικά κανείς δεν αμφισβητεί ότι ως Μπάτμαν θα ήταν συγκλονιστικός , η αλήθεια όμως είναι ότι ο διαταραγμένος “Τζόκερ” του έδωσε το βήμα για να λάμψει και να κερδίσει τελικά το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου λίγους μήνες μετά τον θάνατό του.

#2 Τον ρόλο του Χάρι Πότερ θα μπορούσε να τον είχε… ο Τομ Φέλτον! Tom Felton Could Have Played The Role Of Harry Potter

Είκοσι χρόνια μετά από την πρώτη ταινία Χάρι Πότερ μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι δεν θα φανταζόμασταν κανέναν άλλο στο ρόλο του αξιαγάπητου μικρού μάγου. Και όσο γλυκός και αν είναι ο Τομ Φέλτον στην πραγματική ζωή (πρόσφατα μας συγκίνησε με την αντίδρασή του όταν είδε ξανά τη “Φιλοσοφική Λίθο”), πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχει το πρόσωπο “villain”, ακόμα και σε νεαρή ηλικία.

#3 Η Καρίς φαν Χάουτεν ως… Σέρσεϊ Λάνιστερ στo “Game of Thrones” Carice Van Houton Auditioned For The Role Of Cersei Lannister In "Game Of Thrones"

Δύο αγαπημένες γυναίκες ηθοποιοί που ξεχώρισαν με τις ερμηνείες τους στο Game of Thrones. Θα μπορούσε η Καρίς φαν Χάουτεν να υποδυθεί την Σέρσεϊ Λάνιστερ; Σίγουρα! Εξάλλου και οι δύο ρόλοι (της Σέρσεϊ και της Μελλισάντρε) ήταν villains στη σειρά. Η Λένα Χίντι, όμως, ήταν πράγματι συγκλονιστική και δεν θα την αλλάζαμε με καμία.

#4 Φανταστείτε την Αμάντα Σάιφρεντ ως… Ρετζίνα Τζορτζ στο “Mean Girls” Amanda Seyfried Auditioned For The Role Of Regina George In "Mean Girls"

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν μπορούμε να φανταστούμε την Αμάντα Σάιφρεντ σε ρόλο “mean girl”, αφού έχει χαρακτηριστικό baby face. Η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς από την άλλη χρειάστηκε μόλις μία ξανθιά περούκα για να μπει αμέσως στο ρόλο του πιο δημοφιλούς και αδίστακτου κοριτσιού της ταινίας.

#5 Πως θα ήταν ο Ρέιν Γουίλσον στον ρόλο του…Μάικλ Σκοτ από το “Τhe office”; Rainn Wilson Auditioned For The Role Of Michael Scott In "The Office"

Δύσκολα μπορεί κανείς να φανταστεί άλλον ηθοποιό πέρα από τον Ρέιν Γουίλσον ως Ντουάιτ στο The Office. Κι όμως, στην αρχή οι υπεύθυνοι του καστ τον είχαν καλέσει για να κάνει οντισιόν για τον ρόλο του Μάικλ Σκοτ, που τελικά πήγε στον Στιβ Καρέλ. Ευτυχώς ο Γουίλσον απέτυχε παταγωδώς στην οντισιόν και έτσι πήρε τον ρόλο του Ντουάιτ.

#6 Ο Τζέιμς Φράνκο σαν… Spider-man! James Franco Auditioned For The Role Of Spider-Man

Αν και ο Τζέιμς Φράνκο έκανε τότε τα πρώτα βήματά του στον κινηματογράφο, δεν θα μπορούσε ποτέ να ενσαρκώσει με τόση ευκολία όσο ο Τόμπι Μαγκουάιρ τον “άβγαλτο”, ντροπαλό και συνεσταλμένο Πίτερ Πάρκερ. Έτσι, πήρε τον ρόλο του φίλου (στην αρχή) του Σπάιντερμαν.

#7 Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ… Κάιλ Ρις από το “Terminator! Arnold Schwarzenegger Could Have Played The Role Of Kyle Reese In The Movie "Terminator"

O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ επρόκειτο να παίξει τον Κάιλ Ρις στο blockbuster “The Terminator”. Αν και ο ρόλος του στρατιώτη Κάιλ που έρχεται από το μέλλον για να σώσει τη Σάρα ήταν σημαντικός, σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με αυτόν του cyborg Terminator. Ευτυχώς, ο Τζέιμς Κάμερον αποφάσισε να αλλάξει το καστ και να δώσει σε εκείνον τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Έτσι, ο Σβαρτσενέγκερ έγινε διάσημος σε όλο τον κόσμο χάρη στην επιτυχία της ταινίας.

#8 Twilight: Η Άσλεϊ Γκριν πέρασε οντισιόν για τον ρόλο της… Μπέλα Σουάν Ashley Greene Auditioned For The Role Of Bella Swan In "Twilight"

Είτε το αγαπάτε είτε το μισείτε, πρέπει να παραδεχτείτε ότι το Twilight ήταν μία από τις πιο διάσημες ταινίες της προηγούμενης δεκαετίας, ιδιαίτερα για το εφηβικό κοινό. Μπορεί η Κρίστεν Στιούαρτ να μην ήταν τόσο καλή ως Μπέλα (αν και μάλλον δεν έφταιγε η ηθοποιός γι’ αυτό), χάρη στην επιτυχία της ταινίας, όμως, κατάφερε να ξεκινήσει μία καριέρα με σίγουρα πιο αξιόλογα πρότζεκτ και να αναδείξει έτσι το ταλέντο της. Θα μπορούσε η Άσλεϊ Γκριν να υποδυθεί την Μπέλα; Μάλλον ναι, αλλά τότε δεν θα είχαμε την ευκαιρία να δούμε την Στιούαρτ να ανοίγει τα φτερά της.

#9 Η Σάντρα Ο στον ρόλο της… Μιράντα Μπέιλι στο “Grey’s Anatomy”! Sandra Oh Auditioned For The Role Of Miranda Bailey In "Grey’s Anatomy"

Τόσο η Κριστίνα (Σάντρα Ο) όσο και η Δρ. Μπέιλι (Σάντρα Γουίλσον) αποτελούν δύο από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες στο Grey’s Anatomy. Είναι δύο δυναμικές, έξυπνες έγχρωμες γυναίκες που αποδεικνύουν ότι οι γυναίκες διαπρέπουν σε ηγετικές θέσεις και γι’ αυτό τις λατρέψαμε. Παρ’ όλ’ αυτά δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε τη μία στο ρόλο της άλλης.

#10 Φανταστείτε την Μάιλι Σάιρους στον ρόλο της… Λίλι στο “Χάνα Μοντάνα”! Miley Cyrus Auditioned For The Role Of Lilly Truscott In "Hannah Montana"

Φανταστείτε η Μάιλι Σάιρους να μην είχε υποδυθεί ποτέ την Χάνα Μοντάνα, αλλά να είχε πάρει τον ρόλο της φίλης της, Λίλι. Δεν θα είχαμε ποτέ ανακαλύψει το μεγάλο ταλέντο της, ενώ θα είχαμε χάσει όλα τα υπέροχα άλμπουμ που μας έχει χαρίσει -με τελευταίο το Plastic Hearts.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPlastic Hearts: Είναι η Μάιλι Σάιρους η ροκ σταρ της νέας γενιάς;12.09.2018

Με πληροφορίες από το Bored Panda

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b