MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο “Ντράκο Μαλφόι” βλέπει Χάρι Πότερ μετά από 20 χρόνια και η αντίδραση του γίνεται viral

Ο Τομ Φέλτον, που έγινε παγκοσμίως γνωστός ως Ντράκο Μαλφόι στις ταινίες «Χάρι Πότερ», βλέπει την ταινία για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια και η αντίδρασή του γίνεται viral.

Monopoli Team

Ο Τομ Φέλτον, που έγινε παγκοσμίως γνωστός ως Ντράκο Μαλφόι στις ταινίες «Χάρι Πότερ», ξαναείδε για πρώτη φορά τη ταινία «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος», μετά από 20 χρόνια και μοιράστηκε την εμπειρία του μέσω της εφαρμογής Instagram Live.

Ο Φέλτον είναι σήμερα 33 ετών και όταν γύριζε την πρώτη ταινία του μαγικού franchise ήταν μόλις 13. Αποφάσισε λοιπόν να καταπλήξει τους θαυμαστές του για άλλη μια φορά, αφού ξεκίνησε να βλέπει τα πρώτα 30 λεπτά της ταινίας τον Δεκέμβριο, σε ξεχωριστό live. Παρακολουθώντας λοιπόν, τα επόμενα 22 λεπτά, όπου εμφανίζεται και ο ίδιος για πρώτη φορά στη ταινία, δεν παρέλειψε να σχολιάσει με χιούμορ τον χαρακτήρα που υποδύονταν.

Ο Ντράκο Μαλφόι ήταν ο ανταγωνιστής του Χάρι Πότερ στην μαγική σχολή του Χόγκουαρτς και σίγουρα ένας από τους πιο μισητούς στο franchise.

[relart 1]

Ο Βρετανός ηθοποιός μοιράστηκε με νοσταλγία τις παιδικές του αναμνήσεις από το σετ και τα γυρίσματα με τους συναδέλφους του, με τους οποίους κρατάνε έως τώρα, στενές φιλικές σχέσεις. Ο Φέλτον μοιράστηκε με τους θαυμαστές του διάφορα…μυστικά για το πώς γυρίζονταν οι σκηνές μαγείας στις ταινίες. Για παράδειγμα, αποκάλυψε πως τα κεριά που κρέμονταν από το ταβάνι μαγικά, ήταν στην πραγματικότητα πιασμένα από πετονιές.

[relart 2]

Κατά τη διάρκεια του live, ο ηθοποιός συγκέντρωσε την προσοχή για μια φιλοζωική οργάνωση που υποστηρίζει και οι fans που τον παρακολούθησαν  βοήθησαν να συγκεντρώσει πάνω από 3.000 δολάρια για την οργάνωση. Ο Φέλτον είναι γνωστός για την αγάπη του στα ζώα και το αγαπημένο του μαύρο Λαμπραντόρ, Willow, είναι ένα από τα «μοντέλα» του στο Instagram.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Felton (@t22felton)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b