MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 1 Ιανουαρίου.

Έγκλημα Στο Όριαν Εξπρές
Έγκλημα Στο Όριαν Εξπρές
Monopoli Team

20:00 “Τα 102 Σκυλιά Της Δαλματίας” στο OPEN TV Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας» : Η αγαπημένη οικογενειακή ταινία απόψε (4/1) στη συχνότητα του Alpha | Infokids.gr

Υπόθεση: Η φοβερή Κρουέλα Ντε Βιλ, μετά την αποφυλάκισή της, διευθύνει ένα άσυλο αδέσποτων σκύλων. Όμως ο ακτιβισμός της για τα δικαιώματα των ζώων κρύβει σατανικά σχέδια υψηλής ραπτικής, καθώς το κρυφό όνειρό της είναι να φτιάξει ένα γούνινο παλτό από το δέρμα των 102 σκυλιών Δαλματίας.

21:00 “Η Πεντάμορφη Και Το Τέρας” στο STAR Η Πεντάμορφη και το Τέρας (Beauty and the Beast) | Σινεμά | LiFO

Υπόθεση: Η Μπελ, μια πανέμορφη και ανεξάρτητη νεαρή κοπέλα, φυλακίζεται από ένα Τέρας στο κάστρο του. Παρά τους φόβους της, γίνεται φίλη με τα μαγεμένα πράγματα που ζουν εκεί και μαθαίνει πώς να κοιτά πίσω από την απόκοσμη παρουσία του Τέρατος, ανακαλύπτοντας την ευγενική καρδιά του πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του.

21:00 “Έγκλημα Στο Όριαν Εξπρές” στο ΣΚΑΙ ΣΙΝΕΜΑ: Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές / Murder On The Orient Express – Theviewer.gr

Υπόθεση: Ο Ηρακλής Πουαρό ταξιδεύει με το Οριάν Εξπρές, αλλά εξαιτίας μιας χιονοθύελλας, το τρένο σταματά στα μισά της διαδρομής Κωνσταντινούπολης-Παρισιού. Ξαφνικά, ένας από τους επιβάτες του τρένου, ύποπτος για την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας ενός μικρού κοριτσιού, βρίσκεται δολοφονημένος. Ο Πουαρό αναλαμβάνει να ρίξει φως στην υπόθεση. Όλοι έχουν κίνητρο, όλοι είναι ύποπτοι, αλλά όλοι έχουν ένα καλό άλλοθι.

22:00 “Η Παναγία Των Παρισίων” στον ALPHA Οι πραγματικές ιστορίες πίσω από ταινίες της Disney | Ιστορία

Υπόθεση: Μια όμορφη τσιγγάνα, η Εσμεράλδα χορεύει στο προαύλιο του ναού της «Παναγίας των Παρισίων» όταν προκαλεί την προσοχή του αρχιδιακόνου Κλαύδιου Φρολό, που φλεγόμενος από την επιθυμία να την κατακτήσει, προσπαθεί να την απαγάγει δια του κωδωνοκρούστη Κουασιμόδου, ενός τερατώδη κακάσχημου αλλά ρωμαλέου ανθρώπου. Η Εσμεράλδα κατορθώνει να αποφύγει την απαγωγή χάρις στην επέμβαση κάποιας ομάδας στρατιωτών υπό τον αξιωματικό Φοίβο Σατοπέρ, τον οποίο και συναντά λίγες μέρες μετά. Ο Φοίβος όμως ερωτεύεται την Εσμεράλδα. Αργότερα εμφανίζεται ο Αρχιδιάκονος που με μικρό εγχειρίδιο σκοτώνει το Φοίβο και στη συνέχεια ως φονιάς κατηγορείται η Εσμεράλδα. Η Εσμεράλδα οδηγείται πρό της πύλης του Ναού όπου τότε επεμβαίνει ο Κουασιμόδος, που και αυτός την αγαπά με πάθος, και καταφέρνει και την εισάγει στο εσωτερικό του Ναού.

23:00 “Οι Μεγάλοι 2” στον ΑΝΤ1 Οι Μεγάλοι 2 (Grown Ups 2) | Σινεμά | LiFO

Υπόθεση: Ο Λένι επιστρέφει με την οικογένειά του στη μικρή πόλη όπου μεγάλωσε ο ίδιος και οι φίλοι του. Αυτή τη φορά, οι μεγάλοι είναι αυτοί που θα πάρουν μερικά μαθήματα από τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια μιας μέρας γεμάτης – όχι απαραίτητα ευχάριστες – εκπλήξεις: την τελευταία μέρα στο σχολείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Χιώτης: Ο Μάγκας που Έβαλε Κολόνια στο Τραγούδι” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Μουσική ιδιοφυΐα, μάγκας αριστοκράτης, πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού… Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Μανώλη Χιώτη, αλλά και για το πέρασμα του τόπου από το ρεμπέτικο στο έντεχνο τραγούδι.

22:15 “Κάλλας, Κένεντι, Ωνάσης: Δυο Βασίλισσες για έναν Βασιλιά” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Τρεις λαμπερές προσωπικότητες του 20ού αιώνα, που, παρά τη δόξα, η μοίρα τούς επιφύλασσε τρομερές δοκιμασίες… Οι διάσημες ιστορίες αγάπης του Αριστοτέλη Ωνάση με τη Μαρία Κάλλας και την Τζάκι Κένεντι, όπως δεν τις έχετε ξαναδεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι δικές μας επιλογές με ταινίες και σειρές που θα δούμε αυτά τα Χριστούγεννα στην COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b