MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Chilling Adventures of Sabrina: Το τέλος της σειράς και… του κόσμου στην 4η σεζόν

Η αγαπημένη σειρά “Chilling Adventures of Sabrina” φτάνει στο τέλος και η 4η σεζόν της αναμένεται να μας καθηλώσει μετά τα Χριστούγεννα.

Monopoli Team

Το «Chilling Adventures of Sabrina» φτάνει στο τέλος του και όλα δείχνουν ότι θα κλείσει δυναμικά. Η μοναδική έφηβη μάγισσα θα μας αποχαιρετήσει στην 4η σεζόν και αναμένουμε να μας συνεπάρει στον φανταστικό της κόσμο για μία ακόμη φορά. Το Netflix έχει ήδη πάρει την απόφασή του και ο δημιουργός της σειράς Roberto Aguirre-Sacasa, φροντίζει ώστε το τέλος να μας μείνει αξέχαστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται στο Netflix τον Δεκέμβριο12.09.2018

Όσα ξέρουμε για την τέταρτη και τελευταία σεζόν

Όλα ξεκίνησαν το 2017, όταν στο πρώτο μέρος της σειράς γνωρίσαμε την απολαυστική Σαμπρίνα Σπέλμαν (Κίρναν Σίπκα), τη μόνη μάγισσα της σύναξής της που είναι μισή θνητή. Έχοντας μεγαλώσει λοιπόν ανάμεσα στους θνητούς, δε διανοείται να αποχωριστεί τον κόσμο τους για χάρη της Εκκλησίας της Νύχτας και κάνει ό, τι μπορεί για να το αποτρέψει αυτό. Στην πορεία προσπαθεί να σώσει τη σύναξή της, την πόλη της, τους φίλους της, τον εαυτό της και τον κόσμο, παλεύοντας παράλληλα να ισορροπήσει ανάμεσα στις δύο φύσεις της.

Με πολλές ανατροπές και σασπένς, απολαύσαμε αγωνιωδώς την εξέλιξη της σειράς. Από τους καλούς ανθρώπους του Γκρίντεϊλ μέχρι τους σατανιστές μάγους της σύναξης, το dark humor και τις ερμηνείες που χτύπησαν κορυφή, το “Chilling Adventures of Sabrina” κατάφερε να αποσπάσει θετικές κριτικές και αρκετές βραβεύσεις μέσα σε μόλις 3 χρόνια.

Τώρα έρχεται «Το Κενό», πράγμα που σημαίνει πως η Σαμπρίνα και οι αθάνατοι –και μη- φίλοι της θα πρέπει να ενωθούν όλοι μαζί για να αποτρέψουν «το τέλος όλων των πραγμάτων». Αναγκάζεται να στραφεί ακόμα και προς τον εναλλακτικό «συμπαντικό» εαυτό της, τη Σαμπρίνα Μόρνινγκσταρ, φτάνοντας ως την Κόλαση για να ζητήσει τη βοήθειά της. Και εμείς ανυπομονούμε να απολαύσουμε για μία ακόμα φορά την ταλαντούχα ηθοποιό εις διπλούν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEthos: Η νέα τούρκικη σειρά του Netflix δεν είναι ακόμα μία σαπουνόπερα12.09.2018

Η 4η και τελευταία σεζόν έρχεται στο Netflix στις 31 Δεκεμβρίου. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMalcome and Marie: Στο Netflix η νέα ταινία με τον Τζον Ντ. Ουάσινγκτον και τη Ζεντάγια12.09.2018

Πηγή: Thrillist

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b