MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΙΝΙΑ

Malcome and Marie: Στο Netflix η νέα ταινία με τον Τζον Ντ. Ουάσινγκτον και τη Ζεντάγια

Η ταινία «Malcome and Marie» με πρωταγωνιστές τη Ζεντάγια και τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον θα προβληθεί στο Νetflix και πηγαίνει για τα Όσκαρ.

Malcome and Marie
Malcome and Marie
Monopoli Team

Το Netflix αγόρασε την ταινία “Malcome and Marie” με τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον και τη Ζεντάγια για 30 εκατομμύρια δολάρια, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα στις 5 Φεβρουαρίου 2021, ενώ το Netflix σκοπεύει να την προωθήσει και για τα Όσκαρ.

Λίγα λόγια για την ταινία

Πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο ρομαντικό δράμα, ανάμεσα σε έναν δημιουργό ταινιών (Ουάσινγκτον) και την κοπέλα του (Ζεντάγια). Η ιστορία ακολουθεί τον γυρισμό του ζευγαριού από μια πρεμιέρα και τις συζητήσεις τους περί πρώην συντρόφων και παλιών σχέσεων…

Malcome and Marie

Malcome and Marie

Ο Γιάριφ Μιλτσάν και ο ράπερ Κιντ Κούντι είναι οι παραγωγοί της ταινίας, ενώ την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Σαμ Λέβινσον.

Ο Λέβινσον για την ταινία

Ο σκηνοθέτης έχει συνεργαστεί ξανά με την Ζεντάγια στην ταινία “Euphoria”, ένα εφηβικό δράμα, για το οποίο η Ζεντάγια κατάφερε να κερδίσει βραβείο Emmy για Καλύτερο Α’ Γυναικείο ρόλο.

Ο ίδιος δήλωσε για το «Malcome and Marie»: «Είμαι τόσο ευγνώμων για αυτό το καστ, που πολλοί από αυτό είναι οικογένειά μου από το Euphoria, που ενωθήκαμε σε τέτοιους αβέβαιους καιρούς. Νιώσαμε προνομιούχοι που μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί αυτό το φιλμ και το κάναμε με αγάπη. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που κατέληξε στο Netflix που είναι ασυναγώνιστο στο να δίνει στους σκηνοθέτες την ελευθερία να πουν τις ιστορίες τους και να επικοινωνήσουν με θεατές σ’ ολόκληρο τον κόσμο».

Πηγή: Dazed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 εντυπωσιακά φορέματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα που είδαμε στο “The Crown”12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b