MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Bad Bunny: Ακύρωσε την live εμφάνισή του στα AMAs, μετά από θετικό τεστ Covid-19

Ο 26χρονος τραγουδιστής και ράπερ Bad Bunny ακύρωσε την live εμφάνισή του στα φετινά Αμερικανικά Βραβεία Μουσικής, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Monopoli Team

Ο Bad Bunny βρέθηκε θετικός όταν εξετάστηκε για κορονοϊό, με αποτέλεσμα να ακυρώσει την εμφάνισή του στα Αμερικανικά Βραβεία Μουσικής, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020.

Ο Bad Bunny ή αλλιώς Benito Martínez Ocasio – όπως είναι το πραγματικό του όνομα – σκόπευε να ερμηνεύσει για πρώτη φορά την καινούρια, παγκόσμια επιτυχία του «Dákiti» με τον Jhay Cortez, ζωντανά στα AMAs.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του, Sujeylee Solá, ο οποίος επικοινώνησε με τα μέσα ενημέρωσης τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, «ο καλλιτέχνης βρέθηκε θετικός σε τεστ που έκανε για τον Covid-19, το οποίο τον ανάγκασε να ακυρώσει την εμφάνισή του», ενώ ανέφερε ότι ο καλλιτέχνης δεν είχε παρουσιάσει σημαντικά συμπτώματα μέχρι και τη Δευτέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAMAs 2020: Με περιορισμένο κοινό και μεγάλους νικητές πραγματοποιήθηκαν τα φετινά βραβεία12.09.2018

Παρ’ όλα αυτά ο Bad Bunny συμμετείχε εικονικά στην τελετή απονομής των βραβείων, καθώς εμφανίστηκε από το σπίτι του στο Λος Άντζελες, για να ανακοινώσει τη νικήτρια στην κατηγορία για την Αγαπημένη Λατίνα Καλλιτέχνιδα, που αυτή ήταν η Becky G, ενώ ο ίδιος κέρδισε δύο βραβεία: για τον Αγαπημένο Λατίνο Άνδρα Καλλιτέχνη και για το Αγαπημένο Latin Άλμπουμ με το «YHLQMDLG».

Ο Bad Bunny είχε, μάλιστα, δύο υποψηφιότητες στην τελευταία κατηγορία, με το «YHLQMDLG» και το «Las que no iban a salir», τα οποία κυκλοφόρησαν νωρίτερα φέτος.

Πηγή: nme.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑArtists Walk: Καλλιτέχνες στο Λονδίνο γεμίζουν τα… παράθυρα τους με έργα τέχνης12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b