MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

AMAs 2020: Με περιορισμένο κοινό και μεγάλους νικητές πραγματοποιήθηκαν τα φετινά βραβεία

Με παρουσιάστρια την Taraji P. Henson τα φετινά Αμερικανικά Βραβεία Μουσικής πραγματοποιήθηκαν με περιορισμένο κοινό, και δυνατές live ερμηνείες.

Η Dua Lipa "πέταξε" για τα AMAs 2020
Η Dua Lipa "πέταξε" για τα AMAs 2020
Monopoli Team

Όπως και τα υπόλοιπα (μουσικά και κινηματογραφικά) βραβεία του χρόνου, έτσι και τα φετινά Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία (AMAs 2020) επηρεάστηκαν εμφανώς από την πανδημία του κορονοϊού.

Με παρουσιάστρια την ηθοποιό Taraji P. Henson, τα AMAs προβλήθηκαν το βράδυ της Κυριακής (ξημερώματα Δευτέρας, ώρα Ελλάδος), αλλά το κοινό δεν ήταν μόνο αυτό που παρακολουθούσε από το σπίτι. Σε αντίθεση με τις περισσότερες τελετές βραβείων, τα AMAs τόλμησαν να προσκαλέσουν στην τελετή έναν περιορισμένο αριθμό κοινού σε μικρές ομάδες από τις ίδιες οικογένειες, που κράτησαν τις αποστάσεις και είχαν κάνει τεστ για covid-19, όπως εξήγησε η Taraji P. Henson.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMTV EMAs 2020: Οι μεγάλοι νικητές, το κόκκινο χαλί και τα live της “εικονικής” τελετής των ευρωπαϊκών βραβείων12.09.2018

Οι καλύτερες στιγμές της βραδιάς

Την βραδιά ξεκίνησαν οι Τζάστιν Μπίμπερ και Σον Μέντες, με την παγκόσμια πρεμιέρα μίας ερμηνείας με τις τελευταίες επιτυχίες τους. Ξεκίνησαν με το “Lonely” του Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος συνέχισε με το “Holy”, έχοντας μαζί του χορευτές που φορούσαν μάσκα. Στη συνέχεια εμφανίστηκε και ο Μέντες, για να ερμηνεύσει το “Monster”, την νέα του συνεργασία με τον Μπίμπερ, αλλά και το “Wonder” μόνος του.

Άλλη μία εκρηκτική εμφάνιση ήταν αυτή της Megan Thee Stallion, η οποία ήταν και η γυναίκα καλλιτέχνις με τις περισσότερες υποψηφιότητες της βραδιάς. Στη σκηνή των AMAs ερμήνευσε το “Body”, το νέο της τραγούδι από το ολοκαίνουριο ντεμπούτο της άλμπουμ με τίτλο, “Good News”, δίνοντας με το δικό της τρόπο ένα μήνυμα υπέρ του body positivity.

Συνέχεια είχαν η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Maluma, οι οποίοι ερμήνευσαν τα νέα τους τραγούδια “Pa’ Ti” και “Lonely”, από την νέα ταινία της Λόπεζ, με τίτλο “Marry Me”. Οι δύο Λατίνοι τραγουδιστές είχαν προετοιμάσει ολόκληρο show, με εντυπωσιακές χορογραφίες, όπως ακριβώς περιμέναμε.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Maluma στα AMAs 2020

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Maluma στα AMAs 2020

Παγκόσμια πρεμιέρα, όμως, έκανε και η Billie Eilish, η οποία ερμήνευσε για πρώτη φορά live το νέο της τραγούδι, “Therefore I Am”, σε ένα σκηνικό που θύμιζε κάπως το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, με την τραγουδίστρια να περιπλανιέται σε κόκκινους διαδρόμους και μικρά δωμάτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTherefore I Am: Στα παρασκήνια του βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι της Billie Eilish12.09.2018

Βέβαια, δεν ήταν όλες οι ερμηνείες της βραδιάς live από το στάδιο των AMAs. Η Dua Lipa τραγούδησε το “Levitating” από το Λονδίνο, με ένα λαμπερό μπλε outfit και εντυπωσιακή χορογραφία, που ξεκίνησε με την τραγουδίστρια στον… αέρα.

Οι Νοτιοκορεάτες BTS “έκλεισαν” το show με μία “εκρηκτική” ερμηνεία των τραγουδιών “Dynamite” και “Life Goes On” από ένα στάδιο στην Σεούλ.

Οι μεγάλοι νικητές των AMAs 2020

Ο The Weeknd είχε τις περισσότερες υποψηφιότητες της βραδιάς, μαζί με το μεγάλο Βραβείο του Καλλιτέχνη της Χρονιάς. Φορώντας, λοιπόν, γάζες και επιδέσμους σε ολόκληρο το πρόσωπό του, ο The Weeknd αφιέρωσε το πρώτο του βραβείο στον Prince, καθώς όπως είπε την τελευταία φορά εκείνος του είχε δώσει το βραβείο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣαν σήμερα, 7 Ιουνίου 1958, γεννιέται ο Prince12.09.2018

Ο The Weeknd μεταξύ άλλων κέρδισε τα Βραβεία Καλύτερου R&B καλλιτέχνη και Καλύτερου R&B άλμπουμ και Τραγουδιού.

Ο The Weeknd φόρεσε ένα... περίεργο outfit

Ο The Weeknd φόρεσε ένα… περίεργο outfit

Άλλη μία συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η Becky G δέχτηκε το βραβείο Λατίνου καλλιτέχνη και απέδωσε φόρο τιμής στους μετανάστες, όπως ο παππούς της.

Άλλοι μεγάλοι νικητές της βραδιάς ήταν η Τέιλορ Σουίφτ, που κέρδισε το Βραβείο του Καλλιτέχνη της Χρονιάς, το Αγαπημένο Βίντεο Κλιπ του Κοινού για το “Cardigan”, το Βραβείο Καλύτερης Γυναίκας Τραγουδίστριας  Ποπ/Ροκ, η Doja Cat με το βραβείο Νέου Καλλιτέχνη, οι BTS με το Βραβείο Καλύτερου Συγκροτήματος και του πιο Αγαπημένου Καλλιτέχνη. Το βραβείο Καλύτερου Άντρα Καλλιτέχνη κέρδισε ο Τζάστιν Μπίμπερ, ενώ το Βραβείο Καλύτερου Ποπ/Ροκ Άλμπουμ κέρδισε ο Harry Styles με το “Fine Line”.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b