MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Matrix 4: Γύρισμα ή… πάρτι η συνάθροιση 200 ατόμων στο Βερολίνο;

Τα γυρίσματα για το Matrix 4 ολοκληρώθηκαν, οι αντιδράσεις όμως δεν έχουν τέλος για το φερόμενο “πάρτι λήξης” που διοργάνωσαν οι συντελεστές.

O Κιάνου Ριβς στο Matrix
O Κιάνου Ριβς στο Matrix
Monopoli Team

Τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας “Matrix 4” ολοκληρώθηκαν επιτέλους, κάτι που σημαίνει ότι ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στην επιστροφή της εμβληματικής ταινίας. Αυτά, όμως, δεν είναι τα νέα που μας απασχόλησαν περισσότερο, αφού οι συντελεστές της ταινίας φρόντισαν να κάνουν μία επεισοδιακή “έξοδο”.

Συγκεκριμένα, μετά το πέρας των γυρισμάτων του “Matrix 4”, οι συντελεστές αποφάσισαν να διοργανώσουν το καθιερωμένο πάρτι λήξης, παρά το γεγονός ότι στην Γερμανία, όπως και στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, επικρατεί lockdown.

Μάλιστα, για να μην έχουν πρόβλημα με τις αρχές λόγω της πανδημίας, το πάρτι αυτό δηλώθηκε ως “γύρισμα”. Φαίνεται, όμως, ότι δεν ήταν τόσο καλά οργανωμένοι, γι’ αυτό και οι αντιδράσεις δεν έλειψαν.

Τι ξέρουμε μέχρι τώρα για το πάρτι

Στο πάρτι αυτό, ή μάλλον στο “μεγάλο γύρισμα”, παρευρέθηκαν περίπου 200 άτομα, ενώ οι καλεσμένοι δηλώθηκαν ως κομπάρσοι σε στούντιο στο Βρανδεμβούργο με το κωδικό όνομα “Icecream Teamevent”.

Φωτογραφία από το φερόμενο πάρτι του Matrix 4, πηγή: SplashNews

Φωτογραφία από το φερόμενο πάρτι του Matrix 4, πηγή: SplashNews

Μια 39χρονη καλεσμένη δήλωσε στην γερμανική εφημερίδα Bild: “Όλοι έπρεπε να έχουν κάνει τεστ για τον κορονοϊό από πριν. Έπρεπε όλοι να έρθουν φορώντας μάσκα αλλά πολλοί δεν την φορούσαν κατά τη διάρκεια του πάρτι. Δεν υπήρχαν σκηνοθετικές οδηγίες, δεν υπήρχε αυτός που χτυπάει την κλακέτα και κανένας δεν τραβούσε πλάνα”.

Ο Κιάνου Ριβς, πρωταγωνιστής των ταινιών Matrix, έκανε την εμφάνισή του στο πάρτι μαζί με την σύντροφό του Αλεξάντρα Γκραντ. Έφυγαν ωστόσο πολύ νωρίς από την βραδιά.

Το πάρτι περιλάμβανε επίσης Dj, έναν χορευτή, σόου με πυροτεχνήματα και υπήρχε και η δυνατότητα για αναμνηστικά τατουάζ Matrix για τους καλεσμένους.

Φωτογραφία από το πάρτι του Matrix 4, πηγή: SplashNews

Φωτογραφία από το πάρτι του Matrix 4, πηγή: SplashNews

Η Μπιάνκα Μαρκάρεβιτς, εκπρόσωπος του στούντιο, είπε πως οι παραγωγοί την ενημέρωσαν πως πρόκειται να γυρίσουν “μια εορταστική σκηνή”. Ακόμη δήλωσε πως “όλα τα μέτρα υγείας τηρήθηκαν”. Συνέχισε λέγοντας ότι “η ομάδα της παραγωγής συνειδητά έβαλε αυτό το γύρισμα με τους πολλούς συμμετέχοντες στο τέλος των γυρισμάτων”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘα είναι τελικά ο Σιλβέστερ Σταλόνε στην «Ομάδα Αυτοκτονίας 2»;12.09.2018

Τι ισχύει στην Γερμανία για τις συναθροίσεις

Στο Βερολίνο και το Βρανδεμβούργο -όπου κι έγινε το πάρτι- επιτρέπονται οι συναθροίσεις έως και 50 ατόμων αλλά με προκαταβολική άδεια. Οι καλεσμένοι θα πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις και απαιτείται να φορούν μάσκα όταν δεν τρώνε ή δεν πίνουν.

O Κιάνου Ριβς στο Matrix

O Κιάνου Ριβς στο Matrix

Εκπρόσωπος για τέτοιες άδειες στην πόλη Πότσνταμ, είπε πως “Δεν μας ανακοινώθηκε κάποια εκδήλωση. Υπήρχαν συνεχείς συζητήσεις ανάμεσα στο Κέντρο Υγείας και τα στούντιο για το θέμα της προστασίας μόλυνσης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων”. Σε κάθε περίπτωση το Κέντρο Υγείας θα βρίσκεται σε επαφή με το στούντιο για την εκδήλωση που έλαβε χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΞανά μαζί: Τα πιο συγκινητικά reunion αγαπημένων συμπρωταγωνιστών12.09.2018

Η νέα ταινία “Matrix 4” ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της παρά την διακοπή του Μαρτίου λόγω της πανδημίας. Αυτό σημαίνει πως η κυκλοφορία της ταινίας αναμένεται για τον Δεκέμβρη του 2021.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b