MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Θα είναι τελικά ο Σιλβέστερ Σταλόνε στην «Ομάδα Αυτοκτονίας 2»;

Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Γκαν επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του θρυλικού ηθοποιού Σιλβέστερ Σταλόνε, στην δεύτερη ταινία «Suicide Squad» της DC.

Σιλβέστερ Σταλόνε
Σιλβέστερ Σταλόνε
Monopoli Team

O Σιλβέστερ Σταλόνε είναι η πρόσφατη προσθήκη στο καστ της νέας ταινίας “Suicide Squad”.

Τι γνωρίζουμε για την ταινία

Σκηνοθέτης της θα είναι ο Τζέιμς Γκαν, γνωστός μέσα από την ταινία “Guardians of the Galaxy”. Αυτό το σίκουελ θα είναι ταυτόχρονα κι ένα soft reboot της διασκευής του ομώνυμου κόμικ της DC που κυκλοφόρησε το 2016. Σ’ εκείνη την ταινία, δηλαδή, παρακολουθήσαμε μια ομάδα από σούπερ κακούς να ενώνονται και να δημιουργούν ένα δυνατό γκρουπ.

"Suicide Squad" (2016)

“Suicide Squad” (2016)

Το καστ θα αποτελείται από τους Ίντρις Έλμπα, Τζον Σίνα, Πίτερ Καπάλντι και Πιτ Ντέιβιντσον. Η Μάργκοτ Ρόμπι θα εμφανιστεί ξανά ως η θρυλική Χάρλεϊ Κουίν αλλά και η Βιόλα Ντάβις ως Αμάντα Γουάλερ, όπως και στην ταινία του 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα Φιλαράκια: Ο Μάθιου Πέρι αποκαλύπτει πότε να περιμένουμε το πολυαναμενόμενο reunion12.09.2018

Η προσθήκη του Σιλβέστερ Σταλόνε

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε, γνωστός από τις ταινίες “Rocky”, θα συμπληρώσει αυτό το πολύ δυνατό καστ. Την ανακοίνωση έκανε ο σκηνοθέτης από το προφίλ του στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον ηθοποιό. Επίσης, ο Γκαν δήλωσε για τον Σταλόνε πως “Παρόλο που ο Σλάι είναι ένα θρυλικός σταρ ταινιών, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ακόμη καμία ιδέα τι καταπληκτικός ηθοποιός είναι αυτός ο τύπος”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Gunn (@jamesgunn)

Ακολούθησε ποστ και του ηθοποιού στο προφίλ του στο Instagram όπου και ανέβασε μια φωτογραφία από έναν τίτλο ειδήσεων που επιβεβαιώνει το γεγονός. Συμπλήρωσε την φωτογραφία με τα εξής λόγια: “Το να δουλεύω με αυτόν τον απίθανο σκηνοθέτη σε αυτό το φοβερό πρότζεκτ κάνει αυτήν την χρονιά εξαιρετική. Είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος να περιστρέφομαι γύρω από τόσο ταλέντο”.

Πηγή: Independent

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b