MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Κιάνου Ριβς γίνεται ο ήρωας σε δικό του κόμικ

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Κιάνου Ριβς, δημιουργεί το δικό του κόμικ με τίτλο «BRZRKR», το οποίο περιλαμβάνει 12 ιστορίες ενός ήρωα που θυμίζει πολύ τον ίδιο τον ηθοποιό!

Monopoli Team

Ο Keanu Reeves γίνεται ο Berzerker

Για τους φανς του Τζον Γουίκ και του Κιάνου Ριβς έχουμε πολύ καλά νέα. Από εδώ και πέρα θα μπορείτε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας ήρωα και σε μία σειρά κόμικ.

Συγκεκριμένα, ο Ριβς αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πρόβες για την ταινία «Matrix 4» στο Βερολίνο. Ωστόσο, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Μάτ Κίντ με τον οποίο συνεργάζονται για την δημιουργία του «BRZRKR», ένα κόμικ με 12 ιστορίες, η πρώτη των οποίων πρόκειται να εκδοθεί στις 7 Οκτωβρίου, από τις εκδόσεις Boom! Studios.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

An other panel preview from BRZRKR for @boom_studios Story by #keanureeves Script by Keanu Reeves and @matt.kindt.for.real Art by me Colors by @billcrabtreecolor October in the comic book stores #keanureeves #brzrkr #comics #mattkindt #blackandwhite #alessandrovittiart #alessandrovitti #boomstudios #johnwick #billcrabtree #taranto #myart #mywork #originalart #inks

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessandro Vitti (@alessandro_vitti) στις

Μισός θνητός – μισός θεός

Το – πολλά υποσχόμενο – κόμικ, με εικονογράφηση του Αλεσάντρο Βίτι, χαρακτηρίζεται από βία και δράση, κάτι που ενθουσιάζει τον γνωστό ηθοποιό. Ο Berzerker, ο κεντρικός ήρωας του κόμικ, είναι ένας πολεμιστής, που μοιάζει πάρα πολύ με τον ηθοποιό, ο οποίος βαδίζει εδώ και αιώνες σε ένα αιματοβαμμένο μονοπάτι σε όλον τον κόσμο.

Ο Berzerker αναλαμβάνει επικίνδυνες αποστολές για την κυβέρνηση των ΗΠΑ, με αντάλλαγμα το να μάθει ποιος πραγματικά είναι. Ο Berzerker είναι μισός θνητός, μισός θεός. Όπως έχει δηλώσει ο Κιάνου Ριβς, «Αν και είναι αθάνατος πρέπει επίσης να κρύβεται. Οπότε, προσποιείται ότι πεθαίνει και μετά συνεχίζει». Επιπλέον, ο Berzerker έχει χιούμορ, είναι «ζεστός», αλλά «κουρασμένος απ’ τον κόσμο λόγω του παρελθόντος του». «Έχει δει πολλά» όπως επισημαίνει ο ηθοποιός και τονίζει ότι το κόμικ πραγματεύεται θέματα όπως η βία, η ηθική, οι ηθικές αρχές και το ποια πλευρά διαλέγεις.

«Θα ήθελα να παίξω τον Berzerker»

Ο 55χρονος ηθοποιός μιλά για την αγάπη του για τα κόμικς από μικρό παιδί. Όπως αναφέρει ο ίδιος, δεν είχε φανταστεί ούτε σκεφτεί ποτέ ότι θα δημιουργήσει ή θα εικονογραφήσει το δικό του κόμικ. Ωστόσο, η ιδέα αυτού του καινούργιου ήρωα τον κάνει να θέλει να «ζωντανέψει» άλλον έναν ρόλο στη μεγάλη οθόνη, αυτή του Berzerker. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Τρόμος σε διπλό ταμπλό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b