MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
11
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV GUIDE

TV Guide: Τι να δούμε στην τηλεόραση το Σαββατοκύριακο 7-8 Νοεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες, που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 7-8 Νοεμβρίου στα ελληνικά κανάλια.

Monopoli Team

ΤΑΙΝΙΕΣ

Σάββατο 7/11, 23:15 «Πως να κάνετε έρωτα σαν Εγγλέζος» στο OPEN

Υπόθεση: Τη μέρα, ο Richard Haig είναι ένας επιτυχημένος και αξιοσέβαστος καθηγητής αγγλικών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το βράδυ, επιδίδει τις ρομαντικές του φαντασιώσεις σε όμορφες φοιτήτριες. Όταν η Kate, η πανέμορφη αθλητική 25χρονη Αμερικανίδα φίλη του, του ανακοινώνει πως είναι έγκυος εκείνος σοκάρεται. Την παντρεύεται και συμφωνεί να μετακομίσουν στο Λονδίνο. Όμως δεν μπορεί να ξεφύγει από το παρελθόν του και κυρίως τα προβλήματα που του προκάλεσε η σχέση με τον δυσλειτουργικό πατέρα του. Η Kate γνωρίζει κάποιον άλλον, χωρίζει τον Richard και εκείνος βρίσκει τον έρωτα στην αδερφή της Kate, την Olivia.

Σάββατο 21:00 «Ο τρελοπενηντάρης» στον ΑΝΤ1

Υπόθεση: Ο μυθομανής διευθυντής μιας σχολής μανεκέν, που οι δουλειές του δεν πήγαιναν καθόλου καλά, συναντάει μια μέρα έναν παλιό του φίλο που έχει γυρίσει από την Αμερική. Εκείνος απογοητευμένος από την κατάληξη του φίλου του, του προτείνει να τον πάρει συνεταίρο στις δουλειές του, με σκοπό να αλλάξει τρόπο ζωής. Έτσι αρχίζει μια καινούρια ζωή, παριστάνοντας τον μεγαλοεπιχειρηματία απέναντι σε μια παρέα πλουσίων καταφέρνοντας να τους ξεγελάσει. Όταν όμως γνωρίζει μια πάμπλουτη Αμερικάνα, χάνει τα λογικά του και απαρνιέται ακόμα και την αρραβωνιαστικιά του. Εκείνη με τη σειρά της του στήνει μια παγίδα για να τον συνετίσει με τη βοήθεια τηςκόρης του και των φίλων της.

Κυριακή 8/11, 21:00 «Φωνάζει ο Κλέφτης» στο STAR

Υπόθεση: Ο Τιμολέων, ένας υπερβολικά έντιμος άνθρωπος, βρίσκει στο δρόμο το πορτοφόλι ενός απόστρατου στρατηγού και νυν διευθυντή μεγάλου οργανισμού και πηγαίνει στο σπίτι του για να το παραδώσει. Δεν γνωρίζει, όμως, ότι το πορτοφόλι εμπεριέχει ένα γράμμα, που αποδεικνύει μια απάτη, που αφορά τον γαμπρό του στρατηγού. Στο σπίτι τον υποδέχεται η γυναίκα του στρατηγού, η Λία, η οποία είναι και η μόνη, που γνωρίζει για την απάτη του αδελφού της, και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να πάρει στην κατοχή της το πορτοφόλι. Όταν, όμως, επιστρέφει ο στρατηγός στο σπίτι, εντυπωσιάζεται από την τιμιότητα του Τιμολέοντος και τον προσλαμβάνει στον οργανισμό. Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Ντίνος Ηλιόπουλος, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Ανδρέας Ντούζος, Νικήτας Πλατής. Σενάριο – Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜελέτης Ηλίας: 10 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον ηθοποιό12.09.2018

Σάββατο 7/11, 22:40 «Αστερίξ και Οβελίξ στη Βρετανία» στο STAR

Ξένη ταινία, Συμπαραγωγής: Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ουγγαρία, Κωμωδία.

Υπόθεση: Oι θρυλικοί Αστερίξ και Οβελίξ ταξιδεύουν αυτή τη φορά στη Βρετανία, μεταφέροντας ένα βαρέλι με το διάσημο μαγικό φίλτρο, για να βοηθήσουν τη Βασίλισσα στον αγώνα της κατά των Ρωμαίων. Έξαλλος, ο Καίσαρας επιστρατεύει τους Νορμανδούς εναντίον τους αλλά πολύ σύντομα Γαλάτες, Βρετανοί, Νορμανδοί και Ρωμαίοι μπλέκονται σ’ ένα τρελό κυνηγητό για ν’ αποκτήσουν το φίλτρο, που θα τους χαρίσει τη νίκη. Παίζουν: Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Εντουάρ Μπαέρ, Κατρίν Ντενέβ, Γκιγιόμ Γκαλιέν, Φαμπρίς Λουκινί, Βενσάν Λακόστ. Σκηνοθεσία: Λοράν Τιράν.

Κυριακή 8/11, 21:00 «ΑVATAR» στο ALPHA Box Office

Ξένη ταινία, Αμερικανικής παραγωγής, Φαντασία.

Υπόθεση: Στον καταπράσινο εξωγήινο κόσμο της Πανδώρας ζουν τα Na’vi, όντα που φαίνονται πρωτόγονα αλλά έχουν εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό. Επειδή το περιβάλλον του πλανήτη είναι δηλητηριώδες, τα υβρίδια ανθρώπου Na’vi, που ονομάζονται Avatars, πρέπει να συνδέονται με τα ανθρώπινα μυαλά για να επιτρέπουν την ελεύθερη κυκλοφορία στην Πανδώρα. Ο Τζέικ Σουλί, ένας παράλυτος πρώην Ναυτικός, γίνεται πάλι κινητός μέσω ενός τέτοιου Avatar και ερωτεύεται μια γυανίκα Na’vi. Καθώς μεγαλώνει ένας δεσμός μαζί της, μπαίνει σε μια μάχη για την επιβίωση του κόσμου της.

Σάββατο 7/11, 23:00 «Spider-man 2» στον ΑΝΤ1

Ξένη ταινία, Αμερικανικής παραγωγής, Περιπέτεια.

Υπόθεση: Ένα αποτυχημένο πείραμα πυρηνικής σύντηξης έχει ως αποτέλεσμα το θάνατο της συζύγου του Δρ. Οtto Octavius και τη μετατροπή του σε Dr. Octapus, ένα cyborg με θα θανατηφόρα μεταλλικά πλοκάμια. Ο Doc Ock κατηγορεί τον Spider-man για το ατύχημα και επιδιώκει εκδίκηση. Εν τω μεταξύ το alter ego του Spider-man, ο Peter Parker, αντιμετωπίζει εξασθενημένες δυνάμεις και αυτο-αμφιβολία. Παράλληλα συμβαίνουν στη ζωή του περίπλοκα θέματα, όπως το μίσος του καλύτερου φίλου του για τον Spider-man και ο ξαφνικός αρραβώνας  της πραγματικής αγάπης του με έναν άλλον άνδρα.

Σάββατο 7/11, 22:00 «ΑΝΤ-ΜΑΝ» στο ALPHA Βox Office

Ξένη ταινία, Αμερικανικής παραγωγής, Περιπέτεια.

Υπόθεση: Εξαναγκασμένος από τον πρώην πρωθυπουργό Darren Cross, O Dr Hank Pym, επιστρατεύει τα ταλέντα του Scott Lang, ενός υπέρτατου κλέφτη που μόλις απελευθερώθηκε από τη φυλακή. Ο Lang γίνεται Αnt-Μan, εκπαιδευμένος από τον Pym και οπλισμένος με ένα κοστούμι που του επιτρέπει να συρρικνωθεί σε μέγεθος καταφέρνει να έχει υπεράνθρωπη δύναμη και να ελέγχει έναν στρατό μυρμηγκιών. O μικροσκοπικός ήρωας πρέπει να χρησιμοποιήσει τις νέες του ικανότητες για να αποτρέψει τον Cross, γνωστό ως Yellowjacket, να τελειοποιήσει την ίδια υπάρχουσα τεχνολογία και να τη χρησιμοποιήσει ως όπλο για το κακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBorn to Be Murdered: Στο Netflix το θρίλερ που γυρίστηκε στην Ελλάδα12.09.2018

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Σάββατο 7/11, 21:15 «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στον ΣΚΑΙ

Κι αυτό το Σαββατόβραδο θα πούμε “ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ” και θα διασκεδάσουμε με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Γλυκερίας. Αγαπημένοι φίλοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα βρίσκονται στο πλευρό της, σε μία άκρως ατμοσφαιρική βραδιά. Με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Σάββατο 7/11, 22:00 «Στα τραγούδια λέμε ναι» στην ΕΡΤ1

Η μουσική εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο! Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές! Με τους Ναταλία Δραγούμη και Μιχάλη Μαρίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Το ελληνικό τραγούδι στην Εντατική”: 250+ Έλληνες καλλιτέχνες ζητούν άμεση στήριξη από την πολιτεία12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Κυριακή 8/11, 21:00 «Στα φτερά του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου» στο Cosmote TV History

Οι άγνωστες αεροπορικές επιχειρήσεις στο Βαλκανικό μέτωπο. Για πρώτη φορά έρχονται στο φως μοναδικά τεκμήρια: επίσημα στρατιωτικά και διπλωματικά αρχεία, βιβλία πτήσεων, ημερολόγια, επιστολές και σπάνιες φωτογραφίες. Τεκμήρια για πέντε αεροδρόμια άγνωστα στο ευρύ κοινό, καθένα με τη δική του στρατηγική αξία και ιστορία, που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του πολέμου και τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος σ’ αυτήν τη γωνιά του παγκόσμιου χάρτη.

Κυριακή 8/11, 22:00 «Η τελευταία Μάχη των 300» στο Cosmote TV History

Ένα ντοκιμαντέρ για τα 2500 χρόνια από την μάχη των Θερμοπυλών. Γίνεται καταγραφή των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στα στενά των Θερμοπυλών και αναδεικνύεται η πολεμική ανδρεία του μικρού αριθμητικά ελληνικού στρατού ενάντια στον υπέρογκο περσικό, που κατόρθωσε να αναχαιτίσει την προέλαση του περσικού εκστρατευτικού σώματος, πριν πέσει στη μάχη και ο τελευταίος αμυνόμενος.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b