MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΕΘΝΗ

Ο 50 Cent υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ: Το ξέσπασμά του στο Twitter

Ο δημοφιλής ράπερ δήλωσε δημόσια την υποστήριξή του στον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, που θα ισχύσει στη Νέα Υόρκη, αν ο Τζο Μπάιντεν εκλεγεί πρόεδρος.

Monopoli Team

O 50 Cent υποστηρίζει ανοιχτά τον Ντόναλντ Τραμπ για πρόεδρο, καθώς εξέφρασε τις ανησυχίες του σχετικά με τις προτεινόμενες φορολογικές αυξήσεις για τους μεγάλους εισοδηματίες που πρότεινε ο Τζο Μπάιντεν.

Με σχετική ανάρτησή του στο Twitter, ο ράπερ παραδέχτηκε ότι δεν τον ενδιαφέρει καν ότι ο Τραμπ δεν συμπαθεί τους μαύρους και εξέφρασε την ανησυχία του για το φορολογικό νομοσχέδιο που έχουν στα σκαριά ο υποψήφιος πρόεδρος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν και η υποψήφια αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις, αν βγουν νικητές στις εκλογές στις 2 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το κάπως…παραπλανητικό στιγμιότυπο που ανήρτησε ο 50 Cent, φαίνεται πως οι πλούσιοι εισοδηματίες της Νέας Υόρκης πρόκειται να δεχτούν 62% αύξηση στους φόρους τους.

«Tι στον δ….! Ψηφίστε τον Τραμπ» έγραψε ο γνωστός ράπερ στο Twitter του. «Γαμ… τη Νέα Υόρκη, Ετσι κι αλλιώς οι Νικς δεν κερδίζουν ποτέ».

Παρ’ όλα αυτά, η μεγάλη αυτή αύξηση του φόρου δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDemi Lovato: Στέλνει ηχηρό μήνυμα κατά του Trump, με το τραγούδι «Commander In Chief»12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b