MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΣΩΠΑ

Ζενεβιέβ Μαζαρί: 10 πράγματα που δεν ξέρατε για την creative director και κριτή του GNTM

Την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι Greece’s Next Top Model. Φέτος, αναλαμβάνει χρέη κριτή. Ποια είναι αλήθεια η Ζενεβιέβ Μαζαρί;

Ευθυμία Πουλάδη | 11.10.2020

Ένα πρόσωπο που βρίσκεται στην ελληνική επικαιρότητα από το 2018, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο ριάλιτι μοντέλων Greece’s Next Top Model, ως creative director. Ο αυθορμητισμός, μαζί με τις καυστικές και ειρωνικές ατάκες της, έκαναν αμέσως το κοινό να την λατρέψει.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι μια εκρηκτική προσωπικότητα που προκαλεί το απόλυτο χάος από αντιδράσεις και memes στα social media. Φέτος, παράλληλα με τον ρόλο της creative director, έχει και ρόλο κριτή -στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου- στον τέταρτο κύκλο του ριάλιτι μόδας. Τι γνωρίζετε όμως αλήθεια για την μοναδική Ζενεβιέβ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑKeep Calm#24: Η νέα σεζόν του Greece’s Next Top Model μόλις ξεκίνησε12.09.2018

Αυτά είναι τα 10 πράγματα που ίσως δεν ξέρατε για την αυστηρή κριτή του GNTM:

1. Το πραγματικό της όνομα είναι Ζενεβιέβ Μάντζαρη και γιορτάζει στις 3 Ιανουαρίου (Οσίας Γενεβιέβης εκ Παρισίων). Το γαλλικό όνομα το πήρε από την μητέρα του πατέρα της και το επίθετο έγινε Μαζαρί από το Instagram και το κράτησε.

2. Γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 1975 και είναι 45 χρονών. Δεν την νοιάζει η ηλικία, θέλει να γεράσει, όπως λέει και να αποκτήσει πολλά εγγόνια.

3. Είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη, ο οποίος είναι και ο ιδρυτής του αγγλόφωνου περιοδικού ανδρικής μόδας Dapper Dan. Με τον άνδρα της γνωρίστηκαν στη δουλειά και ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα. Είναι μαζί από το 2006 και παντρεύτηκαν στις 17 Αυγούστου 2015, στην Κίμωλο.

4. Έχουν δυο παιδιά, την Ροζαλία, που πάει τετάρτη τάξη και τον Μιχάλη, που φωνάζει Μίσα -από τη μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων της Μόσχας. Ο Μιχάλης πήρε το όνομα του παππού του και φέτος πάει προ νήπιο.

View this post on Instagram

And every time she makes up a different story! pim! pam! paf! ??rösli&misha

A post shared by genevieve majari (@genevievevv) on

5. Από το 1993 έως το 1998 σπούδασε Art & Design στον Καναδά. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα και εργάστηκε ως junior fashion editor με τον fashion editor Νικόλα Γεωργίου.

View this post on Instagram

While I was a junior editor alongside @nicholasgeorgiou_ fitting for the talented @atelierloukia #memories #besttimes #fashionista #fashion #love

A post shared by genevieve majari (@genevievevv) on

6. Εργάστηκε ως μοντέλο με τους σχεδιαστές Λουκία, Γιώργο Ελευθεριάδη, Filep Motwary και Ορσαλία Παρθένη. Περπάτησε σε αρκετές πασαρέλες.

7. Για 3 χρόνια ταξίδεψε στην Κεντρική και Νότια Αμερική, ψάχνοντας έμπνευση και νέα ερεθίσματα. Στη συνέχεια γύρισε και πάλι στην Ελλάδα και εργάστηκε ως φωτογράφος μόδας, σε μεγάλα περιοδικά, ελληνικά και ξένα.

8. Από το 2014 εργάζεται ως Art Director στο Fashion Worksop της Βίκυς Καγιά.

9. Έκανε την εμφάνισή της στο GNTM, δίπλα στον Βασίλη Ζούλια και τον Περικλή Κονδυλάτο, κατά τη διάρκεια ενός fitting, ψάχνοντας ρούχα και αξεσουάρ που θα φορούσαν οι υποψήφιες στην πασαρέλα. Η προσωπικότητά της έλαμψε αμέσως και φυσικά έγινε viral στο Twitter, με το κοινό να αποθεώνει τις ατάκες της.

10. Το μικρόβιο της μόδας μπήκε μέσα της από τη μητέρα της, η οποία ήταν ζαχαροπλάστισσα, αλλά της άρεσε να ράβει ρούχα. Φτιάχνανε μαζί τα ρούχα που θα φορούσε, καθώς δεν είχαν πάντα τα χρήματα για να αγοράζουν ακριβά ρούχα από πολυκαταστήματα.

Περισσότερα από Πρόσωπα
VIMA_WEB3b