Αισθηματική
Συνταγματάρχης Σαμπέρ
Ζεράρ Ντεπαρντιέ και Φανί Αρντάν συγκρούονται σε ένα φιλμ-ορόσημο της τελευταίας λαμπρής περιόδου του γαλλικού σινεμά.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ 110'

Monopoli Team
23.09.2020
A
A
Υπόθεση
Αρχές του 19ου αιώνα, περίοδος Ναπολεόντειων Πολέμων. Ο συνταγματάρχης Σαμπέρ τραυματίστηκε τόσο σοβαρά στον πόλεμο, που οι γιατροί τον καταχώρισαν ως νεκρό. Όταν ανακτά την υγεία και τη μνήμη του επιστρέφει στο Παρίσι για να βρει τη χήρα του παντρεμένη και την περιουσία του στο έλεος του νέου της συζύγου.
Λίγα λόγια για τη ταινίαΖεράρ Ντεπαρντιέ και Φανί Αρντάν συγκρούονται μέχρις εσχάτων για την τιμή, το χρήμα και μια αλήθεια που δεν είναι πάντα αυτονόητη, σε ένα φιλμ-ορόσημο της τελευταίας λαμπρής περιόδου του γαλλικού σινεμά, το οποίο σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του διακεκριμένου διευθυντή φωτογραφίας Ιβ Ανζελό («Μια Καρδιά το Χειμώνα») και μια από τις καλύτερες μεταφορές βιβλίων του Μπαλζάκ στη μεγάλη οθόνη.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τίτλος: Colonel Chabert
Σκηνοθεσία: Ιβ Άντζελο
Σενάριο: Τζιν Κόσμος, Ιβ Άντζελο
Παίζουν: Αντρέ Ντουσολιέ, Ολίβιερ Σαλάντιν, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Έρικ Ελμοσνίνο, Φαμπρίς Λουκίνι, Ντανιέλ Πρεβόστ, Φαννύ Αρντάν
Παραγωγή: AMLF
Διάρκεια: 110'
Χώρα: Γαλλία
Έτος: 1994
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
5 άλμπουμ που καθόρισαν την Beth Gibbons – και ελπίζουμε να ακούσουμε στον Λυκαβηττό
Bella Ciao#24: Η “μάχη” της Αντιγόνης στην κερκίδα…
Πέντε άκρως καλοκαιρινά μπαράκια μάς σερβίρουν τα πιο δροσερά coctails
Family Weekend: 6 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα για την πρεσβυωπία; Για να δούμε…
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Free City: Αυτό το ΣΚ εχει δωρεάν συναυλίες, θερινό κάτω απ’ τα αστέρια – και όχι μόνο
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 12-13 Ιουλίου
Mandrakia Artis 2025: Όσα θα δούμε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στο φεστιβάλ της Μήλου
Merde!: Η μουσική κωμωδία των Κουτλή – Μαγουλιώτη για 2η σεζόν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά