MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Sparkling city: Aυτό το Φθινόπωρο δες την πόλη μ’ άλλα μάτια

Ανακάλυψε τις ομορφιές της φθινοπωρινής Αθήνας, με την καλύτερη συντροφιά: το Aύρα Ανθρακούχο Φυσικό μεταλλικό νερό.

KEIMENO: Monopoli Team | 16.09.2020

Το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών μπορεί να μας γεμίσει με μελαγχολία. Όμως, το φθινόπωρο μάς δίνει πολλές ευκαιρίες να περάσουμε καλά, αρκεί να το δούμε με θετική διάθεση.

Ο καιρός είναι ακόμα ζεστός, εμείς δεν έχουμε βγει από το moοd των εξορμήσεων και των εξόδων και η πόλη προσφέρεται για open air απολαύσεις που είναι συνεπείς και με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της εποχής! Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι καλή παρέα και το αγαπημένο Aύρα Ανθρακούχο Φυσικό μεταλλικό νερό. Με αυτά θα εξερευνήσουμε τις sparkling απολαύσεις που μας προσφέρει απλόχερα αυτή την εποχή η Αθήνα.

1. Σινεμά όπως παλιά

Τα θερινά σινεμά είναι σχεδόν συνώνυμα του καλοκαιριού. Ειδικά για το φετινό καλοκαίρι τα drive-in είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να απολαύσουμε τις αγαπημένες μας ταινίες ακολουθώντας τους κανόνες της κοινωνικής αποστασιοποίησης. Τα drive-in σε διάφορες περιοχές της Αθήνας συνεχίζουν τη λειτουργία τους και το Σεπτέμβριο με εξαιρετικές επιλογές σε ταινίες και άλλες εκδηλώσεις.

Extra tip: Πάρτε μαζί σας ένα φορητό ψυγείο, γεμίστε το με Aύρα Ανθρακούχο Φυσικό μεταλλικό νερό και απολαύστε μια βραδιά μέσα στο αυτοκίνητό σας κάτω από τα αστέρια, σαν να παίζετε σε αμερικάνικη ταινία!

2. Δείπνο al fresco

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι πια μια γλυκιά ανάμνηση, όμως όσο ο καιρός είναι ακόμα ζεστός μπορούμε να απολαμβάνουμε την παρέα των φίλων μας και τις αγαπημένες μας γεύσεις στον καθαρό αέρα. Εξερευνήστε τα εστιατόρια και τις ταβέρνες που εξακολουθούν να σερβίρουν σε δροσερές αυλές, πράσινους κήπους ή ταράτσες με θέα και κλείστε τραπέζι για να περάσετε μια βραδιά σαν να ήσασταν διακοπές.

Extra tip: Συνοδέψτε το δείπνο σας με Aύρα Ανθρακούχο Φυσικό μεταλλικό νερό που θα προσθέσει μία επιπλέον νότα δροσιάς στην έξοδό σας. Δοκιμάστε το με φέτες αγγούρι και φύλλα δυόσμου για φρέσκια γεύση και φυσική ενυδάτωση.

3. Τουρισμός στην πόλη

Ακόμα και για όποιον ζει χρόνια στην πόλη, σίγουρα υπάρχουν σημεία εξαιρετικής ομορφιάς κι ενδιαφέροντος που μπορεί να περνούν απαρατήρητα μέσα στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας. Κάντε μια βόλτα στην Αθήνα προσπαθώντας να τη δείτε από τη σκοπιά ενός ανθρώπου που την επισκέπτεται για πρώτη φορά και να ανακαλύψετε από την αρχή τις ομορφιές της.

Πόσα χρόνια έχετε να περπατήσετε στα γραφικά σοκάκια των Αέρηδων στην Πλάκα; Να χαλαρώσετε στον Εθνικό Κήπο ή στο Ζάππειο; Να αφιερώσετε χρόνο για να παρατηρήσετε τις εξαιρετικές αρχιτεκτονικές και καλλιτεχνικές λεπτομέρειες στα νεοκλασικά κτίρια του κέντρου; Να δείτε την πόλη από ψηλά, από το λόφο του Λυκαβηττού ή τον περιφερειακό του Γαλατσίου;

Extra tip: Kάντε ένα διάλειμμα στη βόλτα σας σε ένα από τα γραφικά ή τα πιο μοντέρνα καφέ της για να απολαύσετε ένα δροσιστικό Aύρα Ανθρακούχο Φυσικό μεταλλικό νερό. Ζητήστε να σας το σερβίρουν με ρόδι και berries για πλούσια γεύση και πολύτιμα αντιοξειδωτικά.

4. Fit & the City

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να πραγματοποιήσετε την υπόσχεση που δίνετε κάθε νέα σεζόν στον εαυτό σας: να βάλετε την άσκηση στη ζωή σας! Σ’ αυτό θα σας βοηθήσουν τα πιο ειδυλλιακά σημεία της πόλης αλλά και μερικές καινούργιες καλές συνήθειες. Γιατί να κλειστεί κάποιος μέσα σε ένα γυμναστήριο όταν μπορεί να αθλείται απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα πιο όμορφα μέρη της Αθήνας.

Φορέστε τα αθλητικά σας και πηγαίνετε για ποδήλατο ή για τρέξιμο στο κέντρο -αν σας φαίνεται πολύ δύσκολο, δοκιμάστε το γρήγορο περπάτημα. Ξεκινήστε από την Διονυσίου Αεροπαγίτου και συνεχίστε στην Αποστόλου Παύλου για να καταλήξετε στο πάρκο του Θησείου για μερικές διατάσεις κι ένα Aύρα Ανθρακούχο Φυσικό μεταλλικό νερό!

Άλλες περιοχές που ενδείκνυνται τόσο για ποδήλατο όσο και για τρέξιμο είναι το Άλσος Νέας Σμύρνης, ο Λόφος Λυκαβηττού, το Πάρκο Τρίτση στο Ίλιον, η Μαρίνα του Φλοίσβου αλλά και οι εξωτερικοί χώροι του ΣΕΦ και του ΟΑΚΑ.

Extra tip: Πάρτε μια ανάσα και δροσιστείτε μ’ ένα Aύρα Ανθρακούχο Φυσικό μεταλλικό νερό με φέτες πορτοκάλι και λεμόνι για αναζωογόνηση και βιταμίνες. Μπορείτε να το ζητήσετε σ’ ένα cafe ή -ακόμα καλύτερα- να το έχετε μαζί σας σ’ ένα μεταλλικό θερμός ώστε να το απολαύσετε όταν εντοπίσετε το πιο ειδυλλιακό σημείο της διαδρομής σας! 

5. Μια νύχτα με πανσέληνο

Μην ξεχνάτε ότι ο Οκτώβριος μάς υποδέχεται με πανσέληνο! Μπορεί να μην είναι τόσο λαμπερή όσο του Αυγούστου, όμως κάθε πανσέληνος είναι μια ευκαιρία να μαγευτούμε από την ομορφιά της φύσης. Για να την θαυμάσετε σε όλο το μεγαλείο της, προγραμματίστε για την 1η Οκτωβρίου μια βόλτα μέχρι το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, τα βραχάκια της Πειραϊκής, το Φλοίσβο ή κλείστε τραπέζι σε κάποιο από τα μπαρ ή και τα εστιατόρια ενός ξενοδοχείου με θέα στην πόλη.

Extra tip: Απολαύστε ένα Aύρα Ανθρακούχο Φυσικό μεταλλικό νερό και υπενθυμίστε στον εαυτό σας πόσο όμορφο είναι (και) το φθινόπωρο σ’ αυτή την πόλη! Δοκιμάστε το και με πράσινο μήλο και ροζ γκρέιπφρουτ για γεύση που φρεσκάρει και αποτοξινώνει.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b