MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Black Panther: Εντυπωσιακή αύξηση στο streaming του soundtrack, μετά τον θάνατο του Chadwick Boseman

Ο θάνατος του ηθοποιού, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 43 ετών από προχωρημένο καρκίνο του εντέρου, προκάλεσε δραματική αύξηση στο streaming του soundtrack της ταινίας «Black Panther», στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Monopoli Team

Ο θάνατος του Chadwick Boseman πυροδότησε την αύξηση του streaming του soundtrack του “Black Panther“, κατά 104%.

Ο ηθοποιός, γνωστός ευρέως για το ρόλο του ως King T’ Challa στην ταινία-ορόσημο του 2018, έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου 29 Αυγούστου 2020.

Όπως αναφέρει το Billboard, τα τραγούδια που περιέχονται στο Kendrick Lamar-Helmed OST είχαν 3,5 εκατομμύρια streams μεταξύ 28 και 29 Αυγούστου, αυξήθηκαν δηλαδή κατά 103,5% από τις προηγούμενες δύο μέρες (26-27 Αυγούστου), όταν τα τραγούδια του άλμπουμ είχαν 1,7 εκατομμύρια streams.

Το τραγούδι “All The Stars” του Kendrick Lamar με τη SZA σημείωσε 910,000 streams στις 28-29 Αυγούστου (αύξηση 83%), ενώ το “Pray For Me” του Lamar και του The Weeknd είχε 486.000 αναπαραγωγές κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ημερών (αύξηση 84%). 

Οι ψηφιακές λήψεις του soundtrack του Black Panther, εν τω μεταξύ, αυξήθηκαν κατά 708% από 26-27 Αυγούστου. Η άνοδος σε ροές και λήψεις θα μπορούσε να κάνει το άλμπουμ να μπει ξανά στο Billboard Chart στις 12 Σεπτεμβρίου.

Σε μια κριτική για το «Black Panther: The Album», η NME έγραψε: «Με την ποιότητα του ταλέντου που υπάρχει εδώ, είναι πραγματικά δύσκολο να διαλέξεις μια ξεχωριστή στιγμή […] Τα soundtracks της Marvel έχουν ένα νέο χρυσό πρότυπο και είναι αυτό».

Τα αφιερώματα έκτοτε πλημμύρισαν τα κοινωνικά μέσα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από τους συναδέλφους του Boseman. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑChadwick Boseman: Το ρεκόρ στο Twitter και τα συγκινητικά μηνύματα για τον θάνατο του ηθοποιού12.09.2018

Πηγή: NME

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b