MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

5+1 κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών σας

Διαλέξαμε τα must have ρούχα που δεν πρέπει να λείπουν με τίποτα από την βαλίτσα των καλοκαιρινών σας διακοπών ώστε να εντυπωσιάσετε όπου και να πάτε.

Monopoli Team

Λίγο πριν αναχωρήσουμε για καλοκαιρινές διακοπές, επιλέγουμε και σας προτείνουμε 6 άνετα outfits που, αν συνδυαστούν με τα κατάλληλα αξεσουάρ, θα σας βολέψουν όλες τις ώρες!

#1 Σατέν μίνι φόρεμα

Ένα σατέν φόρεμα δροσερό και κομψό για μία βραδινή έξοδο στις διακοπές σας είναι must. Θα το βρείτε ηλεκτρονικά στο MindYourStyle. Μπορείτε να επισκεφτείτε και το φυσικό κατάστημα (Αισχύλου 7, Περιστέρι.)

#2 Ολόσωμο κρουαζέ σόρτς

Ένα ολόσωμο κρουαζέ σορτς είναι ένα ρούχο που φοριέται για καφέ, φαγητό αλλά και για βραδινή έξοδο με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Θα σας βολέψει και παράλληλα θα δείχνετε ιδιαίτερα κομψές. Θα το βρείτε και αυτό στο MindYourStyle.

#3 Σετ μπλούζα με φούστα

Ένα πολύ όμορφο φλοράλ σετάκι μπλούζα – φούστα δεν απογοητεύει ποτέ. Κατάλληλο για καλοκαιρινές διακοπές ώστε να δείχνετε όμορφη και δροσερή. Θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα InLoveBoutique.

#4 Λευκό μίνι φόρεμα

Ένα άσπρο φόρεμα δε μπορεί να λείπει από την βαλίτσα των καλοκαιρινών σας διακοπών. Για όλες τις ώρες, άκρως καλοκαιρινό και κομψό. Θα το βρείτε ηλεκτρονικά στο MadeOfGrace. Μπορείτε, επίσης, να επισκεφτείτε και το φυσικό κατάστημα (Αγίου Μάρκου 11, Αθήνα).

#5 Ολόσωμη φόρμα

Μια ολόσωμη φόρμα είναι ιδανική για μία όμορφη καλοκαιρινή μέρα στον αγαπημένο σας προορισμό. Θα τη βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Forebelle.

#6 Τζιν σορτσάκι

Και φυσικά από τη βαλίτσα μας δε μπορεί να λείπει το αγαπημένο μας τζιν σορτσάκι, το οποίο συνδυάζεται με ό,τι θέλουμε. Το συγκεκριμένο θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Forebelle.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαζί για το Παιδί: Designers δημιουργούν συλλεκτικά t-shirts για καλό σκοπό12.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b