MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΟΥΡΙΣΜΌΣ

«Μένουμε ασφαλείς, απολαμβάνουμε Ελλάδα»: Το νέο σποτ για τον τουρισμό

Τα διαφημιστικά σποτ για την προώθηση του τουρισμού, με τίτλο «Ατέλειωτο Ελληνικό Καλοκαίρι» (Endless Greek Summer), συνεχίζονται.

Monopoli Team

Τα διαφημιστικά σποτ για την προώθηση του τουρισμού, με τίτλο «Ατέλειωτο Ελληνικό Καλοκαίρι» (Endless Greek Summer) συνεχίζονται, στο πλαίσιο της επανεκίννησης του τουρισμού στη χώρα μας.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της DiscoverGreece.com για την προώθηση του ελληνικού καλοκαιριού, τόσο στο ξένο όσο και στο ελληνικό τουριστικό κοινό. Και το μήνυμα φυσικά παραμένει ένα: “Καλοκαίρι 2020: Μένουμε ασφαλείς, απολαμβάνουμε Ελλάδα

Στο σποτ που αφορά τον εσωτερικό τουρισμό διαβάζουμε: “Καλοκαίρι στην Ελλάδα δεν είναι μόνο ο ήλιος και η θάλασσα. Είναι αυτά που αισθανόμαστε: Ελευθερία, χαρά, γαλήνη. Φέτος όλος ο κόσμος ονειρεύεται λίγο ελληνικό καλοκαίρι Εμείς το έχουμε ας το χαρούμε”.

Στο σποτ για το διεθνές κοινό βλέπουμε μερικά χαρακτηριστικά του ελληνικού καλοκαιριού (“η νοοτροπία, η σχέση με τη φύση, χρόνος με τα αγαπημένα μας πρόσωπα”), και στη συνέχεια μία παρότρυνση: “Να απολαύσετε το ελληνικό καλοκαίρι, όπου και να βρίσκεστε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔύο ελληνικές παραλίες ανάμεσα στις 10 πιο ασφαλείς της Ευρώπης12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b