Τα σαγόνια του καρχαρία 2
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΤο δεύτερο μέρος από τα «Σαγόνια του Καρχαρία» επιστρέφει 3 χρόνια μετά το πρώτο, αυτή τη φορά με άλλο σκηνοθέτη.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΤέσσερα χρόνια μετά τα τραγικά γεγονότα, στην πόλη του Άμιτι συμβαίνουν κάποια περίεργα ατυχήματα κι εξαφανίσεις στη θάλασσα. Ο αστυνόμος Μπρόντι υποψιάζεται την εμφάνιση ενός ακόμα λευκού καρχαρία, αλλά οι κάτοικοι και οι αρχές δεν θέλουν καν να ακούν κάτι τέτοιο.
Λίγα λόγια για τη ταινίαΤο σίκουελ της ταινίας που άλλαξε τα δεδομένα στο είδος του τρόμου και έκανε τον κόσμο να φοβάται το κολύμπι στην ανοιχτή θάλασσα, δεν φτάνει ποτέ στο επίπεδο του πρωτότυπου, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει ανατριχίλες στους φανς. Θεωρείται το καλύτερο μέρος του franchise των «Σαγονιών» και για λίγο καιρό, αποτελούσε το πιο επιτυχημένο σίκουελ ταινίας, μέχρι την κυκλοφορία του «Ρόκι 2», το 1979. Πρωταγωνιστεί ο ίδιος ηθοποιός με το πρώτο μέρος, ο Ρόι Σνάιντερ.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google