Θρίλερ
Τα σαγόνια του καρχαρία 2
Το δεύτερο μέρος από τα «Σαγόνια του Καρχαρία» επιστρέφει 3 χρόνια μετά το πρώτο, αυτή τη φορά με άλλο σκηνοθέτη.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ 116'
A
A
Υπόθεση
Τέσσερα χρόνια μετά τα τραγικά γεγονότα, στην πόλη του Άμιτι συμβαίνουν κάποια περίεργα ατυχήματα κι εξαφανίσεις στη θάλασσα. Ο αστυνόμος Μπρόντι υποψιάζεται την εμφάνιση ενός ακόμα λευκού καρχαρία, αλλά οι κάτοικοι και οι αρχές δεν θέλουν καν να ακούν κάτι τέτοιο.
Λίγα λόγια για τη ταινίαΤο σίκουελ της ταινίας που άλλαξε τα δεδομένα στο είδος του τρόμου και έκανε τον κόσμο να φοβάται το κολύμπι στην ανοιχτή θάλασσα, δεν φτάνει ποτέ στο επίπεδο του πρωτότυπου, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει ανατριχίλες στους φανς. Θεωρείται το καλύτερο μέρος του franchise των «Σαγονιών» και για λίγο καιρό, αποτελούσε το πιο επιτυχημένο σίκουελ ταινίας, μέχρι την κυκλοφορία του «Ρόκι 2», το 1979. Πρωταγωνιστεί ο ίδιος ηθοποιός με το πρώτο μέρος, ο Ρόι Σνάιντερ.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τίτλος: Jaws 2
Σκηνοθεσία: Ζανό Σβαρκ
Σενάριο: Καρλ Γκοτλιέμπ, Πήτερ Μπέντσλεϊ
Παίζουν: Μαρκ Γκράνερ, Λορέιν Γκάρι, Κόλιν Γουίλκοξ Πάχτον, Τζόζεφ Μασόλο, Ρόι Σάιντερ, Αν Ντούσενμπέρι, Μούρεϊ Χάμιλτον, Μπάρυ Κόε, Ντόννα Γουίλκς, Τζέφρι Κρέιμερ
Παραγωγή: Universal Pictures
Διάρκεια: 116'
Χώρα: ΗΠΑ
Έτος: 1978
Διανομή: UIP
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Πασχαλινό αρνί: Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα σύμφωνα με κορυφαίους chef
Τα ελληνικά νησιά που ξέρουν πώς να γιορτάζουν το Πάσχα
Πάσχα στην Αθήνα; 5 εκκλησίες στο κέντρο για τον Επιτάφιο και την Ανάσταση
Ταχινόσουπα από το Άγιο Όρος για τη Μεγάλη Παρασκευή
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Τρεις εκδηλώσεις στην Πάρο με δωρεάν είσοδο για την τοπική κοινωνία
Thélio Ice Tea: Νέα premium RTD σειρά χωρίς ζάχαρη
Η ΚΟΑ αποχαιρετά το Ηρώδειο με Χατζηδάκι και Μάλερ
Συναυλία για την ασφάλεια των τεχνικών στην Τεχνόπολη: Αφιερωμένη στον Γιάννη Αρτόπουλο
Δεσποινίς Μαργαρίτα, του Ρομπέρτο Ατάιντε στο Θέατρο Αλκμήνη
Οι Sleaford mods επιστρέφουν στην Αθήνα