MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η Jessica Chastain συνομιλεί με την πρωταγωνίστρια του “Unorthodox”, Shira Haas

Η ηθοποιός Jessica Chastain παίρνει συνέντευξη από την Shira Haas, που συγκλόνισε όλον τον κόσμο με την ερμηνεία της στην σειρά «Unorthodox» του Netflix.

Monopoli Team

Το Unorthodox αποτελεί τηλεοπτικό φαινόμενο για την φετινή χρονιά στο Netflix. Μόλις σε 4 επεισόδια, κατάφερε να συγκινήσει και να αποτυπώσει με ευαισθησία, την αληθινή ιστορία της Deborah Feldman, στο βιβλίο της οποίας βασίστηκε η σειρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι πέντε σειρές που βλέπουν όλοι την περίοδο της καραντίνας12.09.2018

Όλοι μιλούν για την Shira Haas

Όλοι συμφώνησαν αμέσως, πως το καλύτερο κομμάτι της σειράς, ήταν η συγκλονιστική ερμηνεία της 24χρονης Shira Haas. Η Ισραηλινή ηθοποιός, ερμήνευσε την Esty Shapiro, μια 19χρονη κοπέλα που «δραπετεύει» από έναν γάμο που αναγκάστηκε να κάνει, υπομένοντας τους αυστηρούς κανονισμούς της εβραϊκής κοινότητας των χασιδιστών, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

H Shira Haas ως Esty στο Unorthodox

Η ανερχόμενη ηθοποιός, μετά την κυκλοφορία της σειράς στο Netflix, γνώρισε τεράστια φήμη και απέσπασε πολλές θετικές κριτικές για την ερμηνεία της ως Esty, δίνοντας συνεχώς συνεντεύξεις σε περιοδικά και κανάλια!

Συζήτηση με την Jessica Chastain

Μια από αυτές τις συνεντεύξεις παραχώρησε στην επίσης εξαιρετική ηθοποιό Jessica Chastain, για λογαριασμό του περιοδικού Variety. Οι δυο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί το 2017, στο πολεμικό δράμα  «The Zookeeper’s Wife». Η Shira Haas μιλάει στην συνάδελφο και μέντορα της, από το Τελ Αβίβ, όπου διαμένει, μέσω κλήσης στο Zoom.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητιούνται μεταξύ των δύο ηθοποιών, είναι οι πηγές έμπνευσης της Haas για τον ρόλο της στη σειρά, η προετοιμασία της, η επιτυχία και η αναγνώριση που έλαβε!

Δείτε την συνέντευξη εδώ:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b