MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
EY ZHN

Τα 5 pampering essentials για περιποίηση στο σπίτι από τη Frezyderm

Η Frezyderm είναι εδώ για να μας θυμίσει πως όποιες κι αν είναι οι περιστάσεις, είναι σημαντικό να βρίσκουμε στιγμές που δρουν ευεργετικά στον οργανισμό, τη σκέψη και την εμφάνισή μας!

Monopoli Team

Ο χώρος του σπιτιού μας αποτελούσε πάντα το καταφύγιό μας. Είναι το μέρος όπου χαλαρώνουμε, ανασυγκροτούμε δυνάμεις και αφιερώνουμε ποιοτικό χρόνο στον εαυτό μας. Τώρα #menoumespiti και η FREZYDERM είναι εδώ για να μας θυμίσει πως όποιες κι αν είναι οι περιστάσεις, είναι σημαντικό να βρίσκουμε στιγμές που δρουν ευεργετικά στον οργανισμό, τη σκέψη και την εμφάνισή μας! Διαλέξαμε με αγάπη όσα θα χρειαστείτε για πιο όμορφες στιγμές στο σπίτι!

Το άγχος των ημερών είναι αναπόφευκτο, το ίδιο και τα σημάδια της αλλαγής του προγράμματος που είχατε συνηθίσει ή της ρουτίνας ομορφιάς που ίσως σταματήσατε να ακολουθείτε τόσο πιστά. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να χαμηλώσουμε ταχύτητες, να αφεθούμε στη δράση των κατάλληλων προϊόντων από τη FREZYDERM και να απολαύσουμε στιγμές pampering που θα ανανεώσουν την ψυχολογία και την εμφάνισή μας!

Καθαρό πρόσωπο, καθαρές σκέψεις

Frezyderm, Mild Wash Liquid

Η πρώτη κίνηση που κάνουμε το πρωί είναι και εκείνη που θα δώσει την ανάλογη διάθεση στην υπόλοιπη μέρα μας. Επιλέξτε να «ξυπνήσετε» το δέρμα σας με το Mild Wash Liquid, ένα απαλό καθαριστικό προσώπου για κανονικές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Δεν περιέχει σαπούνι, άρωμα ή χρώμα και προσφέρει απαλό καθαρισμό χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Ταυτόχρονα, ενισχύει τη φυσιολογική άμυνα του δέρματος, προστατεύει τον δερματικό φραγμό, έχει ενυδατική και μαλακτική δράση και η δροσερή υφή του χαρίζει δερματική ευεξία.

Το μυστικό για φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα

Όσο διάστημα #menoumespiti, η χρήση ηλεκτρονικών συσκευών όπως το κινητό τηλέφωνο, ο υπολογιστής ή τηλεόραση αυξάνεται. Το ίδιο και οι επιδράσεις της μπλε ακτινοβολίας στην οποία εκτίθενται τα μάτια μας και η περιοχή γύρω από αυτά. Σε συνδυασμό με την πιθανή αλλαγή στο πρόγραμμα του καθημερινού μας ύπνου, το βλέμμα μας δεν είναι δύσκολο να χάσει τη λάμψη του και να φαίνεται κουρασμένο, κάνοντας την όψη μας να δείχνει θαμπή και άτονη.

Η αναζωογονητική μάσκα ματιών υδρογέλης Revitalization Hydrogel Eye Patch, ανακουφίζει τη λεπτή και ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια και χαρίζει μια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς που ανανεώνει και ξεκουράζει το βλέμμα. Η καινοτόμα σύνθεσή της εξασφαλίζει ελεγχόμενη απελευθέρωση των ενεργών συστατικών για μέγιστη διάρκεια δράσης και αποτελεσματικότητα ενώ διαθέτει το κατάλληλο σχήμα για άριστη εφαρμογή κάτω από τα μάτια.

Μέσα σε μία απόλυτα εύχρηστη και πρακτική συσκευασία, η οποία περιέχει 4 ζεύγη, αποτελεί το κλειδί για βλέμμα φωτεινό και ξεκούραστο χωρίς λεπτές γραμμές και ρυτίδες για έως και 8 ώρες. Τα επιθέματα είναι non-woven, βιοδιασπώμενα και ανακυκλώσιμα.

Προστατεύστε την επιδερμίδα σας ακόμα και μέσα στο σπίτι

FREZYDERM_SunScreen Fluid To Powder SPF50+

Η αντηλιακή προστασία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την έκθεσή μας στον ήλιο, είτε πρόκειται για μία βόλτα στην πόλη είτε για χαλαρές στιγμές στην παραλία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να προστατεύετε το πρόσωπό σας από την ηλιακή ακτινοβολία και τις ανεπιθύμητες επιδράσεις της, ακόμη και μέσα στο σπίτι. Είτε εργάζεστε κοντά σε παράθυρο, είτε αγαπάτε τις στιγμές στο μπαλκόνι σας, είτε απολαμβάνετε την άθλησή σας σε εξωτερικό χώρο, το SUN SCREEN FLUID-TO-POWDER SPF 50+ είναι μία αντηλιακή υγρή κρέμα προσώπου, που συνδυάζει την αποτελεσματική ηλιοπροστασία με τη νέα τάση μεταμόρφωσης υφής για καλλυντική ευχαρίστηση και με τη φροντίδα του δέρματος. Στηριγμένο στην καινοτομία Transforming Τextures, μόλις το αντηλιακό εφαρμοστεί στο δέρμα, η υφή του μετατρέπεται σταδιακά από ελαφρύ γαλάκτωμα σε μία μοναδική αίσθηση πούδρας. Παράλληλα, το ευεργετικό για το δέρμα εκχύλισμα λευκής παιώνιας – White Peony Pure – ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό. Μειώνει τη διαδερμική απώλεια υγρασίας και βελτιώνει τους μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

✓ Δερματολογικά ελεγμένη

Βελούδινη αίσθηση και απαλά χέρια

FREZYDERM SunScreen Fluid To Powder SPF50+

Τα χέρια μας είναι το σημείο που ταλαιπωρείται περισσότερο αυτή την περίοδο. Το συχνό πλύσιμο, τα συνθετικά γάντια και η εκτεταμένη χρήση αντισηπτικών μπορούν να προκαλέσουν αφυδάτωση, ξηροδερμία ακόμη και εμφάνιση εκζέματος. Μία προστατευτική κρέμα χεριών όπως η Dermofilia Hand Cream είναι το must προϊόν που χρειάζεται να έχετε πάντα μαζί σας.

Χάρη στην τεχνολογία ειδικών υγρών πολυμερών δημιουργεί έναν αποτελεσματικό φραγμό προστασίας στην επιδερμίδα των χεριών χωρίς να κλείνει τους πόρους. Απλώνεται εύκολα και ακολουθώντας μια διαδικασία αναστροφής φάσης επί του δέρματος, μετατρέπεται σταδιακά σε ένα διάφανο φιλμ προστασίας απέναντι στους επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες.

✓ Ενυδατώνει σε βάθος και αναπλάθει την επιδερμίδα προσφέροντας μοναδική δερματική άνεση.
Προσφέρει άμεση αίσθηση προστασίας και αποκατάστασης που διαρκεί έως και 4 ώρες.
✓ Μη λιπαρή σύνθεση που απορροφάται εύκολα.

Ευεξία εκ των έσω με ελληνική υπογραφή

FREZYDERM_Organic Chamomile

Η διαδικασία του cocooning ολοκληρώνεται πάντα απολαμβάνοντας ένα ρόφημα που μας χαρίζει την πολυπόθητη αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης. Για πρώτη φορά, η FREZYDERM παρουσιάζει Βιολογικό ρόφημα με χαμομήλι, με
ολόκληρα άνθη χαμομηλιού, συλλεγμένα από περιοχές της Ελλάδας, όπου μπορεί κανείς να συναντήσει τα καλύτερα αρωματικά φυτά στον κόσμο.

Το Ελληνικό Βιολογικό Χαμομήλι της FREZYDERM χαρίζει την περίφημη χαλαρωτική του δύναμη, μειώνοντας την ανησυχία και βοηθώντας στον ήρεμο ύπνο.

Επιπλέον, ανακουφίζει από τον βήχα, τον πονόλαιμο και βελτιώνει την αναπνευστική υγεία. Και βέβαια, διαθέτει ευχάριστο άρωμα και λεπτή γεύση, για να σας χαρίσει μία απολαυστική εμπειρία ροφήματος.

✓ Χωρίς καφεΐνη, τεχνητές γεύσεις, χρώμα, ζάχαρη
✓ Έλεγχος ασφάλειας (Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο)
✓ Σήμανση βιολογικότητας
✓ Περιέχει υλικά συσκευασίας κατάλληλα για χρήση σε τρόφιμα

Σχετικά με τη Frezyderm

Η FREZYDERM είναι μια ελληνική εταιρεία με πολυετή πείρα στον σχεδιασμό και την παραγωγή δερμοκαλλυντικών προϊόντων. Έχοντας μοναδικό γνώμονα την υγεία του δέρματος και την ομορφιά που πηγάζει μέσα από αυτή, το Τμήμα Έρευνας κι Ανάπτυξης της FREZYDERM αξιοποιεί όλα τα δεδομένα της σύγχρονης Κοσμητολογίας. Έτσι, σχεδιάζει τα προϊόντα FREZYDERM χρησιμοποιώντας αποκλειστικά πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας!

Με αποτελεσματικές συνθέσεις από δραστικά συστατικά, μοναδικές υφές και διακριτικά αρώματα η καθημερινή περιποίηση με τη FREZYDERM γίνεται μια πραγματική απόλαυση!

Η FREZYDERM διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος, αλλά και για την καθημερινή περιποίηση. Την επαναφορά της υγείας των μαλλιών, τη φροντίδα των ποδιών, την αντιμετώπιση των δερματικών κηλίδων, την περιποίηση της λιπαρής και ακνεϊκής επιδερμίδας καθώς και τις ανάγκες της βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας.

Επιπλέον, στον κατάλογο των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνεται η σειρά ειδών βρεφικής διατροφής FREZYLAC με γάλατα και κρέμες καθώς και τα συμπληρώματα διατροφής για παιδιά και ενήλικες.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b