MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SHOWBIZ

Όταν οι πιο διάσημοι παρουσιαστές της TV μπαίνουν σε… καραντίνα

Και οι παρουσιαστές της τηλεόρασης #μένουν_σπίτι. Ας δούμε λοιπόν πώς περνούν την… καραντίνα, δημοφιλείς τηλεπαρουσιαστές απ’ όλον τον κόσμο!

Monopoli Team

Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Όπως επηρέασε διάφορους τομείς της καθημερινότητας των ανθρώπων, με τον ίδιο τρόπο επηρέασε και την ίδια την τηλεόραση και το περιεχόμενό της.

Στη χώρα μας, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, παρατηρήσαμε αρκετές αλλαγές στο τηλεοπτικό πρόγραμμα που είχαμε συνηθίσει, καθώς πολλές καθημερινές εκπομπές, σόου αλλά και ριάλιτι σόου τροποποίησαν το πρόγραμμά τους, όπου αυτό ήταν εφικτό, έτσι ώστε να συνεχίσουν κανονικά να εκπέμπουν από τα στούντιο, ενώ την ίδια στιγμή άλλα προγράμματα κόπηκαν εντελώς. Κυρίως επηρεάστηκαν εκπομπές και σόου που έβγαιναν στον αέρα με συμμετοχή του κοινού, ή είχαν καλεσμένους σε καθημερινή βάση, καθώς επίσης και οι σειρές μυθοπλασίας που σταμάτησαν την παραγωγή νέων επεισοδίων.

Παρ’ όλα αυτά πολλοί είναι εκείνοι οι άνθρωποι της τηλεόρασης που προσπαθούν να συνηθίσουν στα νέα δεδομένα, αλλά δεν θέλουν χάσουν την επαφή με το κοινό τους. Και σε αυτό τους βοηθάει πολύ η τεχνολογία, καθώς τους δίνει την δυνατότητα να μιλούν σε απευθείας σύνδεση με το κοινό τους, κάνοντας απλά ένα live μέσω Instagram!

Την ίδια στιγμή και στο εξωτερικό, το περιεχόμενο της τηλεόρασης έχει επηρεαστεί εξίσου, λόγω της γενικότερης κατάστασης που πλήττει την ανθρωπότητα σε παγκόσμιο επίπεδο. Πολλοί παρουσιαστές ωστόσο προσπαθούν να προσαρμοστούν στην νέα κατάσταση. Με ποιόν τρόπο;

Την στιγμή, λοιπόν, που δεκάδες εκπομπές και σόου έχουν σταματήσει να προβάλλονται, πολλοί είναι εκείνοι οι παρουσιαστές που προσπαθούν με εναλλακτικούς τρόπους και μέσα να βγουν στον αέρα…Από τα λαμπερά και καλοφωτισμένα πλατό τους και τις συζητήσεις με ξεχωριστούς καλεσμένους, σε μοναχικές ζωντανές συνδέσεις μέσω του κινητού τους, από τον καναπέ τους σπιτιού τους!

Ας δούμε λοιπόν πώς γνωστοί τηλεπαρουσιαστές από όλον τον κόσμο αντιμετωπίζουν την καραντίνα:

Jimmy Kimmel Live…από το σπίτι του

Ο παρουσιαστής πλέον εμφανίζεται από το σπίτι του, με μίνι “εκπομπές” από το κανάλι του στο YouTube που έχουν τίτλο “Jimmy Kimmel’s Quarantine Minilogue”, μας δείχνει την καθημερινότητά του, μας γνώρισε την οικογένειά του και προσπαθεί με κάθε τρόπο να παροτρύνει τον κόσμο να μείνει στο σπίτι του. Επιπλέον, σχολιάζει tweets, δηλώσεις που έχουν ενδιαφέρον, ενώ κάποιες φορές έχει και διαδικτυακούς καλεσμένους, ανάμεσά τους και η ηθοποιός Courteney Cox.

O Conan O’Brien έγινε #ConanAtHome

Από την Δευτέρα 30 Μαρτίου ο Conan O’Brien εμφανίστηκε με το πρώτο επεισόδιο από τη νέα σειρά επεισοδίων του σόου του, που θα είναι προσαρμοσμένα στη νέα καθημερινότητα όλων. Λίγο πριν βγει…στον αέρα μοιραζόταν με το κοινό του στιγμιότυπα από τις πυρετώδεις προετοιμασίες του.

«Είμαι ο Conan O’Brien, και ναι, αυτό ήταν το λιγότερο επαγγελματικό άνοιγμα που έχω κάνει ποτέ για μια τηλεοπτική εκπομπή: μόλις μπήκα και κάθισα σε ένα σκαμνί», ήταν τα πρώτα αμήχανα λόγια που είπε μόλις άνοιξε την web κάμερα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. «Και το πιο απίστευτο είναι ότι κάνω πρόβες γι’ αυτή την εισαγωγή εδώ και δύο εβδομάδες». 

Προσωρινά λοιπόν, θα απολαμβάνουμε τον παρουσιαστή από το σαλόνι του, μόνο του ή με καλεσμένους που θα εμφανίζονται μέσω Skype, επίσης από το άνετο σαλόνι τους.

Δείτε εδώ την εκπομπή του Conan O’Brien με καλεσμένο τον ηθοποιό Adam Sandler, να συζητούν για την κοινωνική αποστασιοποίηση των ημερών και να τραγουδούν όπερα!

The Tonight Show: Home Edition με τον Jimmy Fallon

Ο διάσημος παρουσιαστής Jimmy Fallon, συνεχίζει το τηλεοπτικό σόου του “The Tonight Show”, αλλά πλέον, λόγω καραντίνας, κάνει μεταδόσεις από το σπίτι του και μιλά με τους καλεσμένους του με βιντεοκλήσεις. Σε πολλές από τις εκπομπές του μάς χαρίζει απολαυστικές στιγμές με τα παιδιά του αλλά και τη γυναίκα του που πολλές φορές αναλαμβάνει χρέη παραγωγού!

Σε μια από τις εκπομπές του ο Fallon είχε καλεσμένη μέσω βιντεοκλήσης την Kim Kardashian, η οποία μίλησε για το πώς βιώνει η ίδια την καραντίνα μαζί με τα παιδιά της. Εξομολογήθηκε πως ο σύζυγός της Kanye West βλέπει όλη μέρα και όλη νύχτα ταινίες, ενώ μάλιστα παραδέχτηκε πως πολλές φορές η ίδια αναγκάζεται να κρυφτεί από τα τέσσερα παιδιά της, επιλέγοντας ως κρησφύγετο το μπουντουάρ της μαμάς της. Ο παρουσιαστής τότε συμφώνησε μαζί της, καθώς είπε ότι και ο ίδιος πολλές φορές προσπαθεί να βρει τρόπο να κρυφτεί από τα παιδιά του μέσα στο σπίτι.

Oprah Winfrey live…για τον Covid 19

H Αμερικανίδα ιέρεια των μέσων ενημέρωσης, φυσικά, δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά από το κοινό της, γι’ αυτό και ξεκίνησε εν μέσω καραντίνας ένα νέο talk show με τίτλο “Oprah Talks: Covid 19”. H ίδια θέλησε να ξεκινήσει μια τέτοια εκπομπή, θέλοντας να προσφέρει ελπίδα σε όλους όσους τους έχει καταβάλλει ο αρνητισμός των ημερών και αισθάνονται ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Γι’ αυτό και οι καλεσμένοι της είναι άνθρωποι ειδικοί πάνω στο θέμα, που θέλουν να ενημερώσουν, να συμβουλεύσουν και να περάσουν ένα θετικό και αισιόδοξο μήνυμα, με σκοπό να βοηθήσουν τους ανθρώπους που βιώνουν άσχημα την όλη κατάσταση της πανδημίας.

Στο πρώτο επεισόδιο είχε καλεσμένο ένα ζευγάρι που έχει διαγνωστεί θετικό στον κορονοϊό. Όλα τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα ελεύθερα για όλους όσους θέλουν να ενημερωθούν, στο κανάλι της Apple, χωρίς να απαιτείται κάποια συνδρομή!

O Stephen Colbert μάς καλοσωρίζει από το…μπάνιο του!

Ο Stephen Colbert μάς καλωσορίζει στο «The Late Show» του, μέσα από το σπίτι του. Μπορεί το σόου να μην βγαίνει πια επίσημα στον άερα, αλλά ο οικοδεσπότης της εκπομπής Stephen Colbert κινηματογραφεί τις εκπομπές τους πλέον μέσα από διάφορους χώρους του σπιτιού του.

«Ζωντανά αλλά από ασφαλή απόσταση», δήλωσε ο παρουσιαστής σε μία από τις εκπομπές του. Και συνεχίζει μέσα από τη μπανιέρα του: «Η κυβέρνηση μας λέει να αποφεύγουμε την ανθρώπινη συναναστροφή και επαφή. Επιτρέψτε μου να πω απλά, πως εγώ αποφεύγω την ανθρώπινη επαφή από τότε που ήταν πιο κουλ!». 

The Daily Social Distancing Show, με τον Trevor Noah

Το καθημερινό σόου του Trevor Noah προβάλλεται πλέον διαδικτυακά, λόγω καραντίνας, με τον ίδιο τον οικοδεσπότη να κάνει μονολόγους από τον καναπέ του και τους καλεσμένους να εμφανίζονται επίσης από τους δικούς τους καναπέδες, σε καθημερινά βίντεο που ανεβαίνουν στην πλατφόρμα του YouTube.

H Ellen DeGeneres σε βιντεοκλήση με την Michelle Obama

Η Ellen DeGeneres έχει σταματήσει τις τηλεοπτικές εκπομπές της ήδη από τα μέσα του Μαρτίου, ωστόσο συνεχίζει δυναμικά με εναλλακτικούς τρόπους: Μιλάει με βιντεοκλήσεις με τους συνεργάτες της, αλλά και άλλα διάσημα πρόσωπα της σόουμπιζ. Μάλιστα, μια μέρα ανέβασε ένα βίντεο που μιλάει με την Michelle Obama, η οποία μοιράζεται με το κοινό την δική της – αλλά και της οικογένειάς της – ρουτίνα στην καραντίνα!

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b