MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Banksy «ξαναχτυπά»: Το δικό του μήνυμα για τον Άγιο Βαλεντίνο στέλνει ο γνωστός street asrtist

Ένα προσωπικό μήνυμα στέλνει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο γνωστός street artist, Banksy, στην γενέτειρά του στη Βρετανία, το Μπρίστολ, αποκαλύπτοντας ένα νέο έργο του.

Monopoli Team

Παίζοντας με την βία και την αθωότητα

Ο street artist δημιούργησε ένα νέο γκραφίτι, το οποίο απεικονίζει ένα παιδί που κρατάει μία σφεντόνα με την οποία εκτοξεύει ένα μπουκέτο κόκκινα λουλούδια στον ουρανό.

To νέο αυτό έργο του Banksy εξέπληξε ευχάριστα τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι υποψιάζονταν από την αρχή ότι πίσω από τη συγκεκριμένη τοιχογραφία κρυβόταν ο Banksy κι έτσι ονόμασαν το έργο «Valentine’s Day Banksy», πριν αποκαλυφθεί πως πρόκειται για τη δική του δουλειά.

«Σήμερα στον λόφο Barton, ξυπνήσαμε με αυτή την υπέροχη τοιχογραφία ζωγραφισμένη σε ένα από τα σπίτια της περιοχής. Ελπίζουμε ότι είναι έργο του Banksy. Ελάτε να δείτε κι εσείς. Όποιος και να το ζωγράφισε, αξίζει να θαυμάσετε τη δημιουργικότητά του. Τον ευχαριστούμε», είχε γράψει σε σχετική ανάρτηση στο Twitter, η Επίσημη Κοινότητα των Σομαλών της περιοχής.

Ο Banksy δεν είχε επιβεβαιώσει την ταυτότητα του έργου μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου, οπότε και ανακοίνωσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram πως πρόκειται για δικό του έργο.

View this post on Instagram

A post shared by Banksy (@banksy) on

Οι ιδιοκτήτες του κτιρίου σκοπεύουν να προφυλάξουν το νέο έργο με πλέξιγκλας.

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b