Chef's Tips
Τηγανιά Κοτόπουλο με μανιτάρια, ντοματίνια & γιαούρτι από τον Τάσο Κυρικλάκη
Μία εύκολη, γρήγορη και πολύ νόστιμη καλοκαιρινή τηγανιά!

Monopoli Team
22.07.2019
A
A
Χρόνος προετοιμασίας: 10′
Χρόνος εκτέλεσης: 8′
Για δυο άτομα θα χρειαστούμε:
- Στήθος κοτόπουλο κομμένο ζουλιεν (βλ.φωτο)
- 2 μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
- 10 ντοματίνια πολύχρωμα κομμένα στη μέση
- 3 κ.σ.γιαούρτι
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1/2 φρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- μαιντανός ψιλοκομμένος
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 100ml.λευκό κρασί
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- παπρίκα
- θυμάρι

Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητό τηγάνι,ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κατόπουλο, αλατοπιπερόνουμε,
Μόλις πάρει χρώμα το κοτόπουλο προσθέτουμε τα μανιτάρια τα μισά ντοματίνια και το σκόρδο. Αφήνουμε να σωταριστούνε ελαφρώς και σβήνουμε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ κατεβάζουμε από τη φωτιά. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μουστάρδα και το ενσωματώνουμε στην τηγανιά μας.Στο τέλος προσθέτουμε τα υπόλοιπα ντοματίνια,το φρέσκο κρεμμύδι και τον μαιντανό!!!
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μια νύχτα μόνο: Η Δήμητρα Γαλάνη τραγουδά στο πρώτο trailer της σειράς του MEGA
Ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος διδάσκεται από “Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού”
Oddity Club: Season opening με Aida Arko και Cera Khin
Στην πρόβα – “Οι Ερωτευμένοι” του Σαμ Σέπαρντ στο Bios (video)
Okupa, Kitchen and Listening Bar: Ανανεωμένα μενού και γαστρονομική ταυτότητα με νέο head chef
Ελευθερίου, Καρακάση και Κωνσταντόπουλος με τα “τραγούδια του φθινοπώρου” στον Σταυρό του Νότου
Asmik Grigorian: Η κορυφαία σοπράνο για πρώτη φορά στο Μέγαρο
Απεργία 14ης Οκτωβρίου: Πώς κινούνται τα μέσα μεταφοράς
Έκλεισε το βιβλιοπωλείο «Επί λέξει»
Έρευνα: Είναι ο καλός ύπνος το μυστικό για υγιή εγκέφαλο;