MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
03
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Ο Δράκος, του Γιεβγκένι Σβαρτς στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού-Επιστημονικού Συλλόγου «ΑΡΓΩ» παρουσιάζει φέτος το έργο του Γιεβγκένι Σβάρτς “Ο δράκος” σε σκηνοθεσία Ιωάννας Μπακαλάκου

Monopoli Team

Κάποια πόλη, κάποιας χώρας, διοικείται, ή μάλλον, καταδυναστεύεται από τον Δράκο. Ο Δράκος έχει τρία κεφάλια, κοφτερά δόντια, δαιμονισμένη όρεξη, αποφασίζει, διατάζει και εξολοθρεύει όποιον τολμήσει να του αντισταθεί. Μια μέρα στην πόλη φθάνει ο Λανσελότος, επαγγελματίας ελευθερωτής, και αναλαμβάνει δράση για να σώσει την πόλη και την αγαπημένη του Έλσα. Θέλει όμως η πόλη να σωθεί; Κι αν ο δράκος σκοτωθεί, ποιος θα έρθει στη θέση του; Πρόκειται για μια διασκεδαστική και ευφάνταστη παράσταση, που θα προσφέρει συγκίνηση, προβληματισμό αλλά και πηγαίο γέλιο σε μεγάλους αλλά και μικρούς θεατές!

 
Η μετάφραση του έργου είναι της Κατερίνας Αγγελάκη-Rooke ενώ την πρωτότυπη μουσική της παράστασης έγραψε ο Αποστόλης Αρμάγος.
 

Η παράσταση θα παρουσιαστεί ξανά στις 12 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Ανθούσας.

 
Η θεατρική ομάδα του συλλόγου «ΑΡΓΩ» δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2016. Αποτελείται από μέλη όλων των ηλικιών που αγαπούν το θέατρο και τις τέχνες. Η ομάδα με επικεφαλής την σκηνοθέτη και εμψυχώτρια Ιωάννα Μπακαλάκου, κατάφερε μέσα στον πρώτο χρόνο δημιουργίας της να ανεβάσει το έργο «Ο Αρχοντοχωριάτης» του Μολιέρου και να δώσει επιτυχημένες παραστάσεις σε ένα κατάμεστο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, στο ανοικτό θέατρο Μελισσιών, στο κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου, σε όμορους δήμους (Βριλήσσια, Αγία Παρασκευή) καθώς και παραστάσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Το καλοκαίρι του 2018 παρουσίασε την πολύ πετυχημένη παράσταση «Κομεντί Μπουρδουκλουά», βαριετέ μετά χορών και πραγματοποίησε παραστάσεις. Έλαβε επίσης μέρος στο 34o Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας με το έργο ο Αρχοντοχωριάτης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Γιεβγκένι Σβαρτς
Μετάφραση: Κατερίνα Αγγελάκη-Rooke
Σκηνοθεσία: Ιωάννα Μπακαλάκου



Τιμές Εισιτηρίων: Ελεύθερη είσοδος
Παραστάσεις: Σάββατο στις 21:00
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Nomsferatu: Η παράσταση του Johnny O επιστρέφει στο Θέατρο 104
ΘΕΑΤΡΟ
Οδύσσεια, του Ομήρου από τον Μικρό Βορρά σε σκηνοθεσία Τάσου Ράτζου στο Θέατρο Noūs
Θεατρικά Νέα
Το «ΜΙΝΤΑΤΙ» της Τζένης Αργυρίου επιστρέφει στην Πειραιώς 260
Θεατρικά Νέα
ζ-η–θ, ο Ξένος: Επιπλέον παράσταση για τη sold out παράσταση του ΚΘΒΕ στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού
Θεατρικά Νέα
Οι “Όρνιθες” του Άρη Μπινιάρη πετούν ξανά: Οι τελευταίες παραστάσεις στην Αθήνα
ΘΕΑΤΡΟ
Το Επάγγελμα της Μήτρος μου, του Μποστ για 3η χρονιά στο Θέατρο Στοά
ΘΕΑΤΡΟ
Ο πατέρας μου, του Φλοριάν Ζελλέρ στο Θέατρο Στοά
ΘΕΑΤΡΟ
Το Σποτ, του Ζήση Ρούμπου στο Θέατρο Γκλόρια
ΘΕΑΤΡΟ
Ballet Stars Gala: Κορυφαίοι χορευτές από όλο τον κόσμο στο Ηρώδειο
ΘΕΑΤΡΟ
Ισμήνη, του Γιάννη Ρίτσου για 3η χρονιά στο Θέατρο Δρόμος
ΘΕΑΤΡΟ
Η πόρνη από πάνω: Επιστρέφει για 14η χρονιά με την Κατερίνα Διδασκάλου – Πρεμιέρα στον Νέο Ακάδημο
ΘΕΑΤΡΟ
Η Καρυάτιδα!, του Γιώργου Καπουτζίδη το φθινόπωρο στο Θέατρο Κάππα