CHEF'S TIPS
Σπιτικό ψωμί από την food blogger Nikis_Food
Μια εύκολη και πολύ γρήγορη συνταγή για να μοσχομυρίσει όλο το σπίτι!
Monopoli Team
06.06.2019
Υλικά
- 500 γρ αλεύρι γ.ο.χ
- 320ml χλιαρό νερό
- 1 φακελάκι μαγιά
- 1 πρέζα αλάτι
- 3 κ.σ ελαιόλαδο
- Ρίγανη και χοντρό αλάτι (προαιρετικά)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓεμιστά με ρύζι από την food blogger Nikis_Food12.09.2018
Διαλύστε την μαγιά στο χλιαρό νερό και την αφήνουμε λιγάκι να αφρίσει .
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι το αλάτι και το λάδι .Στο τέλος προσθέτουμε και το νερό με την μαγιά. Κάνουμε μια μπαλίτσα και αφήνουμε για 20 με 30 λεπτά μέχρι να φουσκώσει !
Τοποθετούμε σε ένα ταψάκι ρίχνουμε από πάνω την ρίγανη με το χοντρό αλάτι λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου μισή ωρίτσα (θα το δεις με το μάτι γιατί είναι ανάλογα με το ποσό δυνατός είναι ο φούρνος μας ).
TIPS: Μπορείτε με ένα μαχαίρι πριν το ψήσετε να κάνετε κάποια σχέδια επάνω στην ζύμη.Και όπως είναι ζεστό κόψε μια φέτα ρίξε φρέσκο ελαιόλαδο χοντρό αλάτι και απόλαυσε!!!
Δείτε περισσότερες συνταγές της Nikis_Food εδώ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η «Φόνισσα» σε πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Θεατής: «Τζούλια» στο θέατρο Άλφα
Όταν ο Παύλος Παυλίδης μάς παρέσυρε στο αξεπέραστο σύμπαν του “Μπρανκαλεόνε”
Είστε ή μπαίνετε στην εμμηνόπαυση; Αυτή είναι η συνήθεια που θα «εξουδετερώσει» τα συμπτώματα
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Πάντα και παντού, οι γυναίκες κρινόμαστε πιο αυστηρά
Free City: 3 δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη για την Παρασκευή 19 Απριλίου
Παγκόσμια Ημέρα Αιμορροφιλίας: #WearYourEverydayGenes
Πρωτοσέλιδα: Τι διαβάζουμε στις εφημερίδες την Παρασκευή 19 Απριλίου
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις: 6 προτάσεις για την Παρασκευή 19 Απριλίου
Βρέθηκε το μεγαλύτερο θαλάσσιο «τέρας» στην ιστορία – Μακρύτερο από δύο λεωφορεία