CHEF'S TIPS
Γεμιστά με λαχανικά & ρύζι από την food blogger Marysgramm
Το πιο εύκολο, δροσερό και ανάλαφρο φαγητό του καλοκαιριού!
Monopoli Team
03.06.2019
A
A
Υλικά
- 1 κύβο λαχανικών
- 1 κρεμμύδι
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού σάλτσα ντομάτας
- Δυόσμο
- 2 καρότα
- 1 κολοκυθάκι
- Ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρι (προαιρετικά)
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι καρολίνα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚέικ με γεύση λεμονιού από την food blogger Marysgramm12.09.2018
Αρχικά θα τρίψετε στο τρίφτη, τα καρότα, το κολοκυθάκι και το κρεμμύδι. Στην συνέχεια, θα βάλετε σε ένα τηγάνι ελαιόλαδο και θα σοτάρετε όλα τα παραπάνω. Τέλος, το ρύζι, τον δυόσμο και την σάλτσα ντομάτας, αλάτι και πιπέρι αν θέλετε. Με αυτή την ποσότητα γέμισα 7 πιπεριές μεγάλες και 4 ντομάτες. Επιπλέον 1 και 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό(ζεστό) αραιωμένο με σάλτσα ντομάτας και τον κύβο λαχανικών (για να το ρίξετε μέσα στο ταψί ). Τέλος ελαιόλαδο από πάνω. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου μία ώρα.
Δείτε περισσότερες συνταγές της Marysgramm εδώ
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η Nefeli Walking Undercover live στο Underflow Record Store
Με αυτές τις σειρές θα “κολλήσουμε” τον Νοέμβριο
66ο ΦΚΘ: Οι αδερφοί Νάσσερ πιστεύουν ότι η κατοχή της Γάζας θα τελειώσει πολύ σύντομα
Το Σταύρος Λάντσιας Octet παρουσιάζει το “Waving Hands” στο Half Note
Σε ποιες μουσικές σκηνές θα δούμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες αυτή τη σεζόν;
Η Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α. της Λένας Κιτσοπούλου “πάει” Θεσσαλονίκη
Το Acting On Camera Seminar επιστρέφει για έκτη φορά στην Αθήνα
«Η Λέλα και η Λέλα» μάς βάζουν στον κόσμο του νέου έργου του Ανδρέα Στάικου
Ριφιφί: Η νέα σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια και της COSMOTE TV στο 66ο ΦΚΘ
Η Βασιλική Μιχαλοπούλου στον Σταυρό του Νότου