Τι τρώνε και τι έκοψαν οι Έλληνες – Η διατροφή της κρίσης σε νέα έρευνα
Τις σημαντικές αλλαγές στη διατροφή των Ελλήνων καταναλωτών την τελευταία οκταετία λόγω οικονομικής κρίσης αποτυπώνει η έρευνα που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών.

A
A
Η έρευνα παρουσιάζει και χαρτογραφεί τις αλλαγές στο τραπέζι των Ελλήνων και οδηγεί σε σημαντικά συμπεράσματα για το πώς η κρίση «έκοψε» ή περιόρισε μερίδα τροφίμων λόγω τιμής.
Σύμφωνα με το ΙΕΛΚΑ, η διατροφή των ελληνικών νοικοκυριών έχει επηρεαστεί σημαντικά από την οικονομική κρίση, καθώς το μείγμα αγορών σε σχέση με τα είδη διατροφής έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.
Συγκεκριμένα, συνολικά καταγράφεται μία μείωση στην αξία των αγορών κατά 21%, ενώ η εκτίμηση για τη μείωση του όγκου-ποσότητας των αγορών είναι της τάξης του 15%.
Δείτε όλα τ’ αποτελέσματα της έρευνας στο healthpharma.gr
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
H συναυλία των SATCHVAI Band feat. Joe Satriani & Steve Vai μεταφέρεται στο Terra Vibe
Θέατρο Προσκήνιο: Με Suyako, Ανέστη Αζά και «Λεωφορείο ο Πόθος» τη νέα θεατρική σεζόν 2025/26
Γεράσιμος Μιχελής: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού
2ο Vikos festiVal: Το καλλιτεχνικό φεστιβάλ του Ζαγορίου με θέμα τη Γυναίκα επιστρέφει στο Μονοδένδρι
ANIMASYROS 2025: Ένα Γαλαξιακό ταξίδι στον κόσμο των κινουμένων σχεδίων
Οι Melvins επιστρέφουν στην Τεχνόπολη – για να τα σαρώσουν όλα
Όμορφη Πόλη: Η μουσικοθεατρική παράσταση – ωδή στον Μίκη Θεοδωράκη για μια τελευταία βραδιά στο Ηρώδειο
The First and The Future: Η θρυλική Martha Graham Dance Company γιορτάζει έναν αιώνα ζωής στο Μέγαρο
Το “Sunset Boulevard” ξανά στη μεγάλη οθόνη, 75 χρόνια μετά
Η ζωή, τα γηρατειά και ο θάνατος μιας γυναίκας του λαού, σε σκηνοθεσία Σοφίας Αντωνίου στην Πειραιώς 260