
Η έρευνα παρουσιάζει και χαρτογραφεί τις αλλαγές στο τραπέζι των Ελλήνων και οδηγεί σε σημαντικά συμπεράσματα για το πώς η κρίση «έκοψε» ή περιόρισε μερίδα τροφίμων λόγω τιμής.
Σύμφωνα με το ΙΕΛΚΑ, η διατροφή των ελληνικών νοικοκυριών έχει επηρεαστεί σημαντικά από την οικονομική κρίση, καθώς το μείγμα αγορών σε σχέση με τα είδη διατροφής έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.
Συγκεκριμένα, συνολικά καταγράφεται μία μείωση στην αξία των αγορών κατά 21%, ενώ η εκτίμηση για τη μείωση του όγκου-ποσότητας των αγορών είναι της τάξης του 15%.
Δείτε όλα τ’ αποτελέσματα της έρευνας στο healthpharma.gr
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Πέμπτη 30 Μαρτίου
Αυτά τα επαγγέλματα σε κάνουν πιο δυστυχισμένο, σύμφωνα με μελέτη του Χάρβαρντ
«Αποσιωπήσεις, παραποιήσεις, επαναθεωρήσεις»: Συνέδριο ιστορικών τέχνης στην Εθνική Πινακοθήκη
Mano’s: Το Dimitris Kalantzis Quartet σε ένα jazz αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός»
Ιστορικό αρχοντικό 400 ετών φέρεται να αγόρασε ο Μπόρις Τζόνσον για 4,3 εκατ. ευρώ
#DopamineDecor: Η τάση στη διακόσμηση που, όντως, θα σου φτιάξει το κέφι
Διονύσιος Σολωμός…δύο φλόγες…Μανώλης Χάρος: Έκθεση στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη
Κεφτές από μαμούθ: Viral η νέα κατασκευή εργαστηρίου της Αυστραλίας
Αυτές οι 7 αδιάβροχες mascara δεν θα σε προδώσουν ποτέ
National Geographic: Τα 25 top ελληνικά νησιά για διακοπές το 2023