MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Βραβείο καλύτερου μουσικού βίντεο για το «Gomenaki» των S.W.I.M.

Το βίντεο κλιπ του Άλκη Παπασταθόπουλου, για το κομμάτι “Gomenaki” των Someone Who Isn’t Me (S.W.I.M.) διακρίθηκε με το πρώτο βραβείο καλύτερου μουσικού βίντεο στο Indie Memphis Film Festival.

Monopoli Team

«Gomenaki»: Ένα κομμάτι που ξεχώρισε μέσα στο 2018 από την ελληνόφωνη electro dance σκηνή και τις Someone Who Isn’t Me (aka S.W.I.M.) με ένα βίντεο έξυπνο, καλογυρισμένο, με ωραίο κοινωνικό σχόλιο, σε σκηνοθεσία του Άλκη Παπασταθόπουλου, το οποίο μόλις διακρίθηκε με το βραβείο καλύτερου μουσικού βίντεο στο Indie Memphis Film Festival.

swim band

Ο Άλκης Παπασταθόπουλος με το βραβείο καλύτερου μουσικού βίντεο, στο Indie Memphis Festival

Οι S.W.I.M. είναι οι Μαριλένα Ορφανού, Μαρία Χατζάκου και Τζίνα Δημακοπούλου και τις ακούσαμε πρώτη φορά με το «Never Find It» featuring Νατάσσα Γιαναράκη, στους τίτλους τέλους της βραβευμένης ταινίας της Αθηνάς Τσαγγάρη, «Chevalier».

Το sinlge «Gomenaki», με το κολλητικό επαναλαμβανόμενο μάντρα «Γκομενάκι σε θέλω, γκομενάκι μου πεθαίνω» κυκλοφόρησε στις αρχές του καλοκαιριού που μας πέρασε, σε παραγωγή του Sillyboy, από την καινούργια εταιρία “Amour”.

swim girlz

Οι Someone Who Isn’t Me, φωτογραφημένες από τον Άλκη Παπασταθόπουλο

Στο βίντεο του Άλκη Παπασταθόπουλου, που θυμίζει ταινιάκι μικρού μήκους (διάρκειας 08:46), κεντρικός ήρωας είναι ένα παιδί με gender fluid ταυτότητα που δέχεται bullying από συνομιλήκους του. Ο ίδιος όμως παίρνει τη ζωή του στα χέρια του, και αποφασίζει να πάει σε ένα φιλικό πάρτι, χωρίς να κρύψει την ταυτότητά του. Στο βίντεο πρωταγωνιστούν ο Jacques Simha (γκομενάκι), η Αλεξάνδρα Αλιφαντή (prom queen) και ο Μάνος Σινιοράκης (fuckboy).

Μια ιστορία κόντρα στην επιβεβλημένη τοξική αρρενωπότητα, δωσμένη μέσα από ένα από τα πιο όμορφα ελληνικά βίντεο κλιπ.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b