MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ακροβατικό Θέαμα

Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας

Από τις 11 έως τις 22 Μαρτίου, το Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας έρχεται για τρίτη φορά στην Ελλάδα, στο Θέατρο Badminton, με την παράσταση «Ο Θρύλος του Δράκου και του Φοίνικα» που μας υπόσχεται μαγεία σε τεντωμένο σχοινί, από τους καλύτερους ακροβάτες του κόσμου! Η ομάδα των 45 ακροβατών θα μας φέρουν πιο κοντά […]

Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας - Monopoli.gr
Monopoli Team

Από τις 11 έως τις 22 Μαρτίου, το Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας έρχεται για τρίτη φορά στην Ελλάδα, στο Θέατρο Badminton, με την παράσταση «Ο Θρύλος του Δράκου και του Φοίνικα» που μας υπόσχεται μαγεία σε τεντωμένο σχοινί, από τους καλύτερους ακροβάτες του κόσμου! Η ομάδα των 45 ακροβατών θα μας φέρουν πιο κοντά στη μαγεία, στα χρώματα, αλλά και στο μυστήριο της Ανατολής, θα μας ενυπωσιάσουν με την σπουδαία ακροβατική τέχνη της Κίνας υπερβαίνοντας τα όρια του ανθρώπινου σώματος, σε ένα μοναδικό παιχνίδι ακραίων ισορροπιών, λαμπερών χρωμάτων και εξωτικών ήχων.
Το Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας είναι ο μακροβιότερος θίασος του είδους με 60 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας. Συμμετείχε στις Τελετές Έναρξης και Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο, ενώ οι ακροβάτες του συμμετέχουν συχνά στις παραστάσεις διάσημων συγκροτημάτων, όπως το Cirque du Soleil.
Το Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας θα βρεθεί για παραστάσεις και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, από τις 26 έως τις 29 Μαρτίου.
Πληροφορίες- Κρατήσεις: 2108840600- www.ticketnet.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας:
Σκηνοθεσία:


Παίζουν:

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b