MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Αφηγήσεις

Ο Τζέρεμι ’ιρονς στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Τη «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Καρόλου Ντίκενς αφηγείται με την υπέροχη φωνή του ο Τζέρεμι ’ιρονς, σε δύο μοναδικές παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 15 και 16 Δεκεμβρίου. Ο διάσημος πολυβραβευμένος ηθοποιός μας ταξιδεύει στον κόσμο του θρυλικού τσιγκούνη Σκρουτζ, που με τη βοήθεια των τριών φαντασμάτων καταφέρνει να ξανανιώσει τη θαλπωρή και την αγάπη […]

Ο Τζέρεμι ’ιρονς στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Monopoli.gr
Monopoli Team

Τη «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Καρόλου Ντίκενς αφηγείται με την υπέροχη φωνή του ο Τζέρεμι ’ιρονς, σε δύο μοναδικές παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 15 και 16 Δεκεμβρίου.
Ο διάσημος πολυβραβευμένος ηθοποιός μας ταξιδεύει στον κόσμο του θρυλικού τσιγκούνη Σκρουτζ, που με τη βοήθεια των τριών φαντασμάτων καταφέρνει να ξανανιώσει τη θαλπωρή και την αγάπη που επιβάλλουν οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.
Το σκηνικό θέαμα συνοδεύεται από γιορτινές μελωδίες και κάλαντα. Συνοδεύουν μουσικά επί σκηνής το Κουαρτέτο Εγχόρδων «Τετρακτύς», το «Melos Brass» και ο Δημήτρης Δεσύλλας (κρουστά). Τη μουσική επιμέλεια και διεύθυνση αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Μυράτ.
Προπώληση εισιτηρίων: Στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής και στην Ομήρου 8
Τηλ.: 210 7282 333
On line αγορά: www.megaron.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας:
Σκηνοθεσία:


Παίζουν:

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b