MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Φεστιβάλ Θεάτρου

Φεστιβάλ Devised Theatre

Στο Θέατρο του Νέου Κόσμου θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 30 Μαΐου το «Φεστιβάλ Devised Theatre – Παραστάσεις μικρού μήκους από νέους δημιουργούς». Το Φεστιβάλ εντάσσεται στη λογική του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, που όλα αυτά τα χρόνια με τις παραγωγές ή τις συμπαραγωγές του είναι στραμμένο κατά κύριο λόγο στους νέους δημιουργούς. 16 νέες […]

Φεστιβάλ Devised Theatre - Monopoli.gr
Monopoli Team

Στο Θέατρο του Νέου Κόσμου θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 30 Μαΐου το «Φεστιβάλ Devised Theatre – Παραστάσεις μικρού μήκους από νέους δημιουργούς». Το Φεστιβάλ εντάσσεται στη λογική του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, που όλα αυτά τα χρόνια με τις παραγωγές ή τις συμπαραγωγές του είναι στραμμένο κατά κύριο λόγο στους νέους δημιουργούς.
16 νέες ελληνικές ομάδες, οι δημιουργοί των οποίων είναι γεννημένοι μετά το 1975, θα παρουσιάσουν πρωτότυπες συνθέσεις/ παραστάσεις μικρού μήκους (διάρκειας μέχρι 50 λεπτά). Κάθε παράσταση θα παιχτεί 4 φορές σε 2 μέρες, κυλιόμενα, στον Κάτω Χώρο ή στο Δώμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου. Τα θέματα των παραστάσεων καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα των ανθρώπινων αναζητήσεων και σχέσεων, όπως η πίστη, η απώλεια, η αμαρτία, η αγάπη, ο έρωτας, η αθωότητα, η κοινωνική ευθύνη, ο χρόνος ως παρόν και παρελθόν, η φιλία κτλ.
Η παράσταση που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους της κριτικής επιτροπής θα συμπεριληφθεί στο ρεπερτόριο του Θεάτρου του Νέου Κόσμου ως παραγωγή του για την θεατρική περίοδο 2009-10. Την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για τις νέες φόρμες των παραστατικών τεχνών και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του φεστιβάλ.

Κριτική Επιτροπή:
Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, Τζωρτζίνα Κακουδάκη, Μαρία Παπαλέξη, Γιώργος Σαμπατακάκης, Δημήτρης Τσατσούλης
Οργανωτική Επιτροπή:
Τζωρτζίνα Κακουδάκη, Μαρία Παπαλέξη, Αννα Τσίχλη
Στην Ημερίδα, το Σάββατο 30/5/09, η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας:
Σκηνοθεσία:


Παίζουν:

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b