MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ο Λουκιανός σε Γκρο Πλαν

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης επιστρέφει από τις 19 Δεκεμβρίου για δεύτερη χρονιά στο πατάρι του θεάτρου Μεταξουργείου, με ένα πρόγραμμα που στηρίζεται σε σπάνιο προσωπικό αρχειακό υλικό, το οποίο προβάλλεται σε μία μεγάλη οθόνη. Το πατάρι του θεάτρου μετατρέπεται σε bar-cinema και σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος ο Λουκιανός έχει «συμπαίκτη» τον εαυτό του στην […]

Ο Λουκιανός σε Γκρο Πλαν - Monopoli.gr
Monopoli Team

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης επιστρέφει από τις 19 Δεκεμβρίου για δεύτερη χρονιά στο πατάρι του θεάτρου Μεταξουργείου, με ένα πρόγραμμα που στηρίζεται σε σπάνιο προσωπικό αρχειακό υλικό, το οποίο προβάλλεται σε μία μεγάλη οθόνη. Το πατάρι του θεάτρου μετατρέπεται σε bar-cinema και σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος ο Λουκιανός έχει «συμπαίκτη» τον εαυτό του στην οθόνη, μέσα από τις εικόνες που προβάλλονται, ενώ παράλληλα τραγουδά live με την ορχήστρα του (Γιάννης Καραγιάννης, Μελέτης Πόγκας, Γιάννης Νοταράς).
Ο Κηλαηδόνης επεξεργάστηκε το οπτικό και ηχητικό υλικό από τη 40χρονη πορεία του στο χώρο του τραγουδιού, σκηνοθετώντας κατά κάποιο τρόπο την ίδια του τη ζωή, στο πέρασμα του χρόνου, μέσα από τα τραγούδια του. Ιδιαίτερες στιγμές του προγράμματος είναι ένα video 6 λεπτών όπου συμπυκνώνονται 30 χρόνια ζωής του Λουκιανού μέσα από πολλές διαφορετικές οπτικές εκτελέσεις του τραγουδιού «Θερινά Σινεμά». Στο τρίτο μέρος του προγράμματος συμμετέχει η Μαρία Κηλαηδόνη (κόρη του Λουκιανού) με το συγκρότημα «η μικρή Μαρία και οι τρεις Σωματοφύλακες» σε swing μελωδίες. Τηλέφωνο κρατήσεων: 2105234382 (10:00-15:00 και 17:00-22:00).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας:
Σκηνοθεσία:


Παίζουν:

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b